Изкуственият интелект - заплаха или помощ за работните места

• 3 467
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
Оффф пак повечето се хващате за коментарът ми, че не приличала на българка. Много сте чуствителни!

Написах СПОРЕД МЕН! СПОРЕД МОИТЕ ВИЖДАНИЯ!

Тя е рекламирана по една от най-гледаната ТВ в бг NOVA.
В момемта е спонсорирана от една наистина голяма фирма в БГ Savimex
Този ИИ е проект на хора, които вече си "имат парички" , развити и ще печелят още повече чрез това.
Вместо да се оставят хора като нас да се доразвиват, спонсорират и издигат в някои бизнеси.
Неща като Ахинора ни изместват.

Нали коментираме за това дали ИИ ще е "заплаха или помощ за работните места" - еми това не е ли е чист пример?

Пък и я направили бонус и да "пее", ... хайде и певците ни ще окапват...

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 09:11 от AniNe

# 91
  • София
Е чие работно място пък заплашва тая картинка:)

Аз ит ИИ нямам страх, само ме е яд, че го учат да пише и рисува, вместо да пере, чисти и мие чинии. Simple Smile

# 92
Е чие работно място пък заплашва тая картинка:)

Аз ит ИИ нямам страх, само ме е яд, че го учат да пише и рисува, вместо да пере, чисти и мие чинии. Simple Smile

Поправих/дообясних се малко в горният пост, че бях малко по-емоционална и забравих за обяснението Wink

# 93
Все по-често тествам chatgpt в работата, особено като съм уморена или търся бързи решения за някои идеи. Понякога помага доста, спестява време, но друг път откровено бълва неподходяща информация. Хубавото е, че докато му чета нещата, ми идват идеи и сама си свършвам нужното. За мен изводът засега е, че за помощ става, но човекът все още е незаменим. Прецизното го правим ние.

# 94
Ето ви един много полезен разговор по темата https://businessnovinite.bg/podkast/ai-znae-koga-shte-napusnesh- … i-tova-video.html

# 95
Поддавайте си молбите за напускане тогава и се оправяйте... Бягайте на балкана защото тия машинки, роботчетата ще ни заемат мястото така като гледам. Стига сте ги бъркали със PC/мобилен софтуер!!!!!!. Научете се вече каква е разликата!

Хубав ден!

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 09:17 от AniNe

# 96
Бреййй, още малко ще ни набиеш тука....!!!! Малко по-спокойно! Да не си забравила да си пиеш хапчетата нещо?

# 97
AniNe, на село няма да бягаме, защото чат джи пи ти ще ни преследва и там, нали имаме нет и на ливадата Simple Smile
Малко по-спокойно с тона, тук не е мястото да разтоварвате натрупаното напрежение.

По темата: в последно време започнах повече да ползвам изкуствен интелект за работа. Понякога ми е много полезен, дава добри идеи, друг път ми отнема много време да го обуча, дава нерелевантни предложения, накрая си върша всичко сама и си губя времето с него. Но като цяло си е интересен за ползване, далеч сме от времето, когато ще ни замени (според мен).

# 98
Бреййй, още малко ще ни набиеш тука....!!!! Малко по-спокойно! Да не си забравила да си пиеш хапчетата нещо?

Пия си ги редовно Wink
Споделям откровенно мнение. Ех Жалко, че няма опция отписване от тази тема (*Някой ако знае начин да ми каже междудругото.), защото наистина толкова мразя това "велико" откритие. И всичко свързано с темата около него Cry

Мисля, че ми личи нали?

Използвам редовно гугъл и подобни за помощ, търсенене на информация за различни неща. Редовно съм пред лаптопа. И аз работя на него. Но обичам да използвам и акъла си.
Не съм от тези, които обичат постоянно да си цъкат на смартфона, камо ли да разпитват нестабилни и недоразвити прогграмки.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 08:44 от AniNe

# 99
Не ти личи.

Общи условия

Активация на акаунт