Мисля,че ми изневерява

• 11 601
  • 251
  •   1
Отговори
# 45
Разведохте ли я жената?

Мабожегосподимой кръстя се три пъти, хвърлям сол през рамо и п*ая на бял камък. И като го следите мъжа повече ли ви обича? По-мил ли става? По-добър?

# 46
Мислиш , че мъжът ти седи с теб поради финансови причини ? Явно се притенсявш да не те прецака и да ти изневери , че сигурноен гадно д с издържаш някой , а той да ти кръшка

# 47
  • Пловдив
За всички тези приложения за следен трябва следения да си държи локацията включена. Аз например я изключвам, никога не ми е пусната.

# 48
Вижте сега,аз нямах намерение да спамя темата на авторката.Просто исках да и отговоря на въпроса че има начин да се хване изневяра.Може да се похарчиш пари но има . Въпросът е тя какво иска или какво ще направи като го хване . Моята история е друга, защото той има финансова изгода от мен.Баща му се е женил три пъти, алкохолик и са точно шест деца.Един месец след сватбата той го извика и му каза че приписва къщата на двете си дъщери и третата си съпруга и ни остава млади на улицата.Добре че бяха мойте родители по скоро моят баща та ни купи апартамент като подарък за сватбата .Все още нямам деца с него и нищо не ме задържа да си тръгна от него.Той стой защото знае че няма собствено жилище и при развод ще загуби и този апартамент.Мисълта ми е че моят го задържа и финансова изгода.Но да приема да се развява нагоре,надолу с жени не благодаря.Всеки  сам си знае . Мисля че съм достатъчно толерантен човек но веднъж предадеш ли ми доверието трудно ще го върнеш.Аз нито се заяждам с него,нито скандали вдигам ,а само го гледам от страни . Така че това е моят съвет към авторката.Мога да и дам още начини как да го хване ако иска и нека ми пише на лично .Има и още приложения като това също и евтини достъпни софтуерни програми ще и дам информация на лично .На останалите приятен ден.Но ,аз мисля че жените не трябва да си заравяме в пясъка главите.

Кога беше сватбата? Колко млади ви остави на улицата?

Не се засягай, но ако си набор 85 и планираш деца, сигурно имаш по-приориретни задачи, за които да мислиш, от това да следиш мъжа ти с приложения и да скубеш евентуалните любовници.

Нищо не те задържа да си тръгнеш от него, но сама си знаеш, че може да мине време, докато срещнеш друг мъж и стигнете до мислене за деца, с което да пропуснеш момента с децата, а това е достатъчна спирачка за много жени.

# 49
Има една приказка: „Жена, трябва да си вярваме, защото ако не си вярваме, ще започнем да се следим. А започнем ли да се следим, ще се хванем. И тогава ще започнат едни съмнения, едни подозрения...“. Laughing

# 50
  • Пловдив
Има една приказка: „Жена, трябва да си вярваме, защото ако не си вярваме, ще започнем да се следим. А започнем ли да се следим, ще се хванем. И тогава ще започнат едни съмнения, едни подозрения...“. Laughing
Ами не е така Сий, мен и да ме следи ще открие нищо. За себе си поне съм абсолютно сигурна.

За него съм доста сигурна, че ще открия нищо, но няма как да съм сигурна както в себе си.

# 51
Ако разбера, че ме следи, първо ще го подлудя. Къде беше днес, мило? О, вкъщи... А телефонът ми - на зоопарк, на Витоша, в съседния град Laughing

Бъзикам се.

Между другото има изследване, че човекът в двойката, който е зависим финансово, се озлобява и има по-голям риск да изневери... Cupid

# 52
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Вижте сега,аз нямах намерение да спамя темата на авторката.Просто исках да и отговоря на въпроса че има начин да се хване изневяра.Може да се похарчиш пари но има . Въпросът е тя какво иска или какво ще направи като го хване .
Моята история е друга, защото той има финансова изгода от мен.
Скрит текст:
Баща му се е женил три пъти, алкохолик и са точно шест деца.Един месец след сватбата той го извика и му каза че приписва къщата на двете си дъщери и третата си съпруга и ни остава млади на улицата.Добре че бяха мойте родители по скоро моят баща та ни купи апартамент като подарък за сватбата .Все още нямам деца с него и нищо не ме задържа да си тръгна от него.Той стой защото знае че няма собствено жилище и при развод ще загуби и този апартамент.Мисълта ми е че моят го задържа и финансова изгода.Но да приема да се развява нагоре,надолу с жени не благодаря.Всеки  сам си знае . Мисля че съм достатъчно толерантен човек но веднъж предадеш ли ми доверието трудно ще го върнеш.Аз нито се заяждам с него,нито скандали вдигам ,а само го гледам от страни . Така че това е моят съвет към авторката.Мога да и дам още начини как да го хване ако иска и нека ми пише на лично .Има и още приложения като това също и евтини достъпни софтуерни програми ще и дам информация на лично .На останалите приятен ден.
Но ,аз мисля че жените не трябва да си заравяме в пясъка главите.

