👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 178
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Искат ЕГН и три имена, аз вече ги прехвърлих.

# 511
И моите са толкова. Blush Но освен попълване на анкетата не съм правила нищо по-различно от стандартното ми поведение във форума.

# 512
  • София
700 от мен.

# 513
Обаче рейтингът ми не е мръднал - къде са звездите?...

# 514
Да знаете - когато решите да прехвърлите точките в приложението излиза формуляр за попълване - име, ЕГН. Тук вече всеки решава какво да прави. И тук идва големият въпрос - ако някой попълни неверни данни как ще бъде хванат, при условие че моите лични данни не присъстват някъде в БГ Мамма? Не го измислиха добре това.

# 515
Искат ЕГН и три имена, аз вече ги прехвърлих.

Значи, за да ги дариш, пак трябва да си дадеш ЕГН-то. Хубаво е да има някаква опция за отказване предварително и да се даде шанс на други, които наистина искат да ползват точките си. Сега тези, които ги е страх от декларацията или не са в България, ще си оставят точките в нищото.

Аз съм с 1926, което е ок. Не съм си мечтала за първите 3 места. Там са и с по 1 печеливш, за това че трудна работа, така или иначе.

# 516
От тази и другата тема ми прави впечатление, че има по няколко човека с еднакъв брой точки, който не е задължително кръгло число - 1926, 328, 700. Изглежда все едно потребителите са разделени в групи и всички в група х имат у точки, тези в група z имат q точки и т.н.

700 точки имам аз.

Ами така си е, а това си беше обявено при условията на играта какви са наградите

# 517
  • Бургас
За 5-7 лв ще трябва да попълваме някаква декларация ли?
А,не! Да не ме занимават!

# 518
Сега погледнах, със 700 точки съм. Надявам се да няма някакви срокове за прехвърлянето им, защото и на мен не ми се занимава за 7 лева да попълвам декларации.

# 519
Имаше срок някакъв...

# 520
И аз съм със 700. Ще си ги прехвърля, пък ще се надявам да ги добутам до 20-30 лв. до края на годината, да си взема някоя книга. 😀

# 521
От тази и другата тема ми прави впечатление, че има по няколко човека с еднакъв брой точки, който не е задължително кръгло число - 1926, 328, 700. Изглежда все едно потребителите са разделени в групи и всички в група х имат у точки, тези в група z имат q точки и т.н.

700 точки имам аз.

Ами така си е, а това си беше обявено при условията на играта какви са наградите

Днес ги четох ОУ да търся друго и вече нямам никакъв спомен за тази част. 😂

# 522
Аз ще играя играта докрай. Прехвърлям, давам данни, декларирам 2026 г.  Joy
Нали трябва и такива да има.

# 523
На мен също ми поискаха ЕГН при прехвърляне на точките.

# 524
До 23.02 трябва да се прехвърлят от тази кампания.

Общи условия

Активация на акаунт