Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 640
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 900
Аз не знам за кой говориш ти и колко пише той. И теб не те знам колко пишеш. Просто често попадам на твои коментари из теми, които и аз следя и затова се изразих така за теб.
Според мен няма как да се прогнозира кое колко точки ще донесе на човек. То не е ясно и колко са нормалните точки, че в определени теми те да стават двойно. За мен засичат активността на потребителите за отчетния период и броя коментари и на този принцип се разделят точките.

# 901
откакто е започнала лоялната програма, се превърна от забавна, клюкарска и лежерна, в уонаби поучителна тема , където определени потребителки постват  като замаени биографични справки и копи-пейст постове от различни фб страници, за да информират и да размахат пръст на тия, дето са се объркали да търсят в темата звездни компромати.

това се случва с повечето определяни като "вървежни" теми от рейтинговата и точковата политика. Радвам се че този "ентусиазъм" само  е "близнал" единици от темите които ме вълнуват. За съжаление всичко случващо се  беше напълно очаквано. Не смятам че екипа на бг мама е останал изненадан. Предполагам просто са нямали друг избор по една или друга причина. Опитвали са се да минимизират едно, но са сгафили с друго. Масата потребите в бг мама е колкото предвидима, толкова и "примитивна " в реакциите си.

# 902
Аз не знам за кой говориш ти и колко пише той. И теб не те знам колко пишеш. Просто често попадам на твои коментари из теми, които и аз следя и затова се изразих така за теб.
Според мен няма как да се прогнозира кое колко точки ще донесе на човек. То не е ясно и колко са нормалните точки, че в определени теми те да стават двойно. За мен засичат активността на потребителите за отчетния период и броя коментари и на този принцип се разделят точките.
Не би трябвало да е на бройка, то тогава щеше да има смисъл от спам без много умисъл.
А това че се засичаме - поне на мен ми прави впечатление че ако се излъжа да отворя някоя тема от предложенията които ми дава форумът, там обикновено виждам потребители с които вече пишем на едни и същи места. Та явно това им е поне единият критерий по който извежда препоръките, а не само да са близки теми до такива в които вече има участие.
В темите нищо не дава точки, дава звезди там каквото преценят че ще даде. Има публикувани някакви неща, по тях няма как наистина да предвидиш с точност. И според мен не трябва и да има как, иначе този форум съвсем на нищо няма да прилича, ако ме разбираш.

# 903
Още засичам хаштагове с лоялната програма из различни теми, плеснати ни в клин, ни в ръкав, упорито постват хората

Не се занимавайте с хаштагове, нови теми, упорито писане на мнения и пр. Висок ранг и много точки получават единствено стартиращите периодични теми с много участници, които се изписват бързо. То е на принципа на МЛМ, участието на множество хора ти дава точките, макар че на тях почти нищо не дава.

И аз пускам теми редовно, ама не ми се трупат точки вече.
Та се чудя въобще да си давам ли данните за някакви 700 точки от тази година.
Ни с хаштагове ,ни с маштагове ще се занимавам.

# 904
Точно теб имах предвид че се изумих как така толкова малко си получила. Никаква логика не намерих, честно казано, не и по това което са писали.

# 905
...защото например тема като "Звездните компромати", откакто е започнала лоялната програма, се превърна от забавна, клюкарска и лежерна, в уонаби поучителна тема....
От "Звездни компромати" трупат ли се точки? Затова ли е налазена от една камара нови потребители? Joy
Аз пиша основно в нея, но смятам, че в раздели "Актуални теми и дискусии" и "Телевизия" не трябва да се трупат точки. Толкова е безсмислено и става чист неадекватен спам. Дори не е клюкраски разговор между форумни приятелки, както беше някога.

# 906
Е, ще е грубо ако започнат да изключват раздели - има потребители буквално само на едно място влизат във форума, извън него изобщо не поглеждат даже, камо ли да пишат.
А така нали даже въртят всеки път различни няколко раздела които да дават по повече точки - ако не те уцелят този път, някой от следващите и ти ще си в тях.

# 907
Ами 700 и нещо точки са тази година от една анкета и някакви 200 незнайно откъде
Писах на мейла да ми обяснят.
Пратиха ми линк към данъчното, ама къде, какво се попълва, направо ми се зави свят.
Иначе там уж се потвърждавало нещо си сам.
Малко ме съмнява.
Декларации от години не съм поддавала. И съм ходила.
Да се потя за някакви точки и да се нервира, няма да стане

Ето това ми написаха
Здравейте,

При вече осребрени точки е настъпило данъчно събитие и заплащането на данък от наша страна е задължително.
Подаването на данъчна декларация от ваша страна през месец март и април 2026г. би било напълно автоматично - само трябва да потвърдите онлайн в сайта на НАП, че наистина сте плучили тези точки от нас. Данните ще бъдат вече заредени и няма да е нужно ръчно да попълвате нищо, нито да заплащате данък.

Питам аз къде се потвъждава.
И това отговориха:
Можете да отидете в офис по местоживеене или онлайн - https://portal.nra.bg/

И от тоя линк и това обяснение нищо не стоплих къде аджеба да им потвърдя тъпите 700 точки ако си попълня данните.
Отговор нямаше.

Поне от миналата година няма да се занимавам и мога да си купувам ваучери.

Интересно, че прехвърлих точките от тази година през incentivai и не ми искаше лични данни.

Иначе получих лс тук

Цитат
Здравейте,

С цел осчетоводяване и за да бъдат спазени общите условия на кампанията “Звезден старт на новата година” и законовите норми, е необходимо да въведете своите данни във формата през лилавото каре в Портфейл до 24.03.2025 г.

В случай, че не получим вашите данни в срок, това би могло да доведе до невъзможност за участие в следващи кампании от лоялната програма на BG-Mamma.

Та ако не си сложа данните нямало да участвам в кампании Joy

Аз не знам какво е впрочем хаштаг все още и що се слага тая глупост.
Виждам някакви сини думички с някакви чертички отпред.

Нати, то не ми е само темата за ИР.

# 908
Е, ще е грубо ако започнат да изключват раздели - има потребители буквално само на едно място влизат във форума...
Е да, но нали идеята е за повече полезност уж. Мнението "Таз пък никаква талия няма" носи 0 полезност.
А и нали всички сме във форума предимно за удоволствие. Wink

# 909
Е, аз си казах че не шаря из целия форум, не те знам още колко теми водиш Grinning
А тая анкета не ти е била 500 точки тя, за нея звезди бяха, като от всичко останало и после там класация по общите точки.
И да, по принцип се очаква като си прехвърлила тазгодишните точки да си си дала и данните, това си се знаеше. И аз се чудих сума време, понеже нямам за какво друго да подавам ГДД. Но тя се подава онлайн, в крайна сметка реших че не ме мързи толкова че да откажа 50лв срещу няколко кликания Grinning

# 910
Оф, значи ти знаеш как.
Значи ти ще ме научиш как се подава.
Ама то и ако са ми само 700 точки, няма какво да поддавам, защото няма да съм ги изхарчила. Това са 0,70 стотинки някъде.
Нали тъй, ако си  седят в инсентивай от къв зор ще поддавам или потвърждавам.
Това ако не получавам точки. А сигурно няма да получавам. Евентуално.
Я получа, я не  получа.
Пиша където си искам.

# 911
По принцип си в нарушение че хем си ги взела, хем не си даваш данните Grinning То не трябваше и да е възможно ама явно нещо не са дооправили отначало и някои успяха.
Съответно са те приканили да оправиш това.
Не разбрах последно пратила ли си си данните или не? Ако си, значи няма какво да се чудиш занапред дали можеш да получиш някакви точки, че то при всички ни е теоретично "можене" пък не се знае дали. Ако не си ги пратила, не те вълнува декларацията и без това.
А аз също не знам наизуст точно къде и кое приложение, но ще го гледам като стане време да я подавам, сега не ми е нужна тая информация и дотогава сигурно ще забравя и пак да търся Grinning То по-важното е да не забравя че имам да подавам декларация, другото ще го оправя.

# 912
Декларацията се подава с ПИК за НАП, онлайн. Става за минути. Всички данни са попълнени предварително, само се проверява и потвърждава. По-лесно е от пускането на нова тема. Simple Smile

# 913
Припадам Нати, в нарушение съм за 0,70 стотинки.
Ох, виц голям.
Не съм ги пратила още.
Ще взема утре да им ги пратя, аман вече.
Абе ако има нещо април 2026 ще се подава.

Дева, аз с пускане на теми не съм индианец, ама с тия декларации ще трябва да ми се обясни.
Пак добре е,че това ще е 2026 година, ако въобще събера достатъчно точки, че да купя ваучер.
Ама така и никъде не е ясно къде да кликна, къде са тия попълнени данни.
Един гол линк са ми пратили, а не към директна уж готова декларация.

# 914
Е как да ти дадат линк към твоята декларация? Само ти, с твоя ПИК, ще я видиш. Дали са ти линк към сайта на НАП. Там има различни услуги, една от тях е декларация за доходите на физическите лица по чл.50.

Общи условия

Активация на акаунт