Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 709
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 325
Е, може преди години памперсите да са били други...сега да са пипнали нещо по тях, подоцрения, нови технологии..ала бала...това се има предвид под актуални мнения.
За мен не е грешка че не са посочени години назад като възможност там да се чекне...
Аз например не съм си и помислила че търсят моето мнение. Преди 15г съм ползвала на марката..та така мисля аз.

# 2 326
  • Пловдив
А какво мнение за марката може да има бременна с първо дете?!?! Даже да са ги променили.

# 2 327
Не знам..дали пропускат се вижда веднага.
Не пречи да чекнеш произволен месец...
Не съм отваряла анкетата и не знам кво що.....
Не критикувам...просто предположих какво са имали предвид създателите й като са включили само малко на бр.месеци Blush

# 2 328
  • Пловдив
Нищо не са имали, правят си плоска реклама.

# 2 329
Е, може преди години памперсите да са били други...сега да са пипнали нещо по тях, подоцрения, нови технологии..ала бала...това се има предвид под актуални мнения.
За мен не е грешка че не са посочени години назад като възможност там да се чекне...
Аз например не съм си и помислила че търсят моето мнение. Преди 15г съм ползвала на марката..та така мисля аз.

Аз от 30 години ползвам превръзки и не съм забелязала да имат кой знае какви иновации на практика. Вярно, че все нови  революционни слоеве и пълнежи им измислят, но кой знае какво подобрение и имение не виждам.

# 2 330
Това едно на ръка, да.
Като другата такава на сирене Презид*нт..с което всички правят баница, нали...
Нищо не са имали, правят си плоска реклама.

# 2 331
  • пустинята Гоби
Тази анкета ми се появи поне 50 пъти. Накрая я попълних и след това пак продължи да ми се появява. По-досадно нещо в бг мамма не съм виждала.

# 2 332
Не знам какви са били памперсите преди 15/20 години. Сега специално Pampers premium care имат заден джоб, който предпазва от размазване по гърба. Рекламират го инфлуенсъри като иновация. Също така имат лента, която при напишкване се оцветява от жълто в синьо и така може да се ориентирате до къде е пълен памперса. Няма го на всички номера. Примерно при premium care го има на 4-ката, но не и при active baby, а не мисля, че е много сложно да го има при всички номера. Не знам преди какви са били памперсите и имало ли е тези подобрения. Освен това Pampers имат гащички и пелени за плуване. Тях със сигурност не ги е имало преди 20 години. Таааа за ей, такива неща говорим.

Да, Янтра, може да си ползвала памперси, но едва ли можеш да дадеш мнение за пелените за плуване, които не задържат добре изхождането по голяма нужда и трябва веднага да се смени с нова пелена. А, кой има по-голям житейски опит като родител, не е предмет на темата.

# 2 333
  • в сърцето на един мъж...
Да, Янтра, може да си ползвала памперси, но едва ли можеш да дадеш мнение за пелените за плуване, които не задържат добре изхождането по голяма нужда и трябва веднага да се смени с нова пелена. А, кой има по-голям житейски опит като родител, не е предмет на темата.

Абе в интерес на истината тия за плуване се появиха преди 10на години в България. В чужбина си ги имаше. Ползвала съм ги с децата преди доста време, както е видно, вече ще е за внуците. Но и аз мога да кажа, че с тях не може да се влиза, ако са свършили миризлива работа, защото пропускат Simple Smile

# 2 334
10 години, да. Възможно е, може някой да ги е ползвал и по-рано, ако е живеел в чужбина. Не знам всъщност кога са излезли на пазара. Със сигурност са търпели промени и някакви подобрения в издръжливостта. Все едно. Идеята беше за мнения от по-скорошни майки, а не такива, на които децата им вече са на 230 месеца.

# 2 335
Ми аз не съм много съгласна, че само скорошните майки могат да дадат мнение и опит. Аз например имам опит, при това скорошен, независимо, че децата ми са големи. И на пазара има доста марки, видове и тем подобни. Даже и за алергични деца. Обаче автоматично бях изключена от анкетата Simple Smile Не че ми е проблем де, но е ограничаващо, защото не се знае кой какъв опит има, даже и да не е родил вчера

# 2 336
В такива случаи, ако човек се чувства обиден или пренебрегнат, най-добре да го коментира с организатора. Тук и да го коментираме нищо няма да променим. Аз попълвам анкети в едно приложение и преди месеци ги насметох леко, защото ми пратиха анкета за бебешки пелени и като си попълних възрастта (45 години) ме отхвърлиха, а аз си имах бебе на 8-9 месеца. Явно според критериите им на 45 години няма как да имам актуално мнение за пелените (явно и бебе). Ами да ви кажа явно е имало ефект, защото от тогава получих няколко анкети за бебешки продукти вкл. пелени и след попълване на възрастта не ме отхвърли, а ме попита имам ли малко дете. След потвърждение ме допускаше и си завършвах анкетата.
Обаче... В едно друго приложение често ме отхвърля дори само като си попълня град, възраст или пол. Защото са заложени определени критерии и ги интересува конкретна група потребители. Не става въпрос за това дали бих била полезна с мнението си или не.
Не помня какви точно въпроси бяха заложени в анкетата на Памперс, но може би са искали информация за конкретна група потребители (примерно, майки с деца до 5 години). Blush

# 2 337
За анкетата нямаше точки, точките бяха за мнение в темата.

# 2 338
  • Другата България
Ти не беше ли писала в модераторската оплакване, че в същата тема публикуват хора с големи деца?
А после се регна и ти, като разбра, че дават точки?
Ако бъркам потребителите се извинявам, но не мисля, че бъркам.
Посмях се доволно, защо се излагаш се чудя, ама ти си знаеш.

# 2 339
Ти не беше ли писала в модераторската оплакване, че в същата тема публикуват хора с големи деца?
А после се регна и ти, като разбра, че дават точки?
Ако бъркам потребителите се извинявам, но не мисля, че бъркам.
Посмях се доволно, защо се излагаш се чудя, ама ти си знаеш.

Това за кой се отнася?
Аз лично не съм писала в такава тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт