Инхалации с кортикостероиди за дете на 5 г.

• 513
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,синът ми е на 5 .
Тази година тръгна за първи път на градина и естествено не спира да боледува. За един месец посещава около 10-тина дена градина. Докато се разболее и започне да кашля веднага слиза надолу и дробовете му започват да хъркат и продължава около седмица и нещо. Смятах че е така заради неправилно лечение и потърсих хвален педиатър в нашия град.
След като се запозна с нашата история,излекува ни и ме посъветва да направя два месеца нещо като профилактика с инхалации с кортикостероиди.
Увери ме,че сега в сезона на грипа ще му подейства положителни и ще намали боледуването
Изписа ми две инхалации дневно с 1/2 ампула пулмикорт+1мл физиологичен разтвор+ за 3-4 дни по6 капки вентилин
Вие какво мислите за това лечение?

# 1
  • Варна
Доверете се на лекаря си. Излекувал ви е, защо се съмнявате в него? И има ли значение ние какво мислим? За съжаление или може би за щастие, диагнози и лечение не се назначават от незнайни потребители в интернет, че иначе щяхме да я втасаме.

# 2
Аз питам ако някой е минал през такова нещо,да разкаже как е било с него

# 3
  • София
Напълно стандартно е. Почти същото лечение и при моя син, който се оказа, че освен, че се скъса да боледува точно в същия период е и с алергия.

# 4
Едни казват че пулмикорта бил отрова и не трябва да се дава
И ние постоянно боледуваме и навън въздуха е ужасен и се закашля от всичко Cry
Случвало се е нощем да кашля без да може да си поеме въздух

# 5
Няма по-добро от пулмикорта за лечение на ларинго трахеитни пристъпи.
Доктор Бърди преди време казваше едни капки солдесанил, но те никога ня бяха внесени в Бг.

Общи условия

Активация на акаунт