Сайтове за запознанства (2025)

• 71 776
  • 467
  •   2
Отговори
# 150
Ддз, дразнещо е като всеки път мрънка, как горката не си намирала мъж ама този бил такъв, онзи онакъв. Все пак и тя си има кусури, като всеки. Ако беше на принципа да е по-добре сама, нямаше да мрънка, значи явно иска и търси мъж. Не ми е близка приятелка и може би и затова ми прави впечатление като ги говори тези неща.
Иначе аз съм висока и съм имала гаджета по-ниски от мен, въпреки че харесвам високи мъже. Като има химия не ми е пречило, но ако ги бях видяла в някое приложение с височината им, нямаше да мачна. Много е критично положението там.

# 151
  • Paris, France
Иначе аз съм висока и съм имала гаджета по-ниски от мен, въпреки че харесвам високи мъже. Като има химия не ми е пречило, но ако ги бях видяла в някое приложение с височината им, нямаше да мачна. Много е критично положението там.

И аз така. Много е вярно.

Жалко, че младите хора не излизат и не се забавляват заедно.

# 152
Към Daniel 11, пак напомням, че е добра идея да се запишеш в планинарски клуб. Естествено тук има разходи, т.к. са необходими вложения в специални обувки, якетa, въобще екипировка, но повярвай ми,там се записват и доста свестни жени, в твоето положение, които не са срещнали половинка. Особено ми прави впечатление, че обикновено са интелигентни и са хора, които не посещават клубове с чалга музика. Имам вече няколко познати, които се задомиха покрай планинарските мероприятия  Опитай, ще ти е интересно. Освен това се срещаш не само с хората от твоя клуб, а когато се правят разни преходи се засичаш по хижите и с други компании. Въобще има разнообразие от хора.

.

# 153
Това, че няма готини мацки в мъжки специалности е пълна глупост. Новата мис България учи Софтуерно инженерство - мъже към жени е 3:1. Има много свободни млади жени, но мъжете гледат наконтените и филтрирани в инстаграм и си мислят, че такива ще им вържат и игнорират нормалните момичета.
 Не знам защо Невена във всяка тема обяснява как няма жени и човек трябва да си хване някоя емигрантка, както и че младите не правят секс. Не е така в България.
Ами, има разлика между "мъжките" специалности, в ИТ сектора има много жени, дори в някои други инженерни насоки, но точно при мен и в много други има почти само мъже, лично аз си падам по съвсем нормални момичета, дори на улицата се заглеждам повече в обикновените момичета, от колкото в натоканите, това е моя вкус, но отново съм си сам, но да, има някои дето не могат да предложат много, но искат 10 от 10, иначе по улиците е пълно с млади двойки, в градския в пиков час има много готини мацки и доста двойки, някой път много тъпо ми става, мога само да си мечтая за такива моменти.
Аз съм завършила ТУ и съм готина мацка Simple Smile
В ТУ има що года мацки но в други подобни ВУЗ-ове/училища е трагедия, още помня как в моето техническо училище, имаше 20 момичета на 800 момчета.
Става така, че мъже на 40-50 са тези, които се хващат с нежните млади момичета/жени, а младите мъже си падат по филъри, силикон и силен грим.. нямам обяснение защо е така, ама не ме интересува вече особено.
Ами не знам за повечето млади мъже, но поне в моята среда, повечето мъже казват че си падат по съвсем нормални момичета, както и аз, просто си ме привличат естествените жени, дори и най обикновените.
по мое и твое време беше друго. Братовчедка ми и две лели завършиха ТУ и имаше готини мацки. Едната ми леля без грим не съм я виждала от ученичка и ходеше на лекции с високите токове и прическа. Е, роди в първи курс от красота.
И аз съм чувал истории, как в техническите училища някога не е било толкова зле от към жени, но сега както чувам и от други места е трагедия, май само ТУ е добре в това отношение.
Не е точно същото. Двете ми деца учат в инженерно училище. Мъжете са 72%. Готини мацки няма. Не се и токат и не се интересуват от връзки. Само учене, работа, зяпаме в екран, някой ресторант и това е.

По улиците, обаче, има много жени. И мъже има, разбира се. Минават групи с туристи, идват чужденки на работа, жени от други градове и има повече шанс за запознанство, връзка и брак.  

От 22 милиона туристи в Париж все ще се запознаеш с 200, ще поговориш с 20 и може да се получи нещо. Има чуждестранни студентки, дошли на работа, бежанки, жени от други райони на страната. Местното население е по-младо.

Защо да е отчаяно да се записваш да учиш нещо? Разширява кръгозор, ще научиш нов език ако запишеш японска, корейска, турска филология.

В интернет можеш да пробваш да се запознаваш с чужденки. Има ги всякакви.

И моят мъж работеше в мъжка среда като се запознахме на улицата в Лондон. Беше дошъл за уикенд, сам. Намери любовта на живота си до гара Виктория. Не е дошъл с такава цел. Намери и човек, който да го развежда из Лондон. Вече над четвърт век сме заедно и отгледахме 2 деца, вече пълнолетни, на 21+ години.
Е това чувам за ТУ, има жени, но или са в връзка, или не се интересуват от такава.
Ами не съм мислил за чужбина, но имам чувството че щом тук не ми се получава, защо там да е другояче?
Идеята е добра, но за хора които се интересуват от това, мене точно най малко ме влекат филологии, а няма смисъл да ходя само за това, може би, бих записал психология някога, щото имам лек интерес, но за сега смятам да опитам чрез разни хобита.
Пробвам с повечето дейтинг апове, но до сега греда.
За мен ако човек наистина търси и не може да си намери дори на срещи да иде или има някакви дефицити в общуването, или много високи критерии. Имам една позната така все няма мъж и се жалва, но и обяснява как тя оплешивяващ мъж няма да си хване - ама доста от бг мъжете над 30 са почнали оплешивяване, това ли е най-важното.
Аз наистина сериозно търся приятелка и още не мога да разбера, какво се случва, егати, дори и не добре изглеждащи мъже, нямат проблем с това, наистина сериозно давам всичко от себе си, за да се усъвършенствам и да стана  по добра версия на себе си, ходя на фитнес, промених стила си на обличане, разширявам хобитата си, постоянно гледам да общувам и да се запознавам с нови хора, не съм някакъв модел, но смятам че изглеждам сравнително добре, гледам да се държа готино и да не съм забил сухар, прически, брада абе всичко и резултата е кръгла нула до сега, наистина не мога да си го обясня, дори и стари познати (които нямат проблем с жените), дето съм говорил, казват че не могат да повярват, как все още не съм стигнал до връзка и до жена въобще, да не съм особено добър в комуникативните умения, но правя всичко възможно да стана по добър в това, но като не съм имал възможност да бъда в връзка, няма как да са ми добри, иначе както посочих по-горе, харесвам съвсем нормални жени, нямам извънземни критерии, даже външния вид не е от такова голямо значение, ако си паснем като хора, но за мой лош късмет, дори и до среща не съм стигал до сега, не знам къде сгреших, направо се чудя, дали изобщо жена може да ме хареса и дали ще стигна до връзка някога?
Проблема на доста инженери е че просто са безинтересни защото да доста сериозно задълбали в професията си. Той се забил в неговите си теми за как се правят разни работи, супер специализирани и няма как да се свърже с човека отсреща. Доста е досадно..

Какви интереси имаш извън работата ти?

Мисля си че ако си намериш някакво хоби, примерно - фотография и саунд инженерство, толкова мацки ще ти скочат че няма да се отървеш.

Инженерите са добри хора просто с нещо трябва да привлекат тяхната противоположност за да стане работата. Обикновено се женят за детски учителки и психоложки. Бих ти препоръчала и да ходиш на разни планинарски излети, ако това ти допада, или да играеш тенис или на фитнес да ходиш и там ще си намериш.

