Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 540
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 020
Еее, чак сега успях. Благодаря ви! Аз реших, че са изтекли, имат ли срок, когато се прехвърлени?
Засега нямат в Инсентив.

# 1 021
Е, това е супер глупаво да не е цяло число.
Тук така, там онака.
Joy

# 1 022
  • София
Моите точки ги прехвърлих веднага. Но за момента нищо няма да купувам. Нека се трупат. Kissing Heart

И аз съм така. Като работлива мравчица кътам. Вече имам 43 400 точки, ако не се лъжа са 434 лв. Знам какво искам да си купя ама то е по-скъпичко, някъде към 600/700 лв. може би, но ако трябва ще додам. Просто искам да си направя подарък. Simple Smile

# 1 023
Ехее, аз всичко опатках, пазя само от първите малко, от миналото предизвикателство и сега, защото са малки сумите.😀

# 1 024
Ако чакам да събера такава сума, не се знае коя година ще е, евентуално Grinning Ако много съм наумила че искам нещо, не знам дали бих чакала от форума да събирам щом е съществена сума, за тук не се знае нищо. Ти пак си събрал вече немалко от тях де.
Не че моите бързах веднага да ги опукам, но те не са в такъв мащаб така че с тях и без тях не е голяма разликата.

# 1 025

И аз съм така. Като работлива мравчица кътам. Вече имам 43 400 точки, ако не се лъжа са 434 лв. Знам какво искам да си купя ама то е по-скъпичко, някъде към 600/700 лв. може би, но ако трябва ще додам. Просто искам да си направя подарък. Simple Smile

Какво планираш да си  купиш?
Аз иначе все в Декатлона щъкам, ама имам още.
Преди седмица в Декатлона видях един непромокаеми готини маратонки туристически, но се заплеснах. Влизам днес и ги няма вече. Яд ме е, бяха намалени с едно 30 кинта. Ама като се мотая, така е. Вече ще съм по-бърза.
И в Озон три книги и малко козметика.
Все още умувам за ел. книга.
В емаг има на доста ниски цени, ама дали са читави, не знам вече.

# 1 026
Ехее, аз всичко опатках, пазя само от първите малко, от миналото предизвикателство и сега, защото са малки сумите.😀

От предните и аз ги опатках, сегашните не стигат за ваучер от 30 лв., затова ще чакам да се съберат. Simple Smile

# 1 027
318, попълних анкета, пиша по-малко като цяло, но имам пусната тема. А точно преди да стартира това предизвикателство бях пуснала друга, която набъбна двойно, че и отгоре, ама... Вече съм бронз, но не знам защо ми се струва, че си бях бронз и преди.
Предишния път съм минала метър с личните данни. Сега не ми се ще да ги давам. Като цяло нещо не ми се пише, откакто ги има тези предизвикателства. Едно, че хората се юрнаха да пускат теми тип 'бършете ли си носа с кърпички Агива', в които други хора им отговарят, че предпочитат Папиа. Обаче имам чувството, че абсурдните тролски провокативни теми също избуяха и това наистина ме дразни. Все едно влизам някъде и ме посрещат с 'ей, идиотко, кво стаа'.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:33 от Нарцùса

# 1 028
  • Mediterraneo
Ехее, Дяволо, уж нямаш, нямаш, пък 400 си натрупал. Моите не са и на половина, от двете предизвикателства, миналогодишните ги изхарчих.

# 1 029
Той има много от първите, дарението.

# 1 030
Е, то ясно че повечето са от тогава, от предизвикателствата нали най-многото е 50лв и то на един човек от всяко, а на другите даже и по-малко. И от бета теста бяха 50 пак. Наистина големи суми имаше само тогава, не знам там вече каква част от хората са имали чак такива но явно е имало поне няколко.

# 1 031
  • София

Какво планираш да си  купиш?

TV Box Shield Pro
За да мога да гледам всички ТВ канали от цял свят без да забива и т.н. Не е легално, но пък си се плаща и нямаш грижи. Имаш си пакети за цяла година и така. Така ще мога да гледам спорт от цял свят. Всички европейски, северноамерикански и южноамерикански канали + Япония/Китай ; арабите, Австралия и т.н.
Всички ТВ канали/програми.

Ето в Емаг
https://www.emag.bg/medien-plejyr-nvidia-shield-tv-pro-android-t … 378/pd/DS9V6NMBM/

# 1 032
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Това струва $200 редовна цена в Щатите, но има намаление и може да се намери за $150 дори.

Diavolo, жена ти трябва, не да гледаш тв канали от цял свят:)

# 1 033
318, попълних анкета, пиша по-малко като цяло, но имам пусната тема. А точно преди да стартира това предизвикателство бях пуснала друга, която набъбна двойно, че и отгоре, ама... Вече съм бронз, но не знам защо ми се струва, че си бях бронз и преди.
Предишния път съм минала метър с личните данни. Сега не ми се ще да ги давам. Като цяло нещо не ми се пише, откакто ги има тези предизвикателства. Едно, че хората се юрнаха да пускат теми тип 'бършете ли си носа с кърпички Агива', в които други хора им отговарят, че предпочитат Папиа. Обаче имам чувството, че абсурдните тролски провокативни теми също избуяха и това наистина ме дразни. Все едно влизам някъде и ме посрещат с 'ей, идиотко, кво стаа'.

.....и после хаштага..или по средата .или преди "ей"...Grinning

# 1 034
  • Mediterraneo

Предишния път съм минала метър с личните данни. Сега не ми се ще да ги давам.

Значи кьорфишекът със заплашителното съобщение наистина е бил кьорфишек. В първото предизвикателство осребри ли точки? През Инсентив, без да даваш данни. Или не осребрява?

Общи условия

Активация на акаунт