Колко точки получихте от лоялната програма?

• 70 967
  • 2 555
  •   2
Отговори
# 30
Мама Ру, прехвърли си точките първо, за да не ти изгорят, и после мисли. Когато са прехвърлени, вече са ти безсрочни. Като отидеш на това място, там ще видиш различни ваучери. И от тях вече ще си избереш. Примерно ще има ваучер за 20 лв към магазин Х, за 50, за 100. Няма нужда да бързаш с избора. Самите ваучери обаче, след като веднъж си си ги купила с точките, имат някакъв срок.
Ако в момента няма такива ваучери, които те устройват, ако изчакаш, примерно другия месец или този месец по-нататък може да има други.

# 31
Мама Ру, можеш да си купиш няколко ваучера за Емаг. Но дали се прилагат за един артикул, виж техните условия.
Сега имам 10125. Но участвах в тестовата фаза. Ползвах вече ваучер, точно за Емаг

# 32
Моите бяха 10125. Пробвах от любопитство да купя детска играчка и се получи. Играчката струваше около 35лв, 30 приспаднаха от точки и имам да доплащам 5лв +5лв доставка. Може да се доплаща с наложен платеж.

# 33
Момичета, благодаря.
Кукумицинка, има повече ваучери, но трябва да отидеш на "магазини". Иначе виждах и аз само три, които не ме устройват.
Ънкомон, прехвърлих ги, благодаря.
Редактирам
Така, разбрах как работи.
Обяснявам, ако има и други неразбрали като мен. Сложих в кошницата избрания продукт и отидох на плащане. Върнах се в бг.мама, влязох си на ваучерите и активирах три ваучера 20+20+50 един по един. На всеки ваучер се появи промо код, който копирах и поставих. Така смарт часовник за 98 лева ми излезе за 8 лева.
Чакам финанси и смятам за останалите пари да се обзаведа с лаптоп 😜, но и за малкия ще отделя сума за нещо подходящо от Декатлон или Спорт депо, например обувки за футбол или топка.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 11:51 от Mama Ru

# 34
  • София
0 точки имам

# 35
Аз четох четох, но то толкова оплетени дискусии, че се обърках. И не схванах напълно разликата м/у звездите и точките. Мислех, че точките зависят от активността, постовете полезните мнения и прочие, но това май били звездите. Така или иначе нямам нищо и от двете. По-активна съм последните 1-2 години, но имам доста мои полезни мнения, отговори в теми примерно за трудови отношения. НО нищо нямам... Здраве да е Simple Smile

# 36
За еМаг без проблем въведох 15 ваучера. Живот и здраве вторник ще получа доставка. Доплатих 10 лв.

# 37
Админите да обяснят по добре как се борави с лоялната програма, защото като гледам не сме малко неразбралите.

# 38
# 39
Да, МамаРу, това го видях. Не ми е за звездите, просто си казвам, че или нямам късмет или алгоритъмът е още по-задълбочен и критичен, след като уж отговарям евентуално само на 2,6 и 7, но нямам даже 0.1 звезди камо ли 5 Smiley  Затова казвам, че е твърде абстрактно и условно колкото и пъти да се постват и четат правилата. Фактът каква дълга дискусия стана на куп места и за точките и за данъците и за всичко го доказва. Simple Smile

Пак казвам нямам зор за звезди и ваучери и т.н. Даже станах съвсем мнителна, че всичко това е някак прозрачно и ОК. Simple Smile

# 40
Добре де, човек с 1000+ мнения, някоя и друга стартирана тема, гласуване в анкета няма как да е с 0 точки. На мен също не ми се виждаха първо, помня че първо се регистрирах в Лоялхъб, после си издирих точките и си ги прехвърлих, т.е не са се появили автоматично.

# 41
  • Пловдив
Добре де, човек с 1000+ мнения, някоя и друга стартирана тема, гласуване в анкета няма как да е с 0 точки. На мен също не ми се виждаха първо, помня че първо се регистрирах в Лоялхъб, после си издирих точките и си ги прехвърлих, т.е не са се появили автоматично.
Не е вярно, принципно. Моите са нула. И се виждат и без да си се свързал никъде като си влезеш в профила.

# 42
Отчитането било от 2019 г. насам. Аз в този период поне година не бях писала, и като цяло аз влизам за развлечение във форума и не развивам някакъв голям коефициент на полезно действие. Сега мисля, че всички са на начално ниво със звездите:

# 43
Е, то и аз отначало виждах нула. После като видях тук темата се върнах да гледам пак и тогава си ги видях и си ги прехвърлих в портфейла. Но първо си се бях регистрирала и виждах само три ваучера, цъкнах, написа ми, че няма наличност или нещо подобно и понеже мед и другото не ми бяха интересни изобщо не се задълбочих повече и махнах с ръка. И едва след влизането в тази тема се върнах да чета и гледам какво пропускам и къде са ми точките. Сега, понеже съм ги прехвърлила пак ми излиза 0.

# 44
  • Пловдив
Свързах се, защото ти каза, правих-рових - нула.

Общи условия

Активация на акаунт