Мисля,че ми изневерява

• 11 645
  • 251
  •   1
Отговори
# 75
Къде е казала, че се е изнесла тя??? Колко пъти ви се отговори, че той се е изнесъл.  Не само, че не сте разбрали а и се подигравате,  обаче за подигравка не е тя😆

# 76
Е, проблеми за кого? За изневерилият разводът може да е проблем, за хваналата го - решение.
Затова и няколко съфорумци попитаха авторката какво смята да прави, ако или когато го хване.
За изневеряващите - има всякакви. Мои познати казаха, че мъжете спрели да спят с тях, постоянно се карали, изключвали си телефоните като излизали, но тези мъже бяха влюбени в любовниците, разделиха се и още са с новите жени. Други по нищо не разбраха, но там бяха осведомени от трети лица, че мъжете им имали еднократни забежки. Явно зависи дали мъжът е влюбен или не.

В цитата става дума за жена,която си обича мъжа и иска да го задържи . А той от притискане решава,че вместо мимолетна забежка,по-добре направо да се разведе. Защото у дома вече е постоянен тормоз.

# 77
Бас държа че авторката не получи адекватни съвети.Апартъмента баща ми постъпи наивно  тогава и го преписа на двамата.Напуснах го и си тръгнах даже подадох молба за развод той дойде да ме търси.С уговорката че ще приключи окончателно с нея но не му вярвам. Не беше една седмица,а цели шест месеца.Няма да коментирам повече.Просто дадох съвет.А ,вие като чета много адекватни съвети давате .Да му се извинява!Да го спука от секс !Ама извинявай той наистина,ако има нещо с тази много ще му е до секс с жена му .А ,ако е някакъв с огромно его ,по този начин тя ще му стане изтривалка.В такива ситуация ако нямаш доказателства си мълчиш и наблюдаваш от страни.В такива случаи не почваш с рогата напред, защото никога няма да си признае човек че изневерява.

# 78
  • Далечният изток
Пак да питам - що си с него, щом не му вярваш??? Даже си щяла да се разведеш, що не се разведе?

И какъв точно съвет даваш - следи го... Гнус отвсякъде...
Ти като го следиш до къде я докара? Брак за чудо и приказ.... Rolling Eyes

# 79
Този очевидно не умее да тъче на два стана, щом е станал груб и раздразнителен. Ако изобщо това е проблемът и наистина изневерява.

# 80
Мнение от мъж - ако мъжът ти изневерява, спретни му сексмаратон, да му избиеш другата от главата. Не мога JoyJoy

# 81
Винаги съм смятала, че съвети се дават от хора, които са се справили със ситуацията, дали с развод, дали с прекратяване на страничната връзка и оправяне на брака, дали с превенция на изневярата изобщо, зависи от гледната точка.
Но живот в дебнене и следене, липса на доверие и уважение не е справяне.

# 82
Хванала е нещата в зародиш 😀😀😀
Ужасно натоварващо ми се вижда това дебнене , ако иска все ще намери  начин и удобен момент.
Има една група във фб тям жени молят други жени да пишат на мъжете да видели дали ще отговорят 🤡😂
Коя е тази група? 😀

# 83
Мнение от мъж - ако мъжът ти изневерява, спретни му сексмаратон, да му избиеш другата от главата. Не мога JoyJoy

Мъж за каквото и да го питаш,това ще е решението!🤣🤣🤣

# 84
Здравейте, не искам да изпадам в много подробности за да не се разпознае някой от написаното от мен.Мисля,че мъжа ми ми изневерява с една от колежките си.. Женени сме от много години,винаги е бил грижовен и мил към мен,но последните 1-2 месеца забелязах промяна-стана по-груб и разсеян.
Когато са двамата на близо (с въпросната колежка) усещам напрежение между тях и сякаш се насилват да не се поглеждат
Не мога да го обясня просто го усещам.Никога до сега не съм изпитвали такава яростна ревност към него,но сега имам свита топка в корема и цялото ми същество крещи ,че става нещо.Една вечер не издържах на безразличието му и се заформи лют скандал при който го  попитах в прав текст , той естествено отрече,като ме обвини ,че съм луда и как изобщо съм допускала такова нещо и тем подобни .Накрая някак си стигнахме до примирие и се извиняваше,че ме е накарал да се чувствам така и щял да се старае повече,но така стана и по зле защото виждам старание,но не и искреност.Последва втори този път разговор в който той пак всичко отрече, и един куп обяснения и ,че съм се вкарала във филми и т.н.И уж искам да му вярвам,много искам да му вярвам,но чувството в мен стои,топката е в стомаха ми и цялата ми интуиция ми говори друго.Какво да правя според вас,как да постъпя?
На Шери случая. Добре, мъжът станал груб и раздразнителен. Явно му има нещо на този човек, за да се изнерви. Може да го боли стомах, да не се наспива, да го е ударила кризата на средната възраст и да се чувства стар и прецакан от живота. Може с шефа да има конфликти и това да го трови. Или парите не стигат.
Но Шери е решила, че няма как да е, изневерява и макар че няма никакви следи, намеци, каквото и да е - изневерява, та изневерява. Единствената следа е, че не поглеждал някаква колежка. Подозрително, много ясно.
И в крайна сметка, и тя е станала груба и раздразнителна. Ярост, скандали...

Следователно, щом двама души не разговарят, не са си близки, няма и да се разберат. Ще си разрушат това, което имат и после Шери ще си седи край счупеното корито.

# 85
Абе хора то е лесно така да съдиш ама недейте да се подигравате на хора, които живеят в тая мъка. То е ясно че със следене и липса на доверие не се живее, ама и крачката за раздяла е кофти и е трудна, ако още го обича тоя мъж. Това което разказа Даниела е мъка, ама и тя не щастлива от ситуацията в която е. Като мъжа ти се кълне в любов, съжалява и обещава че връзката е прекратена - ми иска ти се да повярваш.., това е. Едни хора по-лесно и уверено слагат край, други не - надяват се страдат, чакат. Хората сме различни. И затова тая тема на авторката ще й е полезна, без значение колко са полезни сами по себе си мненията и съветите вътре, всяко показва различна гледна точка.

# 86
По презумпция? И кой я определя тази презумпция? Значи, бракът урежда само имуществени и родителски права, и всеки е свободен да се боцка с когото реши?
А другият трябва да си затваря очите, за да не наруши неприкосновеното му лично пространство?

Да ви имам представите за брак.

Аз пък се чудя защо такива свободолюбиви хора изобщо захващат връзки. За да имат дете и семейния апартамент да бъде общ, и детето да го наследи?
За това не е нужно да имат брак.
Нес е и нужно да живеят заедно. Всеки си живее отделно и се редуват да гледат детето, а ако няма с кой друг, може и секс да правят.
Like Smoke, разведена ли си? Колко пъти?

Честно казано на мен такава фиксация в ежедневието на партньора е голяма червена лампа. Пази Боже да почнем да се дебнем и следим, за да хванем другия в нарушение.
По презумция, въпреки наличието на брак, който урежда имуществени и родителски въпроси, никой не принадлежи на другия.

За мен е странно, че хора с такова ниво на ревност и страх от изневяра, изобщо започват връзки. Това е голяма тежест за другия.

# 87
Не, другият следва като си е отворил очите, да си прави изводите. А не пак да следи околните Simple Smile

# 88
Абе хора то е лесно така да съдиш ама недейте да се подигравате на хора, които живеят в тая мъка. То е ясно че със следене и липса на доверие не се живее, ама и крачката за раздяла е кофти и е трудна, ако още го обича тоя мъж. Това което разказа Даниела е мъка, ама и тя не щастлива от ситуацията в която е. Като мъжа ти се кълне в любов, съжалява и обещава че връзката е прекратена - ми иска ти се да повярваш.., това е. Едни хора по-лесно и уверено слагат край, други не - надяват се страдат, чакат. Хората сме различни. И затова тая тема на авторката ще й е полезна, без значение колко са полезни сами по себе си мненията и съветите вътре, всяко показва различна гледна точка.
Точно ,аз просто изказах мнение че без да съм сигурна че той изневерява не бих вдигала скандали.Това беше моят начин да се справя .

# 89
  • София
Още 2-3 скандала и може и да оправи колежката поне да знае защо му бучиш...

Общи условия

Активация на акаунт