Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 274
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Mediterraneo
С големите точки никой от обикновено пишещите не се е похвалил, явно не сме били достатъчно активИРАНИ.
Аз имам 2000, без да се бъхтя този път, че съм в сезон и работата ми е много Simple Smile Ако се бях побъхтила, както и двойно се отчитаха публикации в литературния, където пиша по принцип, ехеее!

# 1 486
  • На изток от Ада
Аз пиша . Но съм с 0 точки

# 1 487
Предните два пъти имах по 2000 (1925 при прехвърляне), сега са 2500 (2499). Не съм се напъвала.

# 1 488
Ами няма обявени 1200, затова се чудим.

# 1 489
  • Другата България
На кой мейл пишете на лоялната програма?
Не на Инсентив, на организаторите?

# 1 490
  • Телиш/Плевен
На кой мейл пишете на лоялната програма?
Не на Инсентив, на организаторите?
loyalty@bg-mamma.com

# 1 491
С големите точки никой от обикновено пишещите не се е похвалил, явно не сме били достатъчно активИРАНИ.
Аз имам 2000, без да се бъхтя този път, че съм в сезон и работата ми е много Simple Smile Ако се бях побъхтила, както и двойно се отчитаха публикации в литературния, където пиша по принцип, ехеее!
Смее ли да се похвали някой Grinning Нали веднага ще научи куп неподозирани неща за себе си от хора дето смятат че е трябвало те да получат повече и не е "честно"... 
В първата кампания като бях аз, що епитети отнесох на общо основание първо, а пък като и написах че съм аз хептен грозно стана. Хем не всичко се виждаше тук, но пак стана ясна картинката де.

# 1 492
Аз също съм с 2000 , от днес видях , че при осребряване все пак не са 1999.85, а вече имаме възможност да купим и за 20 лв някой ваучер .

# 1 493
  • София
Pirin ги е обрал, 100% 😂

# 1 494
Смее ли да се похвали някой Grinning Нали веднага ще научи куп неподозирани неща за себе си от хора дето смятат че е трябвало те да получат повече и не е "честно"... 
В първата кампания като бях аз, що епитети отнесох на общо основание първо, а пък като и написах че съм аз хептен грозно стана. Хем не всичко се виждаше тук, но пак стана ясна картинката де.
Аз не помня някой да те е нападал, нареждал или обиждал, че си взела многото точки ти. Напротив всички ти честитихме и ти пожалахме да си използваш за хубави неща.
Не съм попадала и на изброените от теб неща някъде.
Под много грозно стана, какво визираш?

# 1 495
Не е нужно ти да помниш, нито да си видяла всяко едно нещо. Повярвай ми че имаше неприятни неща, аз нямам причина да си измислям, ей тъй да има драма.
Нито след втората кампания се разбра кой е взел най-много, нито след тази се похвали който е, та явно не само аз съм ги видяла в токава светлина нещата.

# 1 496
  • Другата България
А защо някой е длъжен да се отчита какво е получил?

# 1 497
Не е нужно ти да помниш, нито да си видяла всяко едно нещо. Повярвай ми че имаше неприятни неща, аз нямам причина да си измислям, ей тъй да има драма.
Нито след втората кампания се разбра кой е взел най-много, нито след тази се похвали който е, та явно не само аз съм ги видяла в токава светлина нещата.

В мен са точките, споко Simple Smile Гледайте, завиждайте Joy

# 1 498
А защо някой е длъжен да се отчита какво е получил?
Е, нали тази тема е такава и е затова уж. Защо пишем в нея като ще се правим на 3 и половина?  Никой не е длъжен. Тези обаче, които са в темата не си споделят точките, а само коментират странични неща и обсъждат други потребители, за мен са като дъртите клюкарки на село. Щом си решил да пишеш в такава тема, според мен е редно да си споделиш и ти спечеленото, а не само да разузнаваш за другите потребители и да обсъждаш какво се е случвало в разделите. Като не искаш да споделяш с други, не пиши в темата, а само я чети от балкона както се изразяват някои.
Поне моето мнение е такова. Аз не намирам нищо лошо в споделянето за вас не знам.

# 1 499
Няма как да има останали от предната кампания.
Лошото е че не отговарят и на имейл...или се бавят. Аз още чакам отговор например...от бгмама ми игнорират упорито въпроса...от инсентив мълчание...доста некоректно като цяло е цялото упражнение с ЛП Close
Отговарят от инсентив съпорта, ама ако са почивни дни както е сега вероятно утре ще ти пишат. От опит.  Имала съм дълга комуникация с тях и съм получавала отговор винаги.

Общи условия

Активация на акаунт