За себе си знам че ако един мъж може да свири на китара или да прави музика въобще нещо ми става отвътре и съм готова да му скоча.
По принцип е така, доста хора в тези среди са много сдухани и забили, аз имам определено проблеми с комуникацията, но не се смятам за чак толкова зле и работя в посока да си подобря комуникационните умения, гледам да вкарвам повече емоция в разговора и като цяло да се свързвам с хората, аз например избягвам да говоря много за моята работа, а напротив, постоянно чета за различни неща от живота, за да мога да говоря на много различни теми.

Ами основно свързани с работата, защото тя се превърна от моите интереси, но ако питаш за моите най любими интереси, то те са баш антисоциални и инженерни, за това реших да пробвам други неща, където има голяма социална среда и жени там де, за това скоро почвам танци.

Сериозно, по принцип имам някакъв интерес към фотографията, но чак да ми се нахвърлят, искам ми се да вярвам в това, но аз дори до среща и целувка не съм стигал и не мога да си го представя дори, ти чак някакъв супер улов ме изкара.😅😅

Ами и аз се смятам за добър човек, макар че това само по себе си не е качество и не смятам че влияе особено на жените, когато става дума за срещи и връзки, това за психоложките и учителките не го бях чувал, във фитнеса не виждам шанс, там или са някакви мега "бодибилдърки", дето не обръщат внимание на някой който не е "скалата", или са почти изцяло мъже само там, питах ги едни мъже, дето често ходят и ми викат че не са чували някой да е хванал някое момиче от там, честно казано, не съм планинар и нямам много време, но бих го пробвал това, поне ще е здравословно ако не друго, за тениса не знам, нещо не ми допада като идея, макар че като малък играех много федербал.

П.с грам ме няма в музиката, освен че харесвам пиано. 😂

Имам по-добра идея с моментален успех.

Запиши се да следваш за КГБ агент и замини за Русия! Хем ще те научат да сваляш не само жени ами и мъже и олигарси, хем през това време ще си имаш 100 руски приятелки.
Хем средата ти ще се промени коренно. Защото както сега бачкаш в тая среда ще се видиш след 15 години с шкембе и плешив в същата среда… а живота е кратък.

Я дай линка към ВУЗ-а на КГБ, имам интерес! 😁😁
Ама веднага ли идват 100 рускини?
Сега сериозно, да живота е кратък, за това и реших да не чакам тавана да падне, ама не изглеждам като типичен ИТ/Инженер, надявам се поне да нямам проблем с косопада, понякога съжалявам че ме влече това, чувства се малко като наказание.
Към Daniel 11, пак напомням, че е добра идея да се запишеш в планинарски клуб. Естествено тук има разходи, т.к. са необходими вложения в специални обувки, якетa, въобще екипировка, но повярвай ми,там се записват и доста свестни жени, в твоето положение, които не са срещнали половинка. Особено ми прави впечатление, че обикновено са интелигентни и са хора, които не посещават клубове с чалга музика. Имам вече няколко познати, които се задомиха покрай планинарските мероприятия  Опитай, ще ти е интересно. Освен това се срещаш не само с хората от твоя клуб, а когато се правят разни преходи се засичаш по хижите и с други компании. Въобще има разнообразие от хора.
Да, смятам да опитам, мислех си че мъжете там са повече, но явно има и доста жени, не знам дали доста от тях имат такъв проблем, по принцип, не мисля че момичетата може да имат чак такъв проблем със срещите като мен, даже имам чувството, че повечето свестни вече са заети и са в връзка, аз също не си падам по дискотеките и чалгата.

# 154
Принципно съм виждала в инстаграм да се рекламират dating coaches,  които срещу заплащане ти преглеждат профила в приложенията, поправят го, изкоментирват снимките и те помагат за първоначалните съобщения. Разбира се, после на срещата - сам. Но реално те помагат да се стигне до срещата. Тъй като така стават запознанствата сега, може да видиш и пробваш една консултация поне за профила да ти дадат съвет. Може да има нещо много кринджаво и затова да няма мачове, щом казваш, че изглеждаш нормално.  
  В реалния жевот трябва да може да заговориш жена, но не по крийпи начин, че да се чуди как да избяга. Куче ако имаш на разходките стават много запознанства. Или както са ти казали планинарство, някое хоби, което наистина харесваш и се практикува и от жени. Сега ако само играеш WOW пред компа вкъщи примерно, няма да стане.

