Колко точки получихте от лоялната програма?

• 79 408
  • 2 769
  •   1
Отговори
# 2 595
  • 🌊
Прехвърлих ги, в мама-та са занулени, в инсентив има известие, че са прехвърлениизвестие, но не се отразяват в портфейла и си седят в изчакване.
Скрит текст:

# 2 596
Даже не съм си гледала какво им е състоянието 😂

# 2 597
Здравейте, имате ли все още раздел "Печели" в приложението?

# 2 598
Нямам вече.

# 2 599
Здравейте, имате ли все още раздел "Печели" в приложението?

Тоест вече не се печелят точки ли?

# 2 600
Последно като влязох онзи ден предизвикателствата бяха валидни до 31.10, може би това е причината да е изчезнало . Сигурно ще има нови.

# 2 601
  • София
Искам да си купя ваучер за CCC с точките от бг мамма. Но реших първо да проверя как се плаща с него на сайта на CCC. Симулирах поръчка и не намирам от къде да добавя ваучер при плащане, преди да платя с картата. Може ли някой да ми помогне?
Благодаря предварително!

# 2 602
Където пише въведи код за отстъпка:

Там се активира прозорец, е който де поставя кода на ваучера, генериран в Инсентив,

# 2 603
  • София
Благодаря!
Дописвам. "Минах се". Като въведа кода на ваучера, изчиства другото намаление. В Озон не е така - там ползваш отстъпка от текуща промоция и плащаш с точките, които са ти в портфейла.
Здраве да е, ще си оставя ваучера за по-нататък ( валиден е до 01.12.2026г.)

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 08:41 от Sunny bunny

# 2 604
В ССС няма голям смисъл да се  ползва, винаги маха другото намаление ..

# 2 605
Отдавна не бях писала но в светлината на превалутирането което ни очаква от 2026 реших да усвоя точките които са ми останали в инсентив. Не бях харчила от декемрви 2024 г.

Имам следния коментар.

1. Имах точки, за които 2024 г. декември щях да получа срещу бг мама точки сума съответстваща на Х лева и съответно, именно за същите Х лева, имах възможност да закупя  ваучер за който и да е от партньорите ( както и похарчих тогава  една доста внушителна част от тях, но все пак оставих и "за после") ....  Обаче, в момента от точковото превалутиране за ваучер към Озон получих  (за разлика от преди) ваучер  за  сума точно Х делено на 2.  Което, не че ме свари неподготвена, пък и това са подарени  финанси ,  но цялата врътка ме накара да се почувствам като участник на фондова борса. Двойното поевтиняване ме накара да съжалявам че не съм изхарчила всичко миналата година. Както и да съжалявам че въобще приех  точките по тазгодишните предизвикателства.

2. На сайта на Инсентив като упътване за цялостната процедура по закупуване на ваучер ( или обмяна на точки срещу ваучер) пишеше че ще получа кода на ваучера по мейла си за регистрация. Уви, 30 минути по-късно не получих нищо. Дори писах на Инсентив. После ме доядя, че като си помисля не може да е толкова сложно и почнах да експлорвам  сайта им. Намерих ваучера с кода в секция покупки. За който го чака - да го потърси там. Писах и на Инсентив да си направят упътването адекватно.

# 2 606
Никога не съм чакала ваучер на имейл. Пробвайте да намерите нещата от Озон в Бейби.бг. Ако не сте обърнали вече за ваучер в Озон.

# 2 607
Според мен Инсентив няма да просъществуват в този си вид.Тръгнаха добре, но си прецакаха нещата.Вече няма бг-мамма предизвикателства и не виждам кой ще ги ползва , особено с глупостта с превалутирането.

# 2 608
Реге, това го обсъждахме в другата тема надълго и широко. https://m.bg-mamma.com/?topic=1819912.240
Така е, прецакани сме. Има само 2-4 партньора от които може, за сега!!, да купиш ваучер с бгмама точки. Без да губиш и без превалутиране.
Аз си намерих нещото в бейби.бг и купих за там ваучер с бгм точки. От озон сме на загуба.

# 2 609
Никога не съм чакала ваучер на имейл. Пробвайте да намерите нещата от Озон в Бейби.бг. Ако не сте обърнали вече за ваучер в Озон.

Това пише като инструкция. А аз чета инструкциите. Особено като не съм ползвала платформата в този си вид. Щом е написано по този начин  е напълно некоректно.

Реге, това го обсъждахме в другата тема надълго и широко. https://m.bg-mamma.com/?topic=1819912.240
Така е, прецакани сме. Има само 2-4 партньора от които може, за сега!!, да купиш ваучер с бгмама точки. Без да губиш и без превалутиране.
Аз си намерих нещото в бейби.бг и купих за там ваучер с бгм точки. От озон сме на загуба.

Като не виждам повече от носа си така е. Не знаех за бейби.бг. видях го сред партньори но откъде да ми дойде на ум че не е само за бейбита. Няма да  търся за да не се ядосвам.  Вероятно съм на загуба с озон , а  Ин-ив са вече без мен. Няма да прехвърлям точки в тяхната платформа , предпочитам с кеф да си загубя.

Общи условия

Активация на акаунт