Мисля,че ми изневерява

• 11 623
  • 251
  •   1
Отговори
# 105
И какво ще направят като разберат? Ще го оковат с вериги? Какво променяш, когато го хванеш, ако нямаш намерени да напуснеш този човек? Поставяш ултиматуми, които той знае, че няма да изпълниш? Караш се с любовницата? Наистина ми е интересно какво се очаква да се случи след грандиозното разкритие.

# 106
Ами решаваш, ще търпиш ли, няма ли, при какви условия, можеш и ти да си хванеш гадже, можеш и да вземеш решение и да се разведеш, и да си осмисли стратегията...
Знанието е сила.
Щраусите си заравят главата в пясъка.
И задника им стърчи навън.
Пък такива, дето не искат да знаят и не ги интересува, обикновено и те вършеят. Или дотолкова ги е страх, че друг мъж няма да ги погледне, че предпочитат да не знаят нищо. Поне докато любовницата не се представи лично.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 22:55 от Прекрасная Василиса

# 107
И какво ще направят като разберат? Ще го оковат с вериги? Какво променяш, когато го хванеш, ако нямаш намерени да напуснеш този човек? Поставяш ултиматуми, които той знае, че няма да изпълниш? Караш се с любовницата? Наистина ми е интересно какво се очаква да се случи след грандиозното разкритие.
Ами аз обясних вече какво се случи.А ,теб какво те дразни това че дадох такъв съвет.Всеки сам си решава какво ще прави .Може би те дразни че някой ще разбере че гледаш в страни .

# 108
Аз ако имам съмнения, че мъжи ми ми изневерява също бих искала в най-скоро време да знам. Според мен щом авторката има усещането, че мъжа и крие нещо, вероятно е права. Казва, че имат дългогодишен брак - не познава човека си от скоро. Аз бих била нащрек - дали прави промени с външния си вид, дали излиза по-често, настроението му и тн. Не знам за следене ВСЕКИ ДЕН на мен също ми е прекалено, но в подобна ситуация не виждам как би могла да се успокой, ако не се убеди сама, че между тях няма нищо. Има химикалки/калкулатори който са със карта за телефон - набираш 'химикалката' и слушаш какво се случва около нея.
Проверката е висша форма на доверие Thinking

# 109
На мен мисълта на коментара ми тук който създаде толкова много драма беше че в такива ситуации не се вдигат скандали при условие че не си сигурен.И ,аз да съм бих се обидила ,ако някой ме обвини в изневяра не заслужено.Но виж друго си е да го имаш черно на бяло и като му треснеш доказателствата в главата да се чуди от къде му е дошло .А ,иначе продължавам да го следя защото чакам да сгреши пак .Е ,тогава няма да има прошка .
Като напишеш в google шпионски магазини има флашки ,зарядни ,бръмбари които можеш да пъхнеш в колата и не са големи.Вариянти човек да се хване в изневяра има бол .Най тъжното е когато трябва да търпиш , знаеш че е истина ,а няма къде да отидеш.Аз специално не бих си го причинила да седна ,да се вайкам ,да не спя по цели нощи че ми изневерява .Сядаш мислиш и намираш решение.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 07:44 от Daniela 85

# 110
  • Пловдив
Визирах поста на Савии, че млади и без багаж лесно дават съвети за раздяла. . Че тя явно е в началото на връзка и има пълно доверие на партньора си. Ама да я питам след 20 години.
Ми, на някои жени, въпреки наличието на деца, може пък и да им пука какво правят мъжете им, и доколко все пак са техни тия мъже.
А на някои може да им пука, но да няма къде да отидат. И да предпочитат да не се изправят пред действителността и да си заравят главата в пясъка. Кои сме ние да ги съдим?

# 111
Аз ще ви кажа какво ще направя ако разбера отново нещо такова.Понеже съм му дала веднъж шанс да се поправи ,отивам първо консултация с адвокат,как може или да си взема апартамента или да се продаде .Сменям патронника ,той ще намери багажа си пред вратата.Подновяване молбата за развод и този път окончателен край.Дори няма да се карам с него.На голям човек да се обяснява какво е редно и какво не няма смисъл.Отдавна съм надмогнала махленските скандали.Вече съм на тоя принцип да стоя от страни ,гледам ,правя си изводите и чао .Дори няма да си правя труда да му се обеснявам защо съм постигнала така.

