Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 713
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Другата България
За Кукумицинка.
Мисля, че тя “топеше“ потребителите в модераторската, че хора с големи деца пишат в темата за Памперс, зачудих се поименно ли ги познава всички никове и знае кой какви деца има, после като стана ясно, че ще се дават точки за всяко мнение в същата тема и тя се разписа.
Лошо няма, ама за 3 лева да следиш кой къде и защо публикувал поне на мен ми е ....как да кажа, позабавлявах се.

# 2 341
Ти не беше ли писала в модераторската оплакване, че в същата тема публикуват хора с големи деца?
А после се регна и ти, като разбра, че дават точки?
Ако бъркам потребителите се извинявам, но не мисля, че бъркам.
Посмях се доволно, защо се излагаш се чудя, ама ти си знаеш.

Да, забавно си е, защото, след като се поинтересувах, после пускаха уведомление, че е за всички, не изключваше потребители, както анкетата, а не ми отговориха директно. Та се включих и аз, бяха далеч от 500 коментиралите, та никое по-прясно майче не е останало без точки. Иначе моето дете допреди 2 години ползваше памперси, та не съм толкова изостанала в тенденциите.

"после като стана ясно, че ще се дават точки за всяко мнение в същата тема и тя се разписа.
Лошо няма, ама за 3 лева да следиш кой къде и защо публикувал..."

Кое от двете е? Първо съм ги следила за 3 лева къде публикували в съответната тема, или после съм разбрала, че давали 3 лева?

# 2 342
  • Другата България
Няма лошо, дори и без уведомление да пишеш в тема за малки деца, след като имаш такова, или някога си имала - все пак това е форум за майки.
За мен беше грозно да клеветиш едва ли не други потребители, че пишат в темата, дотогава признавам си, не предполагах, че някой изобщо би могъл да отдели време и да се занимава да чете и разглежда никове И в темите за награди. Blush
Дребнаво ми е на мен, но хора всякакви.
Скрит текст:
Ти не беше ли писала в модераторската оплакване, че в същата тема публикуват хора с големи деца?
А после се регна и ти, като разбра, че дават точки?
Ако бъркам потребителите се извинявам, но не мисля, че бъркам.
Посмях се доволно, защо се излагаш се чудя, ама ти си знаеш.

Да, забавно си е, защото, след като се поинтересувах, после пускаха уведомление, че е за всички, не изключваше потребители, както анкетата, а не ми отговориха директно. Та се включих и аз, бяха далеч от 500 коментиралите, та никое по-прясно майче не е останало без точки. Иначе моето дете допреди 2 години ползваше памперси, та не съм толкова изостанала в тенденциите.

"после като стана ясно, че ще се дават точки за всяко мнение в същата тема и тя се разписа.
Лошо няма, ама за 3 лева да следиш кой къде и защо публикувал..."

Кое от двете е? Първо съм ги следила за 3 лева къде публикували в съответната тема, или после съм разбрала, че давали 3 лева?
Няма значение, то и аз обърках хронологията, или по-скоро я забравих, дори бях забравила ситуацията, ама сега като става въпрос за Памперс и се сетих.

# 2 343
Попитах, не беше уточнено и не ставаше ясно преди уточнението. Аз съм дребнава и педантична, и чета дори и теми за награди. С награди, без награди, щом съм чела темата, съм запомнила по-често срещаните никове.

# 2 344
Да ви кажа, на мен ми изпратиха съобщение да си дам мнението в темата за памперсите, а си ми стои лентичка на колко е моето и отдавна не ползва памперси, а превръзки.

# 2 345
  • в сърцето на един мъж...
Е то памперси, превръзки, все на едно място стои LaughingLaughingLaughing

# 2 346
Е то памперси, превръзки, все на едно място стои LaughingLaughingLaughing

Като се позамислих, и памперси съм ползвала лично след секциото, та вярно на едно място беше.

# 2 347
То значи остава да се появи нов продукт от Памперс: д.превръзки.

# 2 348
  • в сърцето на един мъж...
Еми като гледам предизвикателствата и игрите - като нищо ще се появи нещо подобно...

# 2 349
Ами може, да покажат колко добра попивателност имат техните продукти 😀

# 2 350
А те произвеждат ли пелени за възрастни, че този бизнес се разраства много?

# 2 351
А те произвеждат ли пелени за възрастни, че този бизнес се разраства много?

Не, за деца само. Обаче в неонатологията имаше много малки бебета и поне в България само Памперса предлагат толкова малки памперси. За възрастни бяха някакви неизвестни марки, като съм купувала от аптеката, даже нямат и някаква търговска опаковка, а в прозрачен найлонов пакет с хвърчащо листче за производител.

# 2 352
  • Пловдив
Да, Янтра, може да си ползвала памперси, но едва ли можеш да дадеш мнение за пелените за плуване, които не задържат добре изхождането по голяма нужда и трябва веднага да се смени с нова пелена. А, кой има по-голям житейски опит като родител, не е предмет на темата.

Абе в интерес на истината тия за плуване се появиха преди 10на години в България. В чужбина си ги имаше. Ползвала съм ги с децата преди доста време, както е видно, вече ще е за внуците. Но и аз мога да кажа, че с тях не може да се влиза, ако са свършили миризлива работа, защото пропускат Simple Smile
Не са преди 10 години, големия ми син е на 19 години и имаше пелени за плуване. Даже в Метро ги имаше, което за мен е кажи-речи навсякъде ги имаше. Тоест мога да дам и ОБОСНОВАНО мнение.

Малкия е на 14, тоест до преди 11 години активно съм купувала и използвала памперси.

А, забравих - предмет на темата е обсъждането колко точки сме получили. Аз съм на нула. От моментното предизвикателство и като цяло - все си е нула.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 07:05 от Янтра

# 2 353
Памперси за плуване и гащички имаше много преди 10г в Бг, а в чужбина съвсем пък.С големият ми син( близо 23г) съм ползвала в чужбина, но с малкия(на 16) купувах в Бг.

# 2 354
Голяма драма с тези памперси. Аз попълних анкетата, дъщеря ми не ползва памперси от 3 години, видях, че не съм за темата, понеже нито съм бременна, нито майка на дете на памперс, и я подминах, въпреки че видях, че дава точки. Сега някои ги хвана яд, че са изтървали не обещаните 5, а цели 10лв... Да се не начуди човек как в други теми сме толкова "големи" - ядем само био храни, работим за минимум 5К, имаме по 3 апартамента и две вили, а за 5лв ще се пръснем от яд, че сме ги изтървали.

Общи условия

Активация на акаунт