Имам ли типично български черти на лицето

• 2 820
  • 72
  •   1
Отговори
]
Ето тук не съм легнала

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 22:26 от Suzana Fudulova

# 1
Няма такива. А и в легнало положение лицето се отдръпва и чертите се променят. Като се добавят и повдигнати вежди и отворени очи, плюс изкривяване от селфито, нищо не може да се каже, освен че нямаш категорично отличаващи се черти.

# 2
Здравей,
На ръката си имаш татуировка на арабски (не е престъпление) и карта на вероятно някаква страна.

Какво пише там?
Защото  питаш за едно, а показваш някакъв образ/картина на нещо, означава, че питаш повече, отколкото ние можем да видим във въпроса ти.

# 3
Здравей,
На ръката си имаш татуировка на арабски (не е престъпление) и карта на вероятно някаква страна.

Какво пише там?
Защото  питаш за едно, а показваш някакъв образ/картина на нещо, означава, че питаш повече, отколкото ние можем да видим във въпроса ти.

Да държавата е Афганистан , надписа също е изписан Афганистан , но не съм от там българка съм си . Понеже получавам различби въпроси от къде съм и не заради татуировката и надписа , още от преди да я направя ме питаха .

# 4
Какви са типично българските черти?

# 5
Интересно ми е по каква причина чиста българка ще си татуира баш Афганистан??? Там където е едно от най-гадните места да си жена.  Сигурно затова те питат, не намират друго обяснение.

# 6
Интересно ми е по каква причина чиста българка ще си татуира баш Афганистан??? Там където е едно от най-гадните места да си жена.  Сигурно затова те питат, не намират друго обяснение.

Имам влечение натам и духовно съм свързана ,с тази държава , но ме питаха още доста преди  да си направя татуса .
По скоро ми намират черти от Близкия Изток , арабка , иранка та затова реших да питам в този форум .

# 7
Майко мила...
Иначе може и да имаш, снимай се нормално. Или прати друга снимка.

# 8
Майко мила...
Иначе може и да имаш, снимай се нормално. Или прати друга снимка.

Сложих и друга снимка ако желаете погледнете

# 9
Аз виждам само една снима, не знам защо, но мога да ти гарантирам, мила непозната, че за такава снимка в Афганистан те биват публично с камъни - открито лице, гола ръка.
Внимавай хубаво на къде те влече.
Много хубаво внимавай!
И вземи залегни над книгите и се образовай за този регион. Поне в България книгите не са забранени.
Влечало я...Божееее!

# 10
Видях новите снимки, няма да коментирам на какъв етнос мязат, но има истина в думите на хората.

# 11
Видях новите снимки, няма да коментирам на какъв етнос мязат, но има истина в думите на хората.

Но защо кажете ми на какъв етнос ??? Нали все пак това е темата тук .

# 12

Имам влечение натам и духовно съм свързана ,с тази държава , но ме питаха още доста преди  да си направя татуса .
По скоро ми намират черти от Близкия Изток , арабка , иранка та затова реших да питам в този форум .
[/quote]

Видях и трите снимки. Много странно.. Изглеждат като 3 жени от различни поколения - на първата дъщерята, на третата - по-голямата сестра (да не кажа млада майка), а на третата... сещаш се, бабата на на момичето от първата снимка.

Какво те влече натам? Точно в Афганистан ?
Защото там няма нищо духовно. Талибани.

Някой афганистанец ли?
Какво значение има дали имаш български черти? Не разбирам.

# 13

Но защо кажете ми на какъв етнос ??? Нали все пак това е темата тук .
На първата от новите снимки на мен ми приличаш по-скоро на туркиня.

# 14

Видях и трите снимки. Много странно.. Изглеждат като 3 жени от различни поколения - на първата дъщерята, на третата - по-голямата сестра (да не кажа млада майка), а на третата... сещаш се, бабата на на момичето от първата снимка.

Какво те влече натам? Точно в Афганистан ?
Защото там няма нищо духовно. Талибани.

Някой афганистанец ли?
Какво значение има дали имаш български черти? Не разбирам.
[/quote]

Аз съм на всички снимки просто са от различни години , най първата където съм легнала е най скорошна . А последната е от лятото . Може би заради цвета на косата и грима , грима ме състарява . История е доста дълга с Афганистан , не не започна от мъж от песен на пущу , но наистина е дълго . Иначе още от малка са ме питали баща ти да не е арабин ?

Общи условия

Активация на акаунт