Мисля,че ми изневерява

• 11 603
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
Защото той трябва да си признае, какво и да има там да си признава. :д

# 61
Вижте сега,аз нямах намерение да спамя темата на авторката.Просто исках да и отговоря на въпроса че има начин да се хване изневяра.Може да се похарчиш пари но има . Въпросът е тя какво иска или какво ще направи като го хване . Моята история е друга, защото той има финансова изгода от мен.Баща му се е женил три пъти, алкохолик и са точно шест деца.Един месец след сватбата той го извика и му каза че приписва къщата на двете си дъщери и третата си съпруга и ни остава млади на улицата.Добре че бяха мойте родители по скоро моят баща та ни купи апартамент като подарък за сватбата .Все още нямам деца с него и нищо не ме задържа да си тръгна от него.Той стой защото знае че няма собствено жилище и при развод ще загуби и този апартамент.Мисълта ми е че моят го задържа и финансова изгода.Но да приема да се развява нагоре,надолу с жени не благодаря.Всеки  сам си знае . Мисля че съм достатъчно толерантен човек но веднъж предадеш ли ми доверието трудно ще го върнеш.Аз нито се заяждам с него,нито скандали вдигам ,а само го гледам от страни . Така че това е моят съвет към авторката.Мога да и дам още начини как да го хване ако иска и нека ми пише на лично .Има и още приложения като това също и евтини достъпни софтуерни програми ще и дам информация на лично .На останалите приятен ден.Но ,аз мисля че жените не трябва да си заравяме в пясъка главите.
Извинявай, но не мога да се сдръжа след написаното от теб.
С такава неприязън и липса на уважение говориш за този мъж, че се чудя какво си харесала в него изобщо? Нали все пак ти си го избирала, не са ви оженили по принуда.

И като си го хванала и си се прибрала при мама, ще се раздеждате ли? Или ще си се съберете, а ти ще продължиш да си Джеймс Бонд в пола?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 17:39 от Like_Smoke

# 62
Шери, ако още държиш на мъжа си и брака си, според мен се направи на луда, извини се, че си го обвинила, предложи романтичен уикенд за двама ви, купи си секси бельо, постарай се да го отпуснеш. Ако откаже идеята или не ти обърне внимание и не последва хубав секс, според мен има друга и нещата между вас са към разпад.

# 63
  • Пловдив
Шери, ако още държиш на мъжа си и брака си, според мен се направи на луда, извини се, че си го обвинила, предложи романтичен уикенд за двама ви, купи си секси бельо, постарай се да го отпуснеш. Ако откаже идеята или не ти обърне внимание и не последва хубав секс, според мен има друга и нещата между вас са към разпад.
Вие много за глупави ги смятате тези мъже. Честно ли?

Жената го обвинява в изневяра. Минава една седмица, извинява се и мъжът, веднага забравя какво е ставало. И даже да е изневерил, ако не е решил, че ще се развежда - отива на уикенда и прави секс. Близко е до акъла, поне аз така бих направила.

# 64
  • Далечният изток
Янтре, сексът трябва да е "хубав", иначе изневерява... Wink

# 65
Ами дайте по-умен съвет на жената.
Аз не виждам нещо ненормално да се извини, да каже, че напоследък е изнервена, усеща промяна в отношенията им, иска да се реваншира, да направи нещо за него и предлага уикенд за двама. Един изневеряваш мъж и хлътнал по друга, ще намери 100 начина да и откаже, или пък ще иде, ама няма да е с нея пълноценно. По реакцията му, желанието, отношението и секса, ще си изясни много неща.

# 66
  • София
Янтре, сексът трябва да е "хубав", иначе изневерява... Wink

Аз лично, като мъж, не се представям добре в секса, ако жената ме е изнервила, ядосала или се е държала неадекватно. В кофти емоционално състояние ми се е случвало дори да не ми стане! Имайте го предвид Simple Smile

# 67
  • Далечният изток
Понеже ти каза тя да се направи на луда, как точно една жена, която мисли, че я лъжат, която няма доверие в този мъж, ще прави хубав секс с точно този мъж? За него не знам, ама как тя ще прави "хубав" секс с него?!

# 68
....Моята история е друга, защото той има финансова изгода от мен.....
Добре че бяха мойте родители по скоро моят баща та ни купи апартамент като подарък за сватбата .
Така, твоят баща ти купи апартамент, а ти се изнесе при мама? И сега кой живее в апартамента от баща ти, любителят на кафета ли?

# 69
Когато човек не е изпадал в такава ситуация всички ровения, следене и съмнения го възмущават. Но да ви кажа има хора, които изневеряват и лъжат абсолютно безогледно. И не е казано че тия хора са лоши или не обичат официалния си партньор, но са егоисти и не биха признали за нищо на света. И ако на авторката шестото чувство й говори че има друга, ако не вижда искреност зад старанието - ами остава й или да изрови до дъно или да си затваря очите.

# 70
Значи според мен Даниела се е изнесла за между 5 и 7 работни дни при мама като "наказание". В същото време тамън любителят на кафета си е помислил "ех, че добра жена, хем ме хваща на кафе с колежка, хем ни освобождава терен" и тя взела, че се върнала в бащиния апартамент.
Любителят не е много очарован, ама пък нали не е негов дом.
Даниела пише съвет на авторката колко хитро го е хванала този мишкар и рекламира платеното приложение. Любителят на кафета се оплаква на приятели, че жена му се е върнала преждевременно от почивката при мама.

# 71
  • Пловдив
Ами дайте по-умен съвет на жената.
Аз не виждам нещо ненормално да се извини, да каже, че напоследък е изнервена, усеща промяна в отношенията им, иска да се реваншира, да направи нещо за него и предлага уикенд за двама. Един изневеряваш мъж и хлътнал по друга, ще намери 100 начина да и откаже, или пък ще иде, ама няма да е с нея пълноценно. По реакцията му, желанието, отношението и секса, ще си изясни много неща.
А аз колкото изневеряващи познавам - изоооообщо не им пречи да тъкат на два стана.

# 72
“Ако беше постъпила умно ,нямаше да се стига до проблеми-развод и т.н.” цитирам мъж. Тоест ,ако в такава ситуация притискаш мъжа и постоянно правиш скандали и намеци,освен да го тласнеш към тази колежка,дори досега да не е имал истински намерения,друго няма да стане.По-скоро се опитай да бъдеш интересната жена,в която се е влюбил едно време. Намери си ново хоби ,мъжете обичат активни жени, със собствени интереси. Това ще го накара да те погледне с нови очи. Промени нещо във визията си,бъди позитивна ,женствена и енергична. Поне за известно време и ако няма промяна и той продължава да се държи различно или продължаваш да се съмняваш,тогава вече започвай ровенето.

# 73
Е, проблеми за кого? За изневерилият разводът може да е проблем, за хваналата го - решение.
Затова и няколко съфорумци попитаха авторката какво смята да прави, ако или когато го хване.
За изневеряващите - има всякакви. Мои познати казаха, че мъжете спрели да спят с тях, постоянно се карали, изключвали си телефоните като излизали, но тези мъже бяха влюбени в любовниците, разделиха се и още са с новите жени. Други по нищо не разбраха, но там бяха осведомени от трети лица, че мъжете им имали еднократни забежки. Явно зависи дали мъжът е влюбен или не.

# 74
....Моята история е друга, защото той има финансова изгода от мен.....
Добре че бяха мойте родители по скоро моят баща та ни купи апартамент като подарък за сватбата .
Така, твоят баща ти купи апартамент, а ти се изнесе при мама? И сега кой живее в апартамента от баща ти, любителят на кафета ли?
То, сигурно в техния град квартири няма. Ще е вързан заради един апартамент... Хората на зетьовете палати, бизнеси, компании дадоха. Тук цирк заради един апартамент, моля ви се.

Общи условия

Активация на акаунт