Тренировки в домашни условия - 122

• 45 712
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
И аз отчитам ден 2,нищо че ми е първи. Утре ще е долната част.
Много ми хареса и на мен тренировката, много бързо мина. Pull overs и chest press ги правих от лежанка, че да имам по-голяма амплитуда на движението.
Вторият кръг на лицевите беше от колене само, дори една не успях на пръсти.
Излизам за 7км в снега с кучето сега. Толкова да мразя сняг, надявам се да се стопи до уикенда.
Агент този стол малко ми изглежда да таргетира обездвижени и пухкави американци, не бих дала пари за него, но но пък като е подарък, сигурно бих го ползвала.

# 166
  • Бургас/Пз
Вчера отчитам 1ви ден с Хедър. Малко еднообразно ми беше, но ми хареса. Добавих и 10 мин корем. Днес - ден 2 горна част, мисля пак да добавя корем, че утре ще почивам Simple Smile

# 167
5/99 Lower Body Strength // Day 1: HR12WEEK 5.0 + 26 min Dickey Lake Montana Row

Costa, това, което ме изненада мен е, че е много удобен за кръста (винаги правя коремни на топка или със свити колена, лордоза)

Лежанката на дребния ще влезе в употреба днес Simple Smile

# 168
  • Бургас/Пз
Ден 2 горна част с Хедър - не си дадох много зор, че още съм с мускулна треска. Работих основно с 6 и 4 кг , но много добре се получи. Утре почивам. Нямам търпение за тренировката в четвъртък. Малко картички ми идват, та се налага да добавям , за са си направя планирания 1 час. Решила съм, че тази година тренировките ми да са минимум  толкова Simple Smile

# 169
Аз най-сетне открих тренировъчния сезон с леко кардио от Шон 20.
Габче, аз съм в сходно положение. Не е тясно, но синът ми е доста прилепчив и ще седи в същата стая, в която съм и аз. Разбирам, че ранното ставане не е вариант, най-малкото рискувате да събудите всички. Единственото, което мога да посъветвам, е уговорка с друг родител/баби/лели и пр., които да забавляват децата, по възможност извън дома, за около половин час 4-5 седмично. Тренировъчната програма да е максимално ефективна : 4 силови по 20-25 минути. Ако има възможност за 5-а тренировка - кардио. Ако не, да се включи в ежедневието под формата на бързо ходене, качване на стълби, каквото има възможност. Има програми с кратки тренировки. Мисля, че има списък на първа страница. Отделно, Шон Т скоро пусна t25 delta, Sean 20, dig deeper 30. Видях, че има и Muscle Burns fat 20. Има и for beginners only (много е лека, но ако се налага влизане във форма след дълго обездвижване, е вариант). Джилиън Майкълс има beginner shred.  Хедър има освен express и серия от