Мисля,че ми изневерява

• 11 572
  • 251
  •   1
Отговори
# 30
Ами не се разбира. Какво общо има приложението тогава, щом от позната си разбрала?

И как толкова опитна, носи ѝ се славата, а се изчервила, че чак и предполагаш, че отишла при майка си?

От такова разкриване навреме единствено се научават следващия път да се крият по-добре.
Оххх,излъгах го като попита от къде съм разбрала .Казах му че на хората им направило впечатление че си пиеш кафето заедно с нея да го обърна под внимание.И до сега си го ползвам приложението за него.

# 31
Едно време, като излязоха мобилните телефони по-масово, имаше виц за ревнивия съпруг с шавливата жена, който казва "Откакто жена ми има мобилен телефон, все си е вкъщи".

# 32
Ей голяма реклама на приложението, а то е ПЛАТЕНО! Ако беше истинско 'IT' щеше да си наясно, че можеш да го следиш безплатно и без никакво приложение.

# 33
Майтапа на страна ама живеем във времена в които да нямаш вяра и на себе си.Според мен няма нищо лошо в подобни техники .Мога да изброя още технологии с които можеш да хванеш един изневеряващ не само през телефона.Тук е въпросът дали си готов или дали имаш възможност да се махнеш,ако разбереш истината.Аз на моя съм му казала че ще го разбера ако се влюби в друга .Но няма право да ме задържа при него защото съм му удобната опитомена съпруга,а да има топки да ме пусне да си търся щастието другаде.Но да ме лъже зад гърба,да ходи зад гърба ми да пръска пари по друга ,а на мен да ми остава честа да му пера кирливите гащи !Еми ,не мерси.Щом го обича е редно да поеме и тази отговорност.Все пак не му е златен.
Някой ще каже че се унижавам ?Но за мен по голямо унижение е да ме лъжат зад гърба ми .
Тина има начин разбира се .Ако дамата има достъп до телефона му може просто да сподели локацията му на телефона си чрез What up, Viber или месенджера.
Друг безплатен начин е ако му знае паролата на gmail който използва на телефона.Слага този Gmail на нейния телефон,отива в Google Maps натиска хронологията и излиза къде е ходил.
Ако дамата и мъжът и ползват iPhone има и други начини.Също така може да полза услугата на Find my device но ,при тази услуга Google дава уведомление на следения телефон че се следи .Аз специално на мен това ми е най удобно защото не се налага да му пипам телефона.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 13:46 от Daniela 85

# 34
Вашето е психоза, ще прощавате.

Надявам се никой здравомислещ да не взима пример от тази история.

# 35
Честно казано на мен такава фиксация в ежедневието на партньора е голяма червена лампа. Пази Боже да почнем да се дебнем и следим, за да хванем другия в нарушение.
По презумция, въпреки наличието на брак, който урежда имуществени и родителски въпроси, никой не принадлежи на другия.

За мен е странно, че хора с такова ниво на ревност и страх от изневяра, изобщо започват връзки. Това е голяма тежест за другия.

# 36
  • София
Твърде скъпо ми се струва доверието, "постигнато" по описания от Даниела начин.

Към авторката - хубаво е да си слушаш интуицията, но не и да обвиняваш директно в конкретни неща. Според мен е най-добре да оставиш настрана историята с колежката, и да се концентрираш само върху вашите отношения.

Най-нормално нещо е да споменеш, че усещаш промяна у него, да го питаш има ли проблеми в работата/ежедневието, има ли нещо у теб/което ти си направила.. как той усеща отношенията ви напоследък. Общо казано, обръщаш се искрено към оная негова част, с която някога си била най-свързана и на която имаш доверие и се надяваш да откликне с истината.

# 37
Да следиш някого е в границите на нормалното за кратък период, ако те лъжат в очите, че няма нищо, пък то нещо има. И да разбереш и да действаш съответно.

Постоянно следене с цел "превенция" и борба за надмощие наистина е доста психо.

# 38
Аз ,не мога да повярвам колко много жени са способни да си затворят очите за изневяра.А , веднъж предадено доверие много трудно се връща.При мен случая ще кажете че те просто са пили кафе .Да ,ама на работата си имат кафене .Щом пият само кафе по колегиялно ,защо всеки ден след работа напускат по рано половин час и това кафе се оказва по чашка винце .А ,аз пак казвам,ще го разбера,ако му се хойка по чуждо или се е влюбил в друга ,но да има топки да ми го каже в очите за да си намери щастието другаде.А ,мишкаря който лъже и на калъп да го хванеш ще отрича .

# 39
Ти си просиш да го хванеш .

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 15:19 от Candy_girl

# 40
Абсолютно психарско е да следиш нон стоп мъжа си или жена си с приложения.. аз съм хващала така бивш да ме следи по джипиес-а на колата, щото и на него много му се искаше да 'докаже' че му изневерявам..направо побеснях като се усетих и му бих шута без да се замисля, и без да съм имала каквото и да е намерение да му изневерявам..

# 41
  • Обран бостан ;)
Аз ,не мога да повярвам колко много жени са способни да си затворят очите за изневяра.А , веднъж предадено доверие много трудно се връща.При мен случая ще кажете че те просто са пили кафе .Да ,ама на работата си имат кафене .Щом пият само кафе по колегиялно ,защо всеки ден след работа напускат по рано половин час и това кафе се оказва по чашка винце .А ,аз пак казвам,ще го разбера,ако му се хойка по чуждо или се е влюбил в друга ,но да има топки да ми го каже в очите за да си намери щастието другаде.А ,мишкаря който лъже и на калъп да го хванеш ще отрича .

Някой ден ще го "хванеш" да пие кафе с някоя бойна колежка и ще прогледнеш след 2-3 дена. Trollface

Телефон Нокия 3310 =свобода .  Wink

# 42
Хаха, представям си да се сбият, няма да се изненадам.
Пирова победа за спечелилата "мишкаря".

# 43
  • Далечният изток
Аз разбера ли, че мъж ме следи така, директно отивам в полицията. А мъжът, че ще е веднагически бивш, то е ясно.
Никога няма да се унижа да следя когото и да е. Еб@си психарската история...

Даниела, значи ти все още си с мъжа си, независимо, че си го хванала и изгонила. Иначе ръсиш акъл из темата.... Дооообре.
Какво значи "няма право да ме задържа при него защото съм му удобната опитомена съпруга,а да има топки да ме пусне да си търся щастието другаде"?! Мъжът ти насила ли те държи, вързал те е за радиатора или за крака на леглото? Като не ти харесва, тръгвай си. Аз недоумявам как се живее в постоянни съмнения, в недоверие, в следене. За мен е някакъв кошмар това.

# 44
Вижте сега,аз нямах намерение да спамя темата на авторката.Просто исках да и отговоря на въпроса че има начин да се хване изневяра.Може да се похарчиш пари но има . Въпросът е тя какво иска или какво ще направи като го хване . Моята история е друга, защото той има финансова изгода от мен.Баща му се е женил три пъти, алкохолик и са точно шест деца.Един месец след сватбата той го извика и му каза че приписва къщата на двете си дъщери и третата си съпруга и ни остава млади на улицата.Добре че бяха мойте родители по скоро моят баща та ни купи апартамент като подарък за сватбата .Все още нямам деца с него и нищо не ме задържа да си тръгна от него.Той стой защото знае че няма собствено жилище и при развод ще загуби и този апартамент.Мисълта ми е че моят го задържа и финансова изгода.Но да приема да се развява нагоре,надолу с жени не благодаря.Всеки  сам си знае . Мисля че съм достатъчно толерантен човек но веднъж предадеш ли ми доверието трудно ще го върнеш.Аз нито се заяждам с него,нито скандали вдигам ,а само го гледам от страни . Така че това е моят съвет към авторката.Мога да и дам още начини как да го хване ако иска и нека ми пише на лично .Има и още приложения като това също и евтини достъпни софтуерни програми ще и дам информация на лично .На останалите приятен ден.Но ,аз мисля че жените не трябва да си заравяме в пясъка главите.

Общи условия

Активация на акаунт