Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 252
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 365
Тази борба за всеки лев само да не свърши със скандали...

# 1 366
"Книга" за Хензел и Гретел звучи доста странно.
Звучи странно като го е писал ИИ, нямало го е естественият да поправи.

# 1 367
  • пустинята Гоби
Имало го е, ама де акъл да го направи.

# 1 368
  • София
Много е зле положението с тази лоялна програма. В литературния подфорум е нещо ужасно, направо изгубих желание да влизам. И като цяло по време на предизвикателствата умишлено заобикалям отдалече съответните подфоруми.
А това с използването на ИИ направо е скандално, толкова пък да не можеш две изречения да напишеш от себе си... Някои явно за 2 лева са готови на всякакви излагации. Rolling Eyes Не виждам какво толкова печели форума от неадекватни включвания, но те си знаят. Още повече, че някои индивиди се активизират само за предизвикателството, нацвъкват кухи мнения на килограм и после пак никакви ги няма.

# 1 369
Печели активност, кликове, постове, движение. Идеално за отчитане пред рекламодателите.

# 1 370
Няколко дни-седмица изобщо не бях влизала в бг-мама, съответно със сигурност съм пропуснала кампанията за лоялната програма поради неактивност, преди това също не се бях изтрепала да пиша  и да участвам, но сега реших да си проверя рейтинга. Беше си бронз и не мърдаше от началото на годината, или и да е мърдал, е било с някакви милиметри, невидими от телефон. Сега изведнъж сребро, без изобщо да съм влизала в сайта през времето, през което е растял. Струва ми се пунта-мара този рейтинг.

# 1 371
  • На изток от Ада
И моят ретинг стана от стартово в бронз.

# 1 372
Бря аз съм Сребърно😆

# 1 373
Аз не съм мръднала.

# 1 374
Накарахте ме да погледна, минала съм незнайно кога на следващото ниво. Незнайно, понеже хич не пише Grinning Последната промяна която пише там е от декември, тъй че нямам представа... Пак нещо има неработещо и там.

# 1 375
Аз скоро си проверявах рейтинга, все съм сребро.

# 1 376
  • На изток от Ада
При мен е от около седмица новият рейтинг

# 1 377
Преди време бях видяла, сега пак проверих - пиша си във форума, чета и се движа. Не съм открила привилегиите на "злато", но и така бива. Вижда се и промяната от кога е.

# 1 378
  • Mediterraneo
Моят рейтинг е още бъгав, сребро си стои от декември.

# 1 379
  • На изток от Ада
При мен не пише

Общи условия

Активация на акаунт