За по-сигурно го заключвай в къщи и отивай ти да бачкаш. Wink

# 53
  • Далечният изток
Това ли било да си изкараш главата от пясъка - да следиш и да дебнеш...Нали каза, че си го пратила при майка му? Що го върна като главата ти не е заровена в пясъка?

# 54
Хванала е нещата в зародиш 😀😀😀
Ужасно натоварващо ми се вижда това дебнене , ако иска все ще намери  начин и удобен момент.
Има една група във фб тям жени молят други жени да пишат на мъжете да видели дали ще отговорят 🤡😂

# 55
  • Обран бостан ;)
Това ли било да си изкараш главата от пясъка - да следиш и да дебнеш...Нали каза, че си го пратила при майка му? Що го върна като главата ти не е заровена в пясъка?

Щот' друг явно няма да я погледне. Trollface

# 56
Е, да не съм го измислила аз? Не си ли го чувала досега? Стара народна мъдрост е. Simple Smile

# 57
  • София
Здравейте, не искам да изпадам в много подробности за да не се разпознае някой от написаното от мен.Мисля,че мъжа ми ми изневерява с една от колежките си.. Женени сме от много години,винаги е бил грижовен и мил към мен,но последните 1-2 месеца забелязах промяна-стана по-груб и разсеян.
Когато са двамата на близо (с въпросната колежка) усещам напрежение между тях и сякаш се насилват да не се поглеждат
Не мога да го обясня просто го усещам.Никога до сега не съм изпитвали такава яростна ревност към него,но сега имам свита топка в корема и цялото ми същество крещи ,че става нещо.Една вечер не издържах на безразличието му и се заформи лют скандал при който го  попитах в прав текст , той естествено отрече,като ме обвини ,че съм луда и как изобщо съм допускала такова нещо и тем подобни .Накрая някак си стигнахме до примирие и се извиняваше,че ме е накарал да се чувствам така и щял да се старае повече,но така стана и по зле защото виждам старание,но не и искреност.Последва втори този път разговор в който той пак всичко отрече, и един куп обяснения и ,че съм се вкарала във филми и т.н.И уж искам да му вярвам,много искам да му вярвам,но чувството в мен стои,топката е в стомаха ми и цялата ми интуиция ми говори друго.Какво да правя според вас,как да постъпя?

Шери,
в съвременния свят 90% от изневеяващите ги хващат, именно защото си променят отношението към партньора. Разбира се, това не значи че всяка промяна е заради изневяра. Има си и доста други житейски фактори, които могат да доведат до нещо такова.

На теб, Шери проблема ти е, че изпитваш ревност и не знаеш как да обработиш това чувство адектватно. Реакцията ти е да агресираш към мъжа ти с обвинения и нападки. Той се е опитал да успокои неща без много успех.

Седни и си помисли за момент, че мъжа ти НЕ ти изневеява и пречупи през тази призма цялото си държание и поведение. Как би се чувствала ТИ на негово място, ако нищо не си направила и те обвиняват че един какво си, почнат да те следят, да ти четат чатовет и т.н. Пълно саморазрушение на връзката е това.

От друга страна, ако пък наистина ти е изневерил в тази колежка, какво ще спечелиш ако се ровиш и разбереш повече и подробностти !? Скандали, проблеми и какво ще се разделите ? Мисли с главата си два хода напред във времето.

Ако бях на твое място бих му подготвила един секс маратон за извиние и да няма сили за други жени. Ето конструктивно решение на проблема Simple Smile

# 58
Абе нямам думи тук всеки уж чете ,а разбира както си му изнася.Написах че аз съм си нарамила чантичката, парцалките и при мама(моята мама)...
Като ви чета не знам защо имам чувството че повечето хойкате странично .Написах вече: няма лошо да харесаш друг,но да не задържаш щастието на другия .Да стоиш защото ти е удобно при жената или мъжът, защото ти е удобно.Една да ти чисти готви пере ,а другата само да обира благата .Или обратното за мъжки вариант, мъжът ти да изкарва парите в къщи ти да живееш като принцеса,а да си я развяваш с друг.А ,от моят опит при ревност никога не е имало дим без огън .Може би ми е от зодията,отровна скорпионка съм.

# 59
  • Далечният изток
А, сега пък ти си тръгнала.... Нали апартаментът е твой?!
А ти защо си с този мъж? Нали проповядваш - като не ти изнася, да се разделиш? Не си щастлива, нямаш му доверие, тормозиш се да го следиш, пък стоиш с него...

Общи условия

Активация на акаунт