Грип А 2024/2025

• 10 419
  • 105
  •   3
Отговори
# 45
Горко съжалих, че не се ваксинирах есента.
Една седмица с Тамифлу, оправих се, една седмица супер и от снощи пак повалена. Просто ужасно, болки в ушите, гърлото, главата, тръпки, нос, който не се отпушва от нищо и не може да се спи. И КОВИД съм карала, но това е несравнимо по-гадно.

# 46
Помбер, а температура имаш ли сега и имаше ли преди тамифлуто?

# 47
Помбер, а температура имаш ли сега и имаше ли преди тамифлуто?

Май-висока 37, но главата ме цепи зверски.

# 48
Помбер, тест за грип или ковид прави ли си?
  От тези от аптеките, дето се капват капчици и уж показват какво е.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 11:12 от kristinia

# 49
Горко съжалих, че не се ваксинирах есента.
Една седмица с Тамифлу, оправих се, една седмица супер и от снощи пак повалена. Просто ужасно, болки в ушите, гърлото, главата, тръпки, нос, който не се отпушва от нищо и не може да се спи. И КОВИД съм карала, но това е несравнимо по-гадно.

И ние семейно го прекарахме миналата седмица въпреки ваксигрипа. Оправихме се с панцеф и бромхиксин.

С ковида май ни беше по-лесно. 3пъти го прекарахме.

# 50
На мен ми остана някаква остатъчна кашлица и идва от нищото предимно вечер в легнало положение. Някой да знае как да я изчистя по-бързо?

# 51
С бромхиксин.

# 52
Хора, много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет как да се оправя от този Грип А.
Направо не си чувствам тялото.Температурата не я свалям 5 дена.Кашлица брутална.Болки в очите.
Моля да ми кажете какво да правя, защото вече се чувствам много гадно и мисля, че ще се откажа.

# 53
Панцеф+бромхиксин+витС.

Не е зле да проверите очното налягане.

# 54
  • Sofia
Хора, много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет как да се оправя от този Грип А.
Направо не си чувствам тялото.Температурата не я свалям 5 дена.Кашлица брутална.Болки в очите.
Моля да ми кажете какво да правя, защото вече се чувствам много гадно и мисля, че ще се откажа.
Лекар. ПКК. Снимка.
Може би е време за антибиотик и смяна на лекарството против кашлица.

# 55
Лекар. ПКК. Снимка.
Може би е време за антибиотик и смяна на лекарството против кашлица.
От Петък съм на антибиотик (Клацид), а сиропа за кашлицата е Ен-Ти-Тус.
Опитвам всякакви начини , чрез чайове, мед с лук.Нищо не помага. А пък температурата не знам как да я сваля.😣😣😣

# 56
Помбер, тест за грип или ковид прави ли си?
  От тези от аптеките, дето се капват капчици и уж показват какво е.

Да, точно такъв.
А детето при личния му направиха тест, неговия и моя положителен за Грип А.

# 57
За температурата и болките и отпадналостта - Нурофен и парацетамол по 1 таблетка едновременно.

# 58
  • София
vl, А или B карахте? и кога слагахте ваксините?

# 59
Лошо ... И моят син е болен ... Няма много висока температура ... но кашля като магаре и го боли гърлото ... Направо го реже... Утре пак сме на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт