Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 275
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 350
  • пустинята Гоби
А рейтингът какво значение има за лоялната програма или никакво?

# 1 351
Моят не мърда.
Натка, Сафари ползвам и имам включен блокер…И пак ми цъкат гадните реклами в бг-мамма.
Точно такова никога не съм пробвала... Но с Опера дори само с нейния си блокър не съм виждала реклама във форума с години. И на телефона пак съм с Опера.

Мернах и аз някакви странни теми в предложенията, то си се очакваше. Виж това да си играят да вкарват и Chat gpt в действие за отговори май е ново, поне за масово.

Тоя рейтинг не мисля че служи за нещо в момента. Е, освен да предизвиква и той дискусия от време на време Grinning

# 1 352
Моят не мърда.
Натка, Сафари ползвам и имам включен блокер…И пак ми цъкат гадните реклами в бг-мамма.
Моят стигна някъде до половината или малко след половината до следващо ниво ..

# 1 353
Никакво значение няма. Ей така, от любопитство го гледам.

# 1 354
  • Fairbanks, Alaska
Е как така? Аз реклами нямам, само на стария лаптоп, че там без да искам изтрих ад блокера и сега не мога да инсталирам нов. С Уиндоус 7 нямам ъпдейт на Хром.

Моят рейтинг расте, в проценти. Следя си го. Иначе съм на същото ниво, Сребро.
И аз с Уин 7 имам проблеми с ад блокера. Явно вече малко по малко го изпращат в небитието.  То и не се поддържа от доста години вече.

# 1 355
А моят рейтинг се е покачил - бях на края на "сребро", сега съм вече "злато". Не съм видяла някакви нови функционалности или привилегии заради това, случайно погледнах и видях.

# 1 356
Струва ми се, че чатгпт е впрегнат сериозно в съревнованието из темите Simple Smile

Това ли било... Сега се чудих в една тема върху изречението къде да намерим детски книжки и как да успеем в това начинание... Sob Отказах се да пиша.

# 1 357
А моят рейтинг се е покачил - бях на края на "сребро", сега съм вече "злато". Не съм видяла някакви нови функционалности или привилегии заради това, случайно погледнах и видях.
А защо не ти се вижда баджа? Нали уж някакви баджове щяха да се добавят към профилите?

Едит: Вижда се като ти цъкне човек на профила. Божкее...
Едит на едита: Но аз уж нямам още и бронзов, а имам някакъв жълт бадж като си кликна на профила. И на много други потребители е така. Това явно е нещо друго Laughing

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 14:43 от Анонимен

# 1 358
Аз съм от телефон, не знам какво се вижда от компютър

# 1 359
  • пустинята Гоби
Аз си виждам само моят рейтинг, на другите не. Всъщност ето това пише :

"Участвайки активно в платформата повишавате своето рейтинг ниво. Всяко ново рейтинг ниво отключва нов отличителен бадж и може да ви даде достъп до допълнителни функционалности в платформата."

Може в един момент да има келипир от рейтинга, ама какво точно..

# 1 360
Добре, сега се зачетох и нещата са абсурдни. Това е мнение, изцяло писано от чатгпт, включва и специфичните дълги тирета:
Скрит текст:
Цитат
Моите любими, които още си препрочитам с удоволствие, са:
Малкият принц – трогателна и философска история за живота, любовта и важността на простите неща, която носи дълбок смисъл за всички възрасти.
Вълшебникът от Оз – класическа приказка за приключенията на Дороти и нейните нови приятели в търсене на дом и щастие, изпълнена с магия и уроки за живота.
Книга за Хензел и Гретел – история за две смели деца, които изправят на предизвикателство злото, с много напрежение и невероятни обрати.
Алиса в страната на чудесата – абсурдна и фантастична история, която възбужда въображението с всички свои странни герои и ситуации, които предизвикват усмивка и чудене.

Значи форумът ще се съживява с мнения, написани от ИИ, после оценени от ИИ и наградени с точки от ИИ? Какъв е този ужас?

# 1 361
Хахах, AI направо е урочасал Дороти.

"изпълнена с магия и уроки за живота"

# 1 362
Отврат. за 3 лв + данъчна декларация това е леко too much.. после тук или в другата тема ще е рев защо трябва да се прави...

# 1 363
  • в сърцето на един мъж...
Тоя рейтинг така и не помръдва Simple Smile Ама то какво ли работи като хората, че за рейтинга да се кахърим.
А изкуствения интелект яко шета по темите...

# 1 364
"Книга" за Хензел и Гретел звучи доста странно.

Общи условия

Активация на акаунт