Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 423
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
Аз слагах Jalupro Young Eye при др Георгиевски. Пробвай при него.

# 451
Колко процедури ще правите?

# 452
Една направих и съм доволна от резултата. Засега нямам нужда от повече. Преди това бях правила и полинуклеотиди няколко пъти обаче.

# 453
Здравейте, сигурно е коментирано хиляди пъти, но моля за препоръки за специалист за поставяне на филър в устни за Пловдив

# 454
  • при Arctic Monkeys
Една направих и съм доволна от резултата. Засега нямам нужда от повече. Преди това бях правила и полинуклеотиди няколко пъти обаче.
Аз правих също ялупро очи, но ми дойде доста травматираща процедурата, имах дълго време отоци, които ми вредят на кожата, след като спаднат, стои вяла и отпусната.
Иначе ялупро за цяло лице е хубава процедура.

# 455
С канюла или с игла поставяхте? Защото на мен ми го сложиха с канюла и нито имах отоци, нито синини... Мъжът ми изобщо не забеляза, че нещо съм правила. С канюла процедурата е по-малко травмираща за кожата.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 14:19 от kalina_pehlivanova

# 456
  • София
В Дерма Акт има 30% на най-популярните им процедури.

Искам да сложа ботокс в зоната на челото. Когато приключи действието на ботокса, какво да очаквам? Ще бъде ли по-зле от преди или ще е същото?

# 457
Но май 30% е само за пакет ботокс, не на зона.

# 458
С канюла или с игла поставяхте? Защото на мен ми го сложиха с канюла и нито имах отоци, нито синини... Мъжът ми изобщо не забеляза, че нещо съм правила. С канюла процедурата е по-малко травмираща за кожата.
Завиждам ви...
Какви са тези кожи, дето не се подуват и посиняват?
При мен и с игла, и с канюла, все едно са ме били в лицето.

# 459
Оо аз поставях Juvelook с канюла умрях от болка , не бих си го причинила повече

# 460
# 461
Момичета, не се слага само на 1 зона ботокса, в дългосрочен план не е ок, аз също нямах ни една бръчка около очи, имам само на чело. Първите 2 пъти отказах да сложа, както ме посъветва лекарят на 3 те зони. Грешка! Компесаторно започнах да бръчкам около очи. Та сега и там имам. Вече слагам на 3 те зони, ма кел файда, като ги направих линиите.
Много малко ми държа ботокса няма и 3 месеца:( вече отпусна, но аз съм на много топло и много спортувам, може би това има влияние.

# 462
  • София
На мен след Скулптрата чак след две седмици ми минаха изцяло синините. За момента не виждам ефект, но поне нямам обем в бузите, от което се притеснявах, след като четох, че при някои момичета се е получил след колагеностимулиращи. Сега смятам да се възползвам от промоцията в Дерма акт и да направя още една процедура.

# 463
Аз след втората процедура Скулптра,толкова се бях издула в лицето,че приличах на Мис Пиги. Беше ми много некомфортно,защото имам слабо лице и искам винаги да е такова. Месец ми отне докато спадне обема и ще се замисля дали да правя трета процедура.Разлика голяма не видях,да си призная.
След първата процедура,още след първата седмица ми спадна подпухналото.Синини не съм имала,лееки синки около пробожданията,които минаха на втори,трети ден.

Вчера бях на дерматолог.Не за процедури,а покрай екземата на дъщеря ми.
Не съм си правила устните от 16-17 месеца и го попитах дали специализира филъри.Каза,че да,но според него устните ми са с видим обем и нямам нужда.Казах му,че почти година и половина не съм ги пипала и той остана изненадан.Също работи с Кис (които ползвам) и каза,че за неговата практика,по-добър филър за устни няма на пазара.Имам му доверие и е солидно име в нашия град.

Жалко,че не съм в София сега,щях да се възползвам от 30%.

# 464
  • София
Adoralova, колко време изчака между първата и втората процедура Скулптра?

Общи условия

Активация на акаунт