Много разочарован от Sameday

• 21 578
  • 255
  •   1
Отговори
# 240
Вие четете между редовете.Пратката е поръчана.Тя се доставя вероятно от sameday до България.Оттам нататък трябва да се предаде на Български пощи.Тя не стига до Български пощи,защото е върната обратно.И за да вземат наложения платеж те правят фалшива пратка.И така вълкът чист,а агнето изядено.

# 241
Подател не е iherb. Вижда се от снимката.
А какво стана с поръчката от там?
Товарителницата коя е?

# 242
  • София
Според мен още при поръчката е станал проблемът, защото няма как да поръча с наложен платеж от iherb. Просто няма такъв вариант.

# 243
И за мен е така.

# 244
Чиста измама, нямаща нищо общо нито с Iherb, нито с куриера.. Някои хора изобщо не мислят, преди да хвърлят подобни обвинения, че чак и фалшиви пратки създавали, за да вземат наложен платеж..

# 245
Първо правило е много да се внимава от къде се поръчва!
Не от линкове, не от фейса..а от изпитан и доказал се сайт .
После внимаваш да е оригиналният такъв, а не дубликат менте.
В бгмама има мн . хубава тема за ай хърб, с полезно инфо...можело е там да се прочете първо.

# 246
Подател не е iherb. Вижда се от снимката.
А какво стана с поръчката от там?
Товарителницата коя е?
I herb са отбелязали в поръчката като “върната”.И вероятно е така.Иначе щяха да си търсят парите.

Първо правило е много да се внимава от къде се поръчва!
Не от линкове, не от фейса..а от изпитан и доказал се сайт .
После внимаваш да е оригиналният такъв, а не дубликат менте.
В бгмама има мн . хубава тема за ай хърб, с полезно инфо...можело е там да се прочете първо.
Госпожо ,поръчвам от чужди сайтове от 18 години.Досега нямам никакви проблеми,всички са били коректни.Даже и Български пощи.

# 247
Я снимай акаунта от "ай хърб"...имейлите огледай от "айхърб"...ще видиш че са имитации.

# 248
Я снимай акаунта от "ай хърб"...имейлите огледай от "айхърб"...ще видиш че са имитации.

Вие имате някакъв проблем с четенето с разбиране.Като много знаете,пуснете си една поръчка с Български пощи с наложен платеж от сайта и тогава правете изводи.Ксквото имах,казахКойто разбрал,разбрал.

# 249
  • София
Май няма разбрал. И наистина няма как да се пусне поръчка с наложен платеж.

На друго място е измамата, не е в куриера.

# 250
Хаха....не мисля че аз имам проблем.
Даже исках да помогна, отворих ориг.сайт, въведох данни...за да проверя. Но вие сте неблагодарен човек.
.... пробвах, не може с НП...за десети път ви го пишем!!
Пуснете вие с НП.
Проблемът е ваш, вижда се. Няколко човека се опитахме да ви насочим..но не приемате съвет.
Лично аз не ви вярвам.

# 251
Май няма разбрал. И наистина няма как да се пусне поръчка с наложен платеж.

На друго място е измамата, не е в куриера.
Последно Ви отговарям-да има опция наложен платеж с Български пощи.Измамата е точно в Sameday,защото не допускам пощите да са паднали толкова.Кое точно не Ви е ясно в държавата с главно”Д”?Хайде със здраве!

# 252
Не, мила, няма опция!
В грешка си.
Цъкала си кой знае къде.
Грамотност трябва при онлайн поръчки. Явно не е за всеки.

# 253
  • София
В Български пощи, Спиди и други куриери може да има и има опция за наложен платеж. Която не може да се ползва, когато търговецът (в случая iherb) не я предлага. Както е в случая. Щом търговецът не приема наложен платеж, няма да може да се поръча от сайта му с наложен платеж.
Поръчката е от измамен сайт, от там е проблемът.

# 254
Ние също пазаруваме от iHerb..няма наложен платеж Rolling Eyes
Нахвърлях някакви неща в кошницата. Даже поръчката не може да се завърши без да се плати. Мистерия, как така ще ви пратят от Щатите пратка, без да сте я платили предварително. Прикачвам и аз скрийншот:
Скрит текст:
Ето ги опциите за плащане...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт