Естетични процедури за лице и тяло – 59 тема

• 43 155
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте,
повлияна от мненията тук записах час за ботокс при д-р Георгиевски.
Сред мнениета, които прочетох битува това, че доктора не обезболява достатъчно и процедурата е неприятна. До колко е разумно да си взема лидокаин крем и да се намажа преди това сама? Последно ботокс съм слагала не помня вече кога при покойната д-р Лекова.

Аз си поисках и той ми сложи обезболяващ крем, изчакахме и след това постави ботокса.
Но ми обясни, че болката и в двата случая /с и без обезболяващо/ е една и съща, и че в Европа вече никой не слагал.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 15:55 от O. Basilicum

# 706
А слагали ли сте ботокс досега? Ако не сте вижте как ще е и без обезболяващ крем, на мен никога никой не ми е слагал и не е нищо драматично по моите усещания/
Ако все пак сте слагали иммного ви боли, то бих поискала на място да ме намажат, не бих си носила свой.

# 707
  • София
И за мен слагането на ботокс не е болезнено, но всеки има различен праг. Той специално никога не ми е слагал обезболяващ крем, при други процедури са ми слагали.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 16:41 от tedysworld

# 708
  • в 1001-та нощ
помагайте, тези хлътвания бяха по дълбоки, поставях склуптра и до тук стигнах, дали с още един флакон ще може да се пооправят както и слепоочията .. лицето ми е издължено и беше много изпито и сега се чудя какво да правя 🤢 и към кога да се обърна

Погрижете се и за кожата. Има нужда от стягане връщане на еластичността, виталността и след това "пълнене" 👌

# 709
А слагали ли сте ботокс досега? Ако не сте вижте как ще е и без обезболяващ крем, на мен никога никой не ми е слагал и не е нищо драматично по моите усещания/
Ако все пак сте слагали иммного ви боли, то бих поискала на място да ме намажат, не бих си носила свой.

Слагала съм ботокс около 4-5 пъти, имам представа за какво иде реч.

# 710
И аз искам такъв крем. От къде мога да си закупя? Моля, за линк! Смятам точно това да направя при следващото ми посещение за ботокс при Георгиевски.

Видях, че се предлага в аптечната мрежа.

Намерих, благодаря!
https://apteka.framar.bg/12000786/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%BA … D0%B2%D0%B8%D1%81

Въпросът ми е, колко време преди процедурата трябва, защото не пише на листовката. Предполагам 15-20 минути..

# 711
И аз искам такъв крем. От къде мога да си закупя? Моля, за линк! Смятам точно това да направя при следващото ми посещение за ботокс при Георгиевски.

Видях, че се предлага в аптечната мрежа.

Намерих, благодаря!
https://apteka.framar.bg/12000786/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%BE%D0%BA … D0%B2%D0%B8%D1%81

Въпросът ми е, колко време преди процедурата трябва, защото не пише на листовката. Предполагам 15-20 минути..
Мисля, че толкова ще бъде достатъчно

# 712
Имам този от аптеката и не е като този от клиниката.Правя си микронидлинг и въобще не обезболява както тези, които слагат там.

# 713
Тези от аптеката не са силни. Отидете 20-30 мин по-рано и кажете на момичетата на регистратура, че искате обезболяващ крем и ще ви намажат.

# 714
  • София
Чолакова е слагала Радиес на мъжът ми и ботокс, той беше доволен.
На мен само ботокс, не и се получи, спадна ми клепача, но то при мен никой не успя освен Георгиевски.

Има ли какво да се направи, когато падне клепач?

# 715
Имам следния "глупав" въпрос.. Каква е практиката, ако все пак се получи нежелания ефект - падане на клепача, след ботокс?
Питам, като съвсем нов и със паднал клепач...
 Тогава се прави ретуш ли или се чака да отмине действието.. ?
Моите са си доста паднали и днес бях на преглед при очен (за смяна на очила) и не смята, че съм за операция на този етап.
П.С. O. Basilicum, писали сме заедно с един и същи въпрос:laughing:

# 716
Нищо не може да се направи почти, чакаш да поотмине силата на ботокса и се оправят нещата.

# 717
Нищо не може да се направи почти, чакаш да поотмине силата на ботокса и се оправят нещата.
В този случай от ефект, става дефект за месеци наред... Доста неприятно, че няма оправяне, но май ще се окаже, че е въпрос на физиология.

# 718
Често не зависи от лекаря.В това се убедих сама.

# 719
Нищо не може да се направи стоиш така, докато не те отпусне ботокса. Затова много трябва да се внимава при кого се поставя.

Общи условия

Активация на акаунт