Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 589
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 740
Я кажете повече за това записване? Къде се записвате и защо?
 Мисля че инсентив джуркат едни и същи хора около своите активности. Вероятно поканените ня интервюто зимата са били поканени и сега. Вероятно тези , които мен, този път не са имали възможност да преминат интервюто юли месец  по една или друга причина ще отпаднат от по-нататъшния им отбор по събиране на информация.

Мен не са ме канили преди. Според мен, пак да кажа, са ги набирали участниците от анкетата, която попълваха за тестване на приложението. А там обявиха в темата, че ще поканят за тестване всички, които са изявили желание в темата да тестват. В самата анкета имаше въпрос дали имаш интерес да участваш в следващи поучвания, тестове и анкети.

# 1 741
  • SF
Аз също не можах да тествам приложението, защото телефонът ми, който е доста популярна марка, нещо не успя да приеме кодовете и паролите. Времето изтече и повече напътствия от модератор не съм получавала. Бих опитала отново следващия път.

# 1 742
Не си спомням да е имало кодове и пароли. Проблемът беше, че не беше одобрено от Гугъл плей и пр. приложение, т.е. непроверено и такива се приемат за потенциално опасни и трябваше ръчно от настройките на телефона да дадеш разрешение за сваляне и инсталация.

# 1 743
  • SF
Свалих, но без да се логнеш, не става. А за логин се изискват пароли за достъп.

# 1 744
Свалих, но без да се логнеш, не става. А за логин се изискват пароли за достъп.

Сега погледнах съобщението, имаше инструкции за Андроид и Айфон, и пишеше "За да се логнете, използвайте имейла, с който сте регистрирани в BG-Mamma.". Аз действително нямам спомен за пароли за достъп и пр.

# 1 745
  • SF
Този мейл отдавна е хакнат. Сигурно има 5-6 години, а може и повече.
Ползвах друг мейл, но не стана. Както и да е. Оправиха се и без мен.

# 1 746
Този мейл отдавна е хакнат. Сигурно има 5-6 години, а може и повече.
Ползвах друг мейл, но не стана. Както и да е. Оправиха се и без мен.

Не може с друг. Свържи се с модератори/администратори, за ти сменят мейла тук с такъв, до който имаш достъп.

# 1 747
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нито съм участвала в тестовата фаза,нито съм попълвала анкети или съм се записвала за интервюта.

Просто получих на ЛС покана да участвам в "интервю" и ако имам желание да си запазя час.
Въпросната среща беше със Сотиров и основно задаваше въпроси свързани с онлайн пазаруването.

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 00:12 от Adoralova

# 1 748
Зимата не е имало интервю.

Аз имах тел разговор със служител на инсентив. Разпитваше ме за същото , за което вероятмо щяха да ме питат и сега.  Затова ми беше странно пак да ми изпратят покана да взема участие. Особено понеже не мисля че бях много полезна.  Това наричам интервю. Но може да се нарече и тел. разговор.  Сотиров ми върна този път  линк за срещата в зуум  и после , бам  - не компютри а компоти.  Съобщение от адри - запишете час ама да е до 20.07.

Мен не са ме канили преди. Според мен, пак да кажа, са ги набирали участниците от анкетата, която попълваха за тестване на приложението. А там обявиха в темата, че ще поканят за тестване всички, които са изявили желание в темата да тестват. В самата анкета имаше въпрос дали имаш интерес да участваш в следващи поучвания, тестове и анкети.

Не са. Аз не съм проявила никакво  желание да тествам приложение, защото за сега ако се даде възможност не планирам и да го ползвам. Ако направят платформата само с приложение тогава не знам.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 13:57 от _re_ge

# 1 749
Да, за телефонен разговор и аз бях отбелязала, че съм съгласна, но пак беше късна дата и не ми се обадиха.

# 1 750
.
Зимата не е имало интервю. Само участие в тестовата фаза.
Да, за телефонен разговор и аз бях отбелязала, че съм съгласна, но пак беше късна дата и не ми се обадиха.

Както казах щеше ми е втори тел  разговор с инсентив. За мен то си беше интервю. Въороси и отговори. Не виждам разлика с този път, че едното да се нарича тестова фаза а другото интервю. Искаха да им иажа часови слот и ми се обадиха. Този път ме  "спънаха"  компотите с времето. Дадоха възможност за часове и септември. Обаче явно този който насочваше скеджуъла не разбираше как да кложи времеви рамки на слотовете.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 14:08 от _re_ge

# 1 751
И аз бях отбелязала по телефона, re_ge. Въобще не обичам видео разговори, обаче те явно не искат само по телефон. Първо беше в зуум,  после в мийт, в крайна сметка, никъде не стана. Здраве да е.

# 1 752
За сегашното не знам понеже не са ме канили, но зимата когато малък брой потребители тествахме, пак не всички интервюираха накрая. Щяха уж да уговарят с всеки удобно време, имаше май и някакви срокове, мисля че ме бяха питали на мен кога ми е удобно. И до там беше. Добави ме като контакт техен служител, още ми стои в списъка но и дума не сме разменили.
Предполагам че или времето не им е стигнало за всички, или са имали като цел определен брой интервюта и са си ги направили преди да стигнат до мен тогава. Колко му е и със сегашните да е така.

# 1 753
Аз също не можах да тествам приложението, защото телефонът ми, който е доста популярна марка, нещо не успя да приеме кодовете и паролите. Времето изтече и повече напътствия от модератор не съм получавала. Бих опитала отново следващия път.
същото беше и при мен, някакъв код искаше, не четеше всички букви и така и не ми дадоха инструкции освен да актуализирам, та се отказах. А ми беше интересно да видя какво е.

# 1 754
  • Mediterraneo
Имах желание, но не успях да тествам приложението. Интервю имах обаче, а то нямаше нищо общо с приложението. Да не бъркаме и ние компютри и компоти, нали.

Общи условия

Активация на акаунт