Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 978
  • 2 776
  •   1
Отговори
# 2 250
Елора, в сайта на инсентив има чат, сутринта бързо се появи жив човек - Стоян, и ми разясни каквото имах да питам. Пробвай там.
За чата - натисни въпросителния знак горе в дясно до камбанката за известия и до профила ти.

# 2 251
Трябва да ходя на работа след малко. Нямам време.
А и съм писала. В петък ще опитам.
Макар че може и довечера да има някой в чата.

# 2 252
Аз нямах мейл,но въпреки това имам всички възможности,които са споменати в коментарите.Попълних анкетите и ще качвам и бележки/фактури може би довечера.

# 2 253
Е, то аз им ги събрах по 300 точки, остана ми само тейкауей и за някакъв таг имаше, който не го разбрах...та подминах...
Тагът беше да си смениш името.
От вчера направих всички мисии, бележки, ревюта и т. н., и набрах сумата 63.03 лева, това пишеше в Профил.
Исках да обърна внимание, че курсовете са различни, давам пример:
1818 BGM точки ми ги даваше 20.15 лева към ФД, съответните точки там не съм ги записала и 20.86 лв към Озон. Почти за всичко беше така, повече даваше за Озон.
В крайна сметка при реалната обмяна ми даде 20 стотинки надолу.
600 точки или каквото е там оригинално в Озон и 60.02 от прехвърлянето на всичко, което имам към Озон, то сега трябваше да имам 602 точки останали в Озон, а аз имам 580.
Не е за 20-те стотинки, интересно ми е как стана.
ПП Аз се смятам за човек, който може да обяснява достъпно😀

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 13:10 от evhen

# 2 254
dt, Качвай сега че до довечера може да станат по 100 точки или по левче Simple Smile

evhen, нищо не ти разбрах отново. Честно-пишеш много неразбираемо, трудно ти следя мисълта.
Не четеш ли темата - има такса за обръщането на точките.
Ти си прехвърлила бгмама точки към озон, за това имаш 60 лева. РВРД точките от сегашните предизвикателства към озон са максимум 6 лева.

# 2 255
Аз имам мейл, а нямам такава визуализация. Цъквайки на линка от мейла ми излиза, че върху страницата се работи. Не е нужно да се караме, явно не е при всички.

# 2 256
Пробвай с друг браузър. При мен се отвори нормално, на едно място ми са точките.

# 2 257
 Така е, през телефона се получи, през компютър - не.

# 2 258
Не е само за избрани. Променете браузърът, от който влизате в сайта на инсентив. При мен стана с Microsoft edge. И тогава се появи анкетата и всичко останало

# 2 259
dt, Качвай сега че до довечера може да станат по 100 точки или по левче Simple Smile

evhen, нищо не ти разбрах отново. Честно-пишеш много неразбираемо, трудно ти следя мисълта.
Не четеш ли темата - има такса за обръщането на точките.
Ти си прехвърлила бгмама точки към озон, за това имаш 60 лева. РВРД точките от сегашните предизвикателства към озон са максимум 6 лева.

Остави това, което съм имала аз! Направих мисии, анкети и други, дадоха ми там, каквото ми дадоха, вече съм ги обменила.

През цялото време искам да обърна внимание, че курсът е различен за различните търговци, а се оказва, че и динамичен в течение на деня, намерих си първия лист.

Като видях, че има разлика при търговците, извадих един лист и започнах да пиша. В 10.00 часа, примерно, ми даде следното:
за 1818 BGM  точки ми даваше 21.95 лева за Озон и 20.09 за ФД, за 450 rwrd ми даваше 15.20 лева за Озон и 14.58 за ФД, за 600 Емаг ми даваше 5.90 лева за Озон и 5.69 за ФД. До тук съм писала.
Трябваше да свърша нещо и зарязах този лист.
След час и нещо започнах на ново, че не си намерих първия лист. В 12.00 часа примерно вече ми даваше други стойности, в посока надолу и нагоре.
За 1818 BGM  ми даде 20.86 лева за Озон, почти лев разлика в сравнение с час и нещо по-рано! и 20.15 за ФД, тук разлика +6 ст нагоре, за 450 rwrd - 15.11(-9 ст.) за Озон и 14.61 (+4 ст. за ФД), 600 Емаг - 5.93 (+3 ст.) за Озон и 5.73 (+4 ст.) ФД. Проверих всичките прехвърляния едно по едно към ФД и Озон, и реших да обменя за Озон. В процеса на реалната обмяна ми падна общия тотал с още 20 Ст.
Не е въпрос за 20-те стотинки, а че има разлика в обменния курс на различните търговци.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 16:10 от evhen

# 2 260
Ще дам в кратце. През телефон:

Влизате през браузър в https://app.incentivai.io/ Вписвате се с мейла, с който имате регистрация във форума и сте обменяли БМточки до сега.

От менюто (трите хоризонтални черти) избирате втората опция Печели и ще видите това

Съобщенията не съм ги отваряла, праща потвърждение за всяко действие: предизвикателство, ревю, спечелени и обмени rvdr и т.н.

# 2 261
Разцъках съобщенията, проумях го, намерих къде са ми 20-те липсващи стотинки😀, това е нещо като цената на тока на свободния пазар😀

Ето тук съм си записала 20.86 лева

А тук 15.11 лева

И това е с 5-6 минути разлика от проверката до обмяната.

# 2 262
Ако си преместя точки от една програма в RWRD точки, после тях към всеки ли мога да пратя? Има доста неясноти с тея трансфери.

# 2 263
  • София
Елора, в сайта на инсентив има чат, сутринта бързо се появи жив човек - Стоян, и ми разясни каквото имах да питам. Пробвай там.
За чата - натисни въпросителния знак горе в дясно до камбанката за известия и до профила ти.

Симеон съм всъщност Simple Smile

# 2 264
Симеон, изпозлвам момента да внесете яснота:
Аз имам бг мамма точки, rewrd токени и натрупаните от игрите в платформата.Около 101лв в портфейла.Мога ли всички да ги преместя в rwrd токени и да ги ползвам към един магазин в платформата? Ако да, конкретно за Спорт Депо, не ми излиза като участник в падащото меню? Това е, защото нямам регистрирана покупка там( а то все още не еиждам как мога да регистрирам).Или- отивам
на Спорт Депо, там генерирам ваучер по избор на програмата?

Общи условия

Активация на акаунт