Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 244
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 380
и моя си е сребро. но аз и такива кристали и звезди изобщо не виждам.

# 1 381
Може би е на база полезни мнения. Имам 1160 нещо такова, но не знам кога съм стигнала сребро, не ми показва, но и вече съм Потребител. Това ли носи нивото?

# 1 382
Аз понеже съм от телефон, влязох да пълната версия и така го виждам

# 1 383
  • Mediterraneo
Може би е на база полезни мнения. Имам 1160 нещо такова, но не знам кога съм стигнала сребро, не ми показва, но и вече съм Потребител. Това ли носи нивото?

Не е на база полезни мнения, моите са почти 20 хиляди. Потребител си в дадени групи, в други си Ентусиаст и т.н. Това си е отдавна.

# 1 384

Не е на база полезни мнения, моите са почти 20 хиляди. Потребител си в дадени групи, в други си Ентусиаст и т.н. Това си е отдавна.
Здравейте. Потребител и Ентусиаст се определят от това колко си ангажиран в дадена тема, така ли? 🙂

# 1 385
  • пустинята Гоби
И моят рейтинг още е Сребро, ама е мръдналата синята линия към Злато.

Какво става, осиротя ли Литературния форум?

# 1 386
Дано да е:-) особено от тъпите хаштагове. Аз отдавна не бях влизала там, че имам много непрочетени; присетих се покрай панаира на книгата да вляза да видя отзиви за нещо.. малей, избягах без да питам 😂 а сега и точки чакат Simple Smile

# 1 387
Мръдна и моят рейтинг с около 20%, от 52% на 72.96%. Тука с едни уеб-инспектори се вижда. Grin Преди на ден мърдаше с около 0.02%, не съм го следила особено активно, де. Innocent

Скрит текст:

Сега вече няма кой да чете. Grin

# 1 388
  • Телиш/Плевен
Здравейте. Потребител и Ентусиаст се определят от това колко си ангажиран в дадена тема, така ли? 🙂
В тази тема са описани ранговете.

# 1 389
Има явно пак някакъв бъг или правят промени, мен също наведнъж ме изпрати доста напред в следващото ниво, но после ме върна леко назад.

# 1 390
Добре правя значи че не съм затаила дъх да го наблюдавам тоя ми рейтинг, дето и без това за нищо не служи Grinning Логика и да му търсим - явно няма да намерим. Че и колкото пъти стане дума тук, все нещо бъгнато му се оказва...
Все ще го дооправят докато решат за какво ще е и го обявят. Поне да се надяваме Grinning

# 1 391
Покрай вашите обсъждания си погледнах рейтинга.
И аз съм "наказана" по някаква причина. Моят рейтинг е паднал на по- ниското ниво. Горе долу бях стигнала в края на първата третина на  едно ниво , сега са ме свалили на по-долното ниво, в самия му край но все пак рейтингът ми се придвижил с  1/3 скала в посока намаляване.

# 1 392
И аз съм спаднал на долния край на по-ниското ниво. Явно имат пак бъг

# 1 393
Получихте ли точки от тази програма? Аз пуснах цели  2 нови теми, които получиха интерес. Уж за нови теми дават най -много гочки. Но имам НУЛА Flushed

нещо не мога да разбера, защото при предишните игри не бях толкова активна, пък събрах точки

# 1 394
Никой още не е получил. Аз не съм пускала никакви теми, не съм участвала в книгите, където беше пълен и повсеместен хаос, нищо не чакам, но съм чела условията и там пише 5 дни.

Общи условия

Активация на акаунт