Имам ли типично български черти на лицето

• 2 850
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
Ако има конкурс за тема с нарцистичен характер ще спечелиш първото място без конкуренция. Много го интересува някой какви черти имаш или дали носът ти се нуждае от корекция.

# 46
Ами питай тия хора на каква им приличаш, ние откъде да знаем.

При така поставена тема всеки почва да се взира и да търси нещо, дето го няма.  Общо взето българите са в тези цветове, но ако настояваш, че има нещо, повечето хора биха те оприличили с ромка.

# 47

При така поставена тема всеки почва да се взира и да търси нещо, дето го няма.  Общо взето българите са в тези цветове, но ако настояваш, че има нещо, повечето хора биха те оприличили с ромка.

Кое дава това излъчване на ромка очите , косата чертите ли дрехите ли

# 48
Цитат на: Suzana Fudulova link=topic=1715093.msg4
[/quote
Всъщност за какво е темата, да ни се похвалиш с мъж пущун, или да ти кажем че приличаш на такава. Няма нужда, те харесват българите, това го знам от хора, служили в Афганистан.

Не е целта са се хваля с мъж пущун  понеже питахте и не аамо вие . Пуснах рази тема защото ми е интересно и наистина исках да разбера на коя националност приличам повече понеже доста хора ми казват че не приличам на българка

Е, сега.. Не искаш да се хвалиш.. Не искаш, не искаш, ама изборът на първата снимка е с ръчичката, така обърната, че да се вижда надписа на арабски  и държавата.
За мен, ако ти е приятно, може и Пущунова да се преименуваш. Но не е там работата. Уважавай си идентичността, а иначе книги, песни, история, култура може да четеш колкото си искаш.

Утре този мъж ако те разочарова, какво правим? Както са посесивни към жените, нищо чудно да ти каже "вземам тая ръка с надписа, това е моята държава и е написано на моя език" . Примерно.

# 49
Цитат на: Suzana Fudulova link=topic=1715093.msg4
[/quote
Всъщност за какво е темата, да ни се похвалиш с мъж пущун, или да ти кажем че приличаш на такава. Няма нужда, те харесват българите, това го знам от хора, служили в Афганистан.

Не е целта са се хваля с мъж пущун  понеже питахте и не аамо вие . Пуснах рази тема защото ми е интересно и наистина исках да разбера на коя националност приличам повече понеже доста хора ми казват че не приличам на българка

Е, сега.. Не искаш да се хвалиш.. Не искаш, не искаш, ама изборът на първата снимка е с ръчичката, така обърната, че да се вижда надписа на арабски  и държавата.
За мен, ако ти е приятно, може и Пущунова да се преименуваш. Но не е там работата. Уважавай си идентичността, а иначе книги, песни, история, култура може да четеш колкото си искаш.

Утре този мъж ако те разочарова, какво правим? Както са посесивни към жените, нищо чудно да ти каже "вземам тая ръка с надписа, това е моята държава и е написано на моя език" . Примерно.

Първата снимка е от моя тик ток където имам афганистански последователи , не беше добра идея да слагам нея изглежда .

# 50

При така поставена тема всеки почва да се взира и да търси нещо, дето го няма.  Общо взето българите са в тези цветове, но ако настояваш, че има нещо, повечето хора биха те оприличили с ромка.

Това излъчване го дава настояването ти да търсим някакви си черти, които не били на типична българка. Ако те срещна на улицата по нищо не се отличаваш от всички други български жени. Но понеже ни натискаш да търсим нещо, дето го няма и не си руса и синеока, нито червенокоса (макар че и това нищо не значи), а и си си пернала арабска татуировка и имаш турска фамилия, на какво друго да те оприличим.

Зарежи тия глупости, моля ти се.

# 51

Нещо в манталитета? И вкуса...
Видях ти снимките във ФБ. Ами... Всеки си шета на вкуса, но някои от тях се учудвам как са ги допуснали от ФБ. Уж цензура велика има там, а да държат снимки с оръжия и терористични призиви ми се струва странно.

Първата снимка е от моя тик ток където имам афганистански последователи , не беше добра идея да слагам нея изглежда .

Ти да не работиш като примамка за афганистански бежанци?

# 52

Не е целта са се хваля с мъж пущун  понеже питахте и не аамо вие . Пуснах рази тема защото ми е интересно и наистина исках да разбера на коя националност приличам повече понеже доста хора ми казват че не приличам на българка
[/quote]

Е, сега.. Не искаш да се хвалиш.. Не искаш, не искаш, ама изборът на първата снимка е с ръчичката, така обърната, че да се вижда надписа на арабски  и държавата.

.
[/quote]

Точно така.
Много момичета като теб свършват лошо сред общности, където жената не струва дори колкото едно животно.

Не влизай в капани. Едва ли те чакат някъде с постлан персийски килим. Не само теб, но и което и да е момиче.
Не гледаш ли телевизия? Не следиш ли какво става по света? Събитията в Афганистан, последните, са отскоро, от твоето време, странно е да не знаеш и да вървиш сляпо през света.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 10:56 от Valerie R

# 53

Нещо в манталитета? И вкуса...
Видях ти снимките във ФБ. Ами... Всеки си шета на вкуса, но някои от тях се учудвам как са ги допуснали от ФБ. Уж цензура велика има там, а да държат снимки с оръжия и терористични призиви ми се струва странно.

Ти да не работиш като примамка за афганистански бежанци?

Това са абсолютни глупости

# 54
Кои са глупости? Снимките ли?

# 55
Кои са глупости? Снимките ли?

Кои снимки качила съм снинки на афганистански знамена , и това ли е ромското че предпочитам златото пред евтини дрънкулки , или че залагам на по - екстравагантен стил
Всеки кокто желае може да погледне в профила ми и и тези които са на пущу език да ги преведе с гугъл преводач . Не мисля че това е центъра на обсъждането тук . Да имам снимки които са на пущу език и всеки може да ги преведе какво пише нищо свързано с вашата пропаганда  написала съм си истинските имена . Имам адганистански последователи в фейзбук и тик ток и е нормално да качвам снимки на техния език , но това което казвате са пълни глупости и е подсъдимо предлагам да спрем със спора до тук и не не работя като никаква примамка , за афганистански бежанци такава глупост не бях чула

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:09 от Suzana Fudulova

# 56
Сега съжалявам, че нямам ФБ да видя снимките на тази чаровна квазипущунска дама. Как'Сийке, само ми пусна муха. SobLaughing

# 57
Както и предполагах. От пръв поглед познах, че си ромка. Има си типични черти и ако щеш излъчване.
Наистина внимавай с тези среди, че да не те четем по вестниците после.

# 58
Както и предполагах. От пръв поглед познах, че си ромка. Има си типични черти и ако щеш излъчване.

Няма такова нещо

Няма такова нещо , но все пак за това е темата и уважавам мнението ви

# 59
Afgan queen, Афганистан над всичко по сила - това е от TikTok.
Ами хубаво, направила си си избора, чувстваш се афганка / пущунка, върху лицето ти афганистанско и руско знаме - твое право, бъди жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт