👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 22 166
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
А, теглят, теглят. Но с копие на ЛК. Имам такъв пример с рецепционист на хотел. Grinning

# 421
Е, как дават кредит с копие от ЛК? Това не е редно. А, пък ти на кой си си дал ЛК да ти я копира, вече е друг въпрос. Но само с ЕГН не виждам как ще ти изтеглят кредит на твое име.

# 422
Аз мисля, че вероятно има начин така да бъде организирано всичко, че да няма подаване на декларация. Аз съм в чужбина, не съм де възползвала от тези точки, не подавам декларация по чл. 50 в България. Поне да има опция да се даде отказ от тези точки и да отиват за нещо полезно без ангажимент деклариране. Считам, че варианти има. Преди време бях участвала в някакви статистически проучвания и даваха ваучер с опция за много магазини, няма пари, няма деклариране.

# 423
Точките може да се подаряват, а и май да се даряват или ако не, скоро ще има такава опция.

# 424
Идвам с директен въпрос. Моля, ако можете отговорете конкретно Simple Smile
Прехвърлих си първоначалните точки от форума в платформата. Не съм купувал- нищо. Данни не съм си въвеждала и тн.
С декларации и последващи документи трябва ли да се занимавам?! Загубих интерес и искам да приключа. Не е проблема да си дам егн-то! Не ми се в занимава с декларации, срокове и прочее за някакви малки суми.  По -хубаво и лесно би било да се дава някакъв процент отстъпка за покупки, отколкото тези суми. Но, всеки си знае…

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 18:24 от Ellinor*

# 425
Можете спокойно да си изхарчите точките, които са в платформата до момента. В момента, в който започнат да ви искат ЕГН вие си решете какво да правите.

# 426
  • София
Точно така!!!

# 427
Благодаря milka22 и RAngelova 🌷

# 428
На 15+ банки съм била клиент, имат ми ЕГН навсякъде. Как пък никой не изтегли кредит и не продаде мой имот досега. Права е Ваня, това е тест за ниско интелигентни хора, също като онова във ФБ, да си го копираш на стената и всички реклами да изчезнат. Не стават лесно някои неща.

# 429
Е, как дават кредит с копие от ЛК? Това не е редно. А, пък ти на кой си си дал ЛК да ти я копира, вече е друг въпрос. Но само с ЕГН не виждам как ще ти изтеглят кредит на твое име.

Мъжът ми е оперативен мениджър в хотел, престижен софийски. Имаха разправия с рецепционист, гостите са оставяли ЛК за регистрация, този си ги е сканирал. Вероятно си е подбирал "жертвите", беше преди време, не си спомням с детайли. Явно е имало и фирми за бързи кредити, които отпускат онлайн и не проверяват титуляр на сметка. Аз не съм запозната, но случаят беше реален. Но само с ЕГН няма как да се случи. В банка също не биха злоупотребили според мен, въпреки че навремето, когато работех в клон, колежка си беше прехвърляла пари от сметки на (много) възрастни жени, които пък е проследила, че не си следят наличности или идват веднъж годишно. Не знам какво си е мислела, хванаха я, разбира се.

# 430
Този човек е имал достъп до личните карти на клиентите. По-различно е от само едно ЕГН. Макар, че не е редно да се отпускат кредити без да бъде личната карта показана в оригинал.

# 431
  • София
Орранизациите, които боравят с егн-та са регистрирани като администратори на лични данни, та надявам се спазват някакви правила. Между другото не виждам да се споменава, че бг-мама е администратор на лични данни или предстои да се регистрира.

# 432
Те организациите, боравещи с лични данни, са регистрирани, но нека не забравяме, че там работят хора, а не роботи и винаги може да изтече информация. За това, че някой като е администратор на лични данни, изобщо не не ме топли.

# 433
  • Бургас
Радвам се, че покрай тази Лоялна програма, много потребители се ,,показаха,, и се включват активно във форума и различните теми!
Харесва ми да срещам нови никове, дори и новорегистрирани потребители да пишат и участват активно из темите!

# 434
Да похваля продуктите на Истински Мед. Много хубави, красиви бурканчета, надеждно опаковани. Пристигнаха невредими.

Общи условия

Активация на акаунт