# 112
  • София
Aдекватен съвет би било да продължи да рови, ако е решена, че ако отоговорът е изневяра тя ще прекрати връзката. Ако няма е безсмислено да рови, защото само ще си съсипе психиката. Тоест ще е губеща във всички иварианти - ако е вярно загубено доверие не се връща и животът ѝ ще е ад. Да не говорим, че ще е сигнал за мъжа, че може спокойно да си хойка, защото жена му ще търпи така или иначе.
Ако пък не е истина той ще е разбит, че партньорката му му няма доверие и рано или късно ще стигне дотам.
Съмненията за изневяра са адски натоварващи и има смисъл  да се проверяват само, ако ще има отстояване. Иначе просто си живей живота и се радвай!

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 10:03 от Светулчица

# 113
Желанието да се знае истината е най-естественото нещо на света. Това че има смисъл да се търси само ако смяташ да се разведеш е такова клише, всички които са лъгани и обичат партньора си смятат че като го конфронтират с реални доказателства - това ще доведе до прекратяването на страничната връзка и нещата ще се върнат към нормалното. Друг е въпроса че не става така…

# 114
  • София
Желанието да се знае истината е най-естественото нещо на света.

Абсолютно. Обаче, ако знае истината, тя е положителна и продължи животът ще е кошмар. Поне това сочат наблюденията ми дотук, от ситуациите с близки около мен. И в повечето случаи пак се стига до раздяла, като преди това има огорчения и много болка. Една  позната беше казала изначално - "Ако има нещо, понеже няма да променя нищо, просто не искам да знам". Няма смисъл, за какво да го знам и да ми е гадно.
Аз също съм 100% за истината и бих ровила, обаче знам, че ако е положително ще е край. Иначе, наистина,  за какво - да знам и да се измъчвам?
Не знам, всеки си решава.

# 115
Но има ли смисъл да вдигнеш скандали и да обвиняваш при условие че не си сигурен?Или пък да му правиш фасони че е погледнал или не погледнал колежката?За мен това е токсичното . Забелязах че повечето хора съветват просто го напусни и толкова.Ама ,не е толкова лесно.При наличието на деца ,финанси или просто след развода няма къде да отидеш.Толкова са много причините да търпиш изневери .Аз за щастие има къде да отида и работа имам и съм човек който дава втори шанс на хората да се поправят но веднъж като ми се изгуби доверието много трудно се връща.Спецвлно аз никога не бях се съмнявала в него преди .И , един ден една негова колежка идва и ми казва да си отварям очите за това какви ги върши мъжът ми .Сипвах ,пресипвах от пусто е празно и ми хрумна това.Е ,имаше ефект но не съм му вдигала скандали директно .

# 116
Да бе, единственият изход е раздялата. Особено, ако няма деца, млади сте, и нищо не ви свързва.
Много е лесно тогава.
Не съм толкова млада на 40 съм

Леле,вие обаче много лесно зачерквате една връзка…🙄 Може ли дългогодишна връзка да бъде прекратена заради една издънка? Пак цитирам мъж : “Ако всичко във връзката е наред,една изневяра не е причина за раздяла.” . И аз се подразних тогава на разсъжденията му,но като помислих е прав.

# 117
То просто понякога ти трябва време да сложиш край. Не всеки може да вземе такова решение от раз - евала на тия дето могат. А и понякога човека се осъзнава и нещата се оправят.

# 118
И аз имам приятелка, която каза на мъжа си, ако някога направи забежка, да мълчи и да не и казва с цел да си облекчи съвестта като натовари и нарани нея. Това си е много правилно в случай, че е инцидентно обаче. Цяла паралелна връзка да крие половинката, повечето ще искат да знаят и да се разделят.

# 119
И аз мисля,че ако един път някой е сгрешил ,дори да се разбере,сядате ,говорите като големи хора и продължавате напред. Аз лично съм минала през толкова възходи и падения в моята връзка,че не бих я изтрила току така. А и държа на човека до себе си. Тук така говорят,сякаш под път и над път в днешно време се намират партньори,които да си струват …🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт