Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 45 487
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Лифтингът ми изглежда страшен, дори и като изключим парите, не вярвам някога да се навия.
Вчера за първи път бях при д-р Каляшева. Бях запазила час при Ванеска, но го отмених. Странно ми е, че при Ванеска чакам месец и нещо за час, а при Каляшева може от днес за утре да запазиш. Слагах ботокс в чело и гневна. Тя каза, че няма да се махнат моите бръчки, защото много късно съм ги почнала. Всъщност бях на 36, сега съм на 40, но от 20 годишна започна да се отбелязва тази бръчка. Сама се обедих, че е така след като обиколих и Росица Денчева, Ванеска и вече и Каляшева. Споделих на Каляшева, че Ванеска и филър ми слага в гневната миналата година и само 1 седмица беше загладена. Тя каза, че филър не слага в чело и гневна и че заглаждането е било от отока и затова само седмица съм си мислела, че има ефект. Споделих, че искам назолабиалните да направим, но без обем. Тя каза, че филър без обем няма и ако искам при ретуша, ще сложим и филър, но обем ще има. Та не знам какво да правя.
Какъв е ефекта при челото, след поставяне, след като не се махат? Все още ли са видими или са заличени? Аз съм с силно изразени над едната вежда, която без да искам повдигам постоянно и също от 20 -те ми се появиха..
Имам също и назолабиални.. предполагам и при мен ще кажат, че са за филър, а не ми се иска.

# 571
  • Street of Dreams
Изобщо не ме е страх от скалпел - смятам го за генерално решение на всички проблеми. И не го смятам за обезобразяване - виждала съм много по-обезобразени лица от лошо сложени или разместени филъри, лица с променени (и в най-лошия случай изкривени) черти - някои приятелки не приличат на себе си вече, по улиците виждам огромни лица с обеми, скули и бради като на мъже - няма нищо естествено, нищо женствено - създава ми дискомфорт и също не е без рискове. Това определено не го наричам "поддържане", нито "грижа". Също си мисля, че лифтинг трябва да се направи доста преди 60, точно за да се избегне разликата лице/ръце. Няма нужда да се чака всичко да увисне много.
Казвате - процедури има вместо това - но кои са? Влязох да питам за Морфеус 8, четох назад и мнението на всички е, че е нямало ефект (освен останали дупки от апарата). Същото четох за Скулптура, за други най-много да има леко освежаване на цената на бавно възстановяване. Не видях нещо да се препоръчва масово за тежка и плътна кожа - остава проба-грешка, а всяка процедура е не само пари, но и риск. Освен това при срастнала кожа, после не се прави лифтинг.

# 572
Прави се, но е по-сложно.
За назото съм
писала много пъти-слагат ми филър директно.Как да има филър, а да няма обем?
Joana, защото не направиш блефаропластика?Аз ще записвам час за консултация.
Ако има вече
силно изразени бръчки на челото, ботокс няма да ги махне, но ще
ги омекоти.

# 573
Лифтингът обаче не би подобрил качеството на самата кожа. И съм виждала лоши резултати и след лифтинг. Една позната си прави в Турция и не е добре положението хич.  😕

# 574
Прави се, но е по-сложно.
За назото съм
писала много пъти-слагат ми филър директно.Как да има филър, а да няма обем?
Joana, защото не направиш блефаропластика?Аз ще записвам час за консултация.
Ако има вече
силно изразени бръчки на челото, ботокс няма да ги махне, но ще
ги омекоти.
Вероятно бих направила блефаро, но след 45-48 години. Следя как е при сестра ми, с 10 години разлика сме и знам, че ще падне отново..Освен това при нас това е някак отличителна черта, целия род (от майка ми) сме така и до някъде го приемам. Аз цял живот имам леко дръпнати очи и паднал клепач. Просто с годините пада повече..
За ботокс и омекотяването ще съм доволна, значи, аз точно такъв ефект искам. Не търся идеално гладко чело, което никога не съм имала.

# 575
То ясно, че ще падне пак, въпросът е да се чувстваме комфортно в момента.Веждата я вдигаш заради клепачите, аз също.
Няма да станат очите много различни, просто няма да имаш излишната кожа.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:18 от ДХ3

# 576
Генетичната предиспозиция не може да бъде отменена. И при жените в моето семейство си има птоза на горен клепач. Хич не се заблуждавам, че един път ще изрежа и ще е вовеки.
То е същото като с двойната брадичка - ако майки, баби, дядовци имат такива, каквито и липолитици да слагаш и процедури да правиш, никога няма да я прибреш изцяло и да имаш jaw line като човек, който няма такава предразположност и има друга костна структура и мастни депозити.

Лифтинг преди 55 не бих си направила. В момента съм на 43 и определено мисля, че имам хоризонт от поне 10 години. Ще видим менопаузата как ще повлияе - то там е голямото остаряване, няма какво да се лъжем за ролята на хормоните.

# 577
Joana , освен ботокс няма какво да се направи за бръчки.

# 578
То ясно, че ще падне пак, въпросът е да се чувстваме комфортно в момента.Веждата я вдигаш заради клепачите, аз също.
Няма да станат очите много различни, просто няма да имаш излишната кожа.
Tова е при мен положението с бръчките на челото и падналия клепач.

Към момента си харесвам окото все още така и не искам да го променям, докато не падне още.
Нооо, не си харесвам бръчките на челото и като гледам и под очите вече си личат доста.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 15:02 от Joana85

# 579
Тези бръчки няма да се махнат.Ако редовно слагаш ботокс и се грижиш за кожата, ще са една идея по-меки.Но повече не очаквай.
Тези под очите не се третират с ботокс, само пачи крак:

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 12:35 от ДХ3

# 580
Заксъняла сте с ботокса.

# 581
Тези бръчки няма да се махнат.Ако редовно слагаш ботокс и се грижиш за кожата, ще са една идея по-меки.Но повече не очаквай.
Тези под очите не се третират с ботокс, само пачи крак:
Полагам грижи, доколкото мога, правя козметични процедури. Тук е една идея по-дехдратирана след 7 дни в планината и студ. С ботокса ще опитам, каквото стане. Надявам се да има омекотяване. За под очите, съм наясно, нито ботокс, нито филър бих се навила.

# 582
  • София
Joana85, нямате никаква гневна бръчка, което е страхотно.

# 583
Joanna85, нямате никаква гневна бръчка, което е страхотно.
Е, то само тя ми липсва Grin Имам си достатъчно от другите.
В този случай ботокса в три зони ли се поставя или в две?

# 584
В три поставете.

Общи условия

Активация на акаунт