Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 415
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
И аз така си мисля, но няма и база данни с оплаквания. Много кофти, защото доста лични пари додадох.

# 1 156
И аз получих продукт, който не отговаряше на описанието. Не ми се занимаваше за 10 лв да го правя на проблем, но няма да поръчам повече.

# 1 157
  • София
При мен сумата е доста по-голяма, а и се ядосах, че не ми отговориха на съвсем любезния имейл.

# 1 158
Онлайн покупки могат да се върнат в 14 дневен срок.Ако се повреди стоката влиза друга схема за действие с клиента.Но реално потребителят има договор с магазина, не с бг-мамма.

# 1 159
Онлайн покупки могат да се върнат в 14 дневен срок.Ако се повреди стоката влиза друга схема за действие с клиента.Но реално потребителят има договор с магазина, не с бг-мамма.

Точно така е!

Със сигурност не са ардес нито озон....те са супер точни, бързи в отговорите на запитвания от всякакъв тип и то по няколко канала.

Остава да се гадае кои партньори се визират. На когото му е важно - да хвърля боба.

# 1 160
  • София
О, аз нямам претенции към Форума, просто да има канал за обратна връзка. Нещата взех за подарък и няма как да ги върна.
Поръчах чанти от ССС като специално търсих от естествена кожа. Платих доста над ваучера и получиха чанти от пластмаса за над 500 лв.

# 1 161
Вероятно е Е-маг.Там проблемът идва от същото естество: емаг е платформа, която предоставя на различни продавачи да я ползват, като самите Емаг също имат свои продажби.Там, ако стане проблем, Емаг си измиват ръцете с продавача, който може да е некоректен.Би трябвало да отсяват продавачи с нисък рейтинг, но дали реално го правят, не знам.
Аз с тях нямам проблеми дотук, но съм чувала от познати за разни казуси.

# 1 162
  • София
Тета, може ли да не си на всеки пост мерудия?
ДХ3, писали сме едновременно. ССС са.

# 1 163
При мен не беше Е-Маг, а "Истински мед". Така нареченият "кремомед". Няма как да върна продукта, защото вече е опитвано от него. Но нито е такъв вид продукт, какъвто пише, нито си заслужава цената. Ако исках захаросан мед, от който едва се загребва с лъжица, щях да си купя от пазара за по-малко пари, а не да плащам и доставки.

# 1 164
Хм, интересно.Не съм видяла поста, вероятно съм
писала моя.Нямат право да не ги приемат, връщала съм при тях неведнъж.Натискай ги ако жалбата по връщането е била в срок.Ако си го изпуснала не знам можеш ли нещо да направиш.

# 1 165

Не може.
Като кажеш А..е редно да кажеш и Б...като се оплакваш от партньор, назови го и се обоснови...

# 1 166
  • София

Не може.
Като кажеш А..е редно да кажеш и Б...като се оплакваш от партньор, назови го и се обоснови...

Ти четеш ли изобщо? Явно трупаш безсмислени коментари по всички теми.

ДХ3, писах им преди месец и никакъв отговор не получих. Чантите са в чужбина изпратени, което също ми коства пари и няма да плащам и за връщането им. Подразни ме, че дори отговор нямаше.

# 1 167
  • Mediterraneo
Добре, де, ти като видя, че не са естествена кожа и са за подарък, защо ги изпрати в чужбина. Не си доволна, правиш рекламация, а не подаряваш нещо, което хем ти е струвало много, хем не е по критериите ти.

# 1 168
  • София
Тарти, директно ги пратих, не съм ги гледала предварително.

# 1 169
Съжалявам, че така се е случило.
Да ти кажа понякога се губи комуникацията по технически причини.Случвало ми се няколко пъти с различни търговци, но съм търсила начин и канали да получа обратна връзка.Вероятно е нещо подобно.Скоро моя близка беше в подобна ситуация с друг магазин.Не ѝ отговориха на мейл, но намерих телефон и нещата се решиха.Аз самата скоро пращах мейл за рекламация.След като нямаше отговор изпратих втори.Оказа ср, че
са ми отговорили,но мейл акаунтът ми е бил пълен и не съм получила обратна връзка.Веднага реагираха иначе.
Тези дни чат-ботът на Зара ми обясняваше, че няма как да рекламирам една скъсана чанта, купена ноември.Намерих профил на Зара във фейса и писах на месинджър.Отговориха веднага и след няколко дни куриер дойде да вземе чантата, чакам да ми върнат парите.
Описвам подробно, за да знаете, че трябва да си гоните търговците до дупка, и че
понякога има технически грешки, а и човешки, за да не се случи комуникацията.

Общи условия

Активация на акаунт