Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 316
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 305
  • пустинята Гоби
Ох, добре че прочетох една книга през пролетната ваканция на децата, та да взема някоя точка Trollface .

# 1 306
Ауч, сега литературният подфорум ще се напълни с "четящи" хора... Досега беше чист поне той.

Редуват ги всеки път различни, предполагам че нито един подфорум няма да бъде пожален от това. Радвай се че не е в първата кампания, поне аз се надявам във всяка следваща да са по-малко тези които пишат на кило, а вече да са видели че няма смисъл. Все ще има, ама аз си се надявам все пак Grinning

# 1 307
  • в сърцето на един мъж...
Ауч, сега литературният подфорум ще се напълни с "четящи" хора... Досега беше чист поне той.

Еее, Тарти, току виж сме открили някой скъпоценен камък Simple Smile

# 1 308
  • пустинята Гоби
Гледам, че и темите за децата са налазени от откриватели.

# 1 309
И като започна БГ мамма да чете...

# 1 310
Редуват ги всеки път различни, предполагам че нито един подфорум няма да бъде пожален от това.

Не мисля. Никога няма да посегнат  към здравната част на форума, примерно темите за деца с увреждания и хронични заболявания. Обвързването им  с някаква подобна рейтинго-точкова активност ще е проява на много много  лош вкус.

# 1 311
Гледам, че и темите за децата са налазени от откриватели.

Вече и аз отразих нова активност там:-)

# 1 312
Редуват ги всеки път различни, предполагам че нито един подфорум няма да бъде пожален от това.

Не мисля. Никога няма да посегнат  към здравната част на форума, примерно темите за деца с увреждания и хронични заболявания. Обвързването им  с някаква подобна рейтинго-точкова активност ще е проява на много много  лош вкус.
Здравните не минаха ли вече даже? Май в първата кампания но може и да бъркам. Не съм сигурна дали още стои някъде написано, ако се сетя ще проверя довечера.

# 1 313
  • пустинята Гоби
Абе и на мен ми се върти, че имаше някаква здравна тема в предизвикателството,  ама може и да бъкрам.

# 1 314
Те цели раздели слагат а не определени теми.

# 1 315
  • пустинята Гоби
Добре де, нека са раздели, имах предвид, че ми се върти, че някакви здравни неща имаше. Това изрових - "С удвоен брой звезди ще бъдат награждавани полезните постове в следните групи: Красота, Диети и отслабване, Спортуващи, Женско здраве, Бебета, Деца от 1 до ..."

# 1 316
Ама хубава седянка сте си спретнали тука 😄

# 1 317
Здравният форум беше в първата фаза на ЛП.
Няма да пиша в теми, в които по принцип не пиша. Книги чета и имам какво да споделя, но ще се тълкува като целево. Grinning

# 1 318
Оф, налазили са ми темата за Стивън Кинг....ма много ми е смешно, идат, аз пък многу харесвам еди коя си му кника...хаштагчето...и чаЛ...няма и да ги видим повече. С кое точно допринасят за темата, не е ясно...за мен с нищичко.

# 1 319
За първите 35-40 книги на Стивън Кинг мога да изпиша няколко теми. Joy Но сигурно няма. И аз не влизам в литературните.

Но очаквам дали ще се появят нови ваучери за което ни питаха миналия път в анкетата.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 16:15 от Bradley Cooper

Общи условия

Активация на акаунт