ПС Май съм виждала само на английски, но предполагам знаеш и ще можеш да им преведеш.

# 155
Аз имам приятелка, която се влюби в един, с който играеха League of Legends ;Д всичко е възможно.

# 156
Daniel_11, не ти е проблема, че в инженерните среди няма млади, свободни жени, а че в България няма много млади жени и намаляват. За мъжете под 45г няма много избор ако искат по-млада и свободна. Има го и нежеланието на младите жени да завързват трайни връзки, отлагането на раждане на дете, многото избор итн.

Ясно е, че трудно ще намериш сродна душа в професионалната ти среда. Всичките ми съученички и приятелки, които отидоха да учат инженерство се ожениха първи, още във втори или трети курс и много добре.

Не зная в кое населено място живееш, но където и да си, можеш първо да си намериш приятелска среда. Колкото повече излизаш с приятели, толкова повече жени ще срещаш.

Писа се за свирене на инструмент. Ами не всеки го може и е и до талант. Дъщеря ми свири на пиано, но синът не умее и от малък не му вървеше и не го интересуваше. Не виждам смисъл някой да се прави на маймуна за да се хареса на човек от противоположния пол.

Идва ми на ума да се запишеш да учиш вечерно нещо женско. В смисъл редовно да учиш, не дистантно. Филология, литература, даже тъпня като психология. Не е нужно да завършваш 🤣.

Другото е да се премесриш в чужбина на място, където има повече жени.

Леле, много буквално разбиране за нещата, направо е плашещо. Simple Smile И толкова лъха на субективизъм, че направо пропускам редове.
Никъде не е ставало въпрос да правиш нещо, за да впечатляваш някого... свиренето и занимаването с музика е просто пример. Идеята е тотално различна: да обогатиш себе си, да откриеш какво те влече и да се впуснеш в това занимание, с оглед на това да се трансформираш и да се обогатиш, за да виждаш проблемите си от друг ъгъл, да ги надскочиш. Обяснявам за момчето, дреме ми на шмайзера дали някой ще е съгласен или несъгласен с мене. На психологически език това нещо, за което говоря, се нарича сублимация, но какво ли навлизам в толкова детайли. Момчето рационализира, свръханализира, не го осъзнава. Каква е  потребността му да го прави е въпрос на себеопознаване и на смелост да се впусне в пътуване към себе си. Такива хора уви не вярват, че нещата могат да бъдат всъщност много прости. Някъде някога нещо се е счупило. Има нужда от сериозна работа да се идинтифицира причината, да се работи по утвърждаването на нови когнитивни модели. Бих посъветвала при кой колега психолог да се пробва да се запише консултация, ако има желание и мотивация съм насреща да дам координати

# 157
За БГ не знам, да има dating coaches за профили, а информацията която ще работи на Запад, не е приложима тук в повечето случаи, заради нашите различия, от личен опит, пробвано.

Иначе за срещите не съм много съгласен, все още масово тук хората се запознават на живо, мога да дам много примери на мъже през годините, които имат много опит с жените и не са пипали дейтинг апове, иначе биото и цялото оформление на профила, съм си го направил с доста ифо от спецове по темата, но пак нещо не върви работата.

Всъщност, вече запознах да заговарям когато ситуацията го позволява и жените всъщност изненадващо реагират добре, трябваше бая да преглътна страха да заговарям, просто не трябва да изглеждаш като някакъв крийпър и да знаеш как да подходиш, не, нямам куче и не ме влече особено, така че не бих взел животно само за тази цел.

Не харесвам наистина хобита, свързани с жени, но нямам голям избор и сега пробвам различни, със цел да се срещам с повече хора, но знам ли, може да ми хареса някое.

П.с не съм геймър по принцип.

# 158
  • По света и у нас
Танците са готино нещо. Там се намира, обаче има едно важно нещо.
Трябва да си купиш кола пичеловка и да излезеш от мизерното мислене. Защото това отблъсква жените. А много инженери са стиснати, все оптимизирано, все евтино… нищо излишно… НЕ Е СЕКСИ

Значи на колко години си и още не си се целувал?

Пияното - освен ако не свириш някаква музика като от американски каубойски салон, блус,  не е особено секси.

Ние тук имаме групи за разходка и хората си се социализират там. Повечето са безплатни и не е нужно да купуваш обувки. Говориш си с всички.

Това лято ходих на еднодневна разходка до 7те рилски езера от букинг.ком  и беше супер, предимно си приказвах с водачите защото бяха българи и ми беше интересно какви още маршрути правят. Просто беше вълшебно да си сред природата сред цветенцата за 4 часа.

В букинг имаше бар хопинг из София - и те развеждат из разни известни кръчми,  това бих го направила стига да си намеря другарче, иначе ще е странно. Такаче иди с някой твой приятел.

Всякакви турчета и екскурзийки с автобус са много благодатни за запознанства.

Може да се запишеш на курсове по нещо - примерно по фотошоп или по фотография и там ще има разни артистични натури.

Ако съм на теб бих се прицелила да стана директор и тогава ще те захаресват жените.

Ох! Щях да забравя… понеже си сериозно на сухо сега, запиши се на семинар - екскурзия с  Наталия Кобилкина. Тя прави екскурзии в Гърция, Испания , предимно жени ходят на тези неща, просто иди да слушаш и да поседиш там, тя ще ти намери гадже. 100%
Пък може и тя да ти налети, нали е свободна!

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 06:16 от PriMadonna

# 159
Малко на шега, малко не, ама... Може би да пробва да е задник. ;Д Наистина най-големите простаци, мъжете, които третират приятелките си като мебел, тия дето играят игрички, без жени не остават. Най-противните мъже, които познавам, са в дългогодишни връзки. 🙄 То въобще като видиш темите в раздела... Обяснявам си го, че явно повечето хора са смахнати в главата и пълни мазохисти.

# 160
  • над кукувичето гнездо
Daniel11, и в твоята тема ти дадох предложения. Дано си разчупил гипса малко.

Ето още нещо, за което се сетих: https://sofun.bg/bg/services/sofiya-bar-tur

А в Елириум сошъл клуб в петък има срещи за необвързани Wink

# 161
  • Somewhere far away
Това да си геймър не значи да си смотан, напротив! даже е готино.
Познавам доста хора геймъри /защото и аз съм/,  много приятни, с чувство за хумор, имат си жени, че някои и деца, а някои са го превърнали в професия и начин за изкарване на пари. Wink

# 162
Ама то е някаква съвкупност.
И свирене на пиано може да е секси, инженер може да е секси, геймър може да е секси...
И на хартия всичко може да е точно, а накрая пак да не привличаш жени/мъже.
Понякога е просто съвкупност. Външен вид, отношение, хигиена, начин на говорене, прилепчивост... супер много неща, както е и при жените.
Обаче едно нещо от моя опит - до сега не съм виждала никога мъж или жена да са си наред, да искат и все да не могат да си намерят партньор. Винаги има нещо, а по-често направо е гигантско нещото.
Понякога може и да е несъзнателно, да се самоспират по някакви причини.
Може и съвсем случайно да е това моят опит.

# 163
PriMadonna Да, по принцип инженерите си падат малко стиснати, но така сме учени, като създаваш някакъв продукт или задания, целта е да пестиш от всички материали, трябва да създадеш нещо с максимално малки вложения, но аз не съм хич  стиснат, ама ако говориш за Ferari, няма да ми достигне инженерната заплата.

Ами вървя към средата на 20-те.

А, не казвам че съм пианист, но просто ми харесва много като инструмент и музика.

Може ли повече информация за тези групи, аз знам за такива, само че за планински разходки и мисля да се пусна скоро, звучи ми добре, но съм чувал и за такива които обикалят по града, но не намерих повече инфо, иначе да, екскурзиите сред природата ми звучат готино, най малкото опознаваш нови места.

За разходките по барове, мислех че е за чужденци основно, но да, имам интерес и мисля и тук да се пусна, само да видя да навия някой, да дойде с мен.

Иначе обмислям курс по фотография.

Е, не ми беше целта да бъда директор точно заради това, ама то там няма да е по любов. 🤣🤣

Е, Кобилкина не е ли само по женската аудитория?

imsolost Да нали и аз го забелязвам, не мога да си обясня, защо тези хора привличат жени и те дори седят и търпят с тях даже, защо се получава така не знам, аз гледам да съм добър, мил и стойностен човек, пък се чувствам като прецакан в това отношение, или наказан от съдбата, някой път, си мисля че съм прозрачен за жените.

hala_penka Да, за един месец определено се чувствам доста по-добре и подобрих социалните си способности.
Да, екстра, само дето не пия, но нищо ще дегустирам само 😅
За Елириума знам, но не знаех че там има срещи за необвързани, значи се пускам.

Deathcrush Не се изразиха правилно, аз говоря за забилите геймъри, дето навън не излизат даже, познавам такива колеги ,иначе да, има запалени геймъри със готин социален живот, дето не са останали без женско внимание.
Ама то е някаква съвкупност.
И свирене на пиано може да е секси, инженер може да е секси, геймър може да е секси...
И на хартия всичко може да е точно, а накрая пак да не привличаш жени/мъже.
Понякога е просто съвкупност. Външен вид, отношение, хигиена, начин на говорене, прилепчивост... супер много неща, както е и при жените.
Обаче едно нещо от моя опит - до сега не съм виждала никога мъж или жена да са си наред, да искат и все да не могат да си намерят партньор. Винаги има нещо, а по-често направо е гигантско нещото.
Понякога може и да е несъзнателно, да се самоспират по някакви причини.
Може и съвсем случайно да е това моят опит.
Така е, то по принцип всичко може да е секси, но май аз нещо не, а давам всичко от себе си да променя това!
При мен е точно така, гледам да се обличам добре, гледам да съм забавен и комуникативен, мога да говоря на много теми, държа се мило и добре със хората, гледам да съм винаги усмихнат и весел, гледам винаги да съм безупречно чист и да ухая добре и сега работя доста по социалните си умения, но нищо, пак в същото положение съм си.
Ами да, логично е че някъде има някакъв проблем, но просто не мога да си го обясня, какво толкова спира нещата, жените не ме ли виждат като готин човек и потенциален партньор?
Отново, не знам какво и защо така се случва и къде бъркам, имам интерес и желание за връзка, дори и най сдуханите съученици, успяха да си хванат първи приятелки още преди години, вече са били в няколко връзки, а аз мога само да гледам от страни, самия факт че не знам защо не случват нещата, ме кара да се чувствам като повреден, правя всичко което виждам, че правят успешните мъже, но ситуацията не се променя, не знам вече, имам чувството че това е някаква карма.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 12:37 от Daniel_11

# 164
  • над кукувичето гнездо
Може би езикът на тялото ти издава напрежение, несигурност и отчаяното ти търсене.

Невербалната комуникация е първото нещо, което се забелязва в хората наоколо - осанка, стойка, поза, жестове, мимики, поглед, докосвания - и тя е много трудно да бъде подправена, защото в повечето случаи е инстинктивна и първосигнална. Може да издаде всичките ни състояния, колкото и да се опитваме да ги прикриваме.

Също така, това е начин, по който ти можеш да разчетеш сигнали от противоположния пол. Ето една доста полезна книга.
https://chitanka.info/text/3048-ezikyt-na-tjaloto

П. П. От общуването тук мога да кажа, че звучиш като човек, твърде пунктуален, прецизен, прагматичен, леко сухар, който се взима твърде насериозно. Последното може да е малко отблъскващо. Едни от най-ценните качества на характера и интелекта е възможността на човек да се шегува със себе си, да умее да се самоиронизора и да не се взима твърде на сериозно. Разчупи гипса и се забавлявай в тоя живот, дай малко живец и увереност, че си в мир със себе си, че можеш да промениш това, от което не си доволен, че имаш контрол над събитията в живота си и че можеш да се забавляваш независимо в каква ситуация си. Лекият и весел характер се цени повече от сухарството. Wink

Общи условия

Активация на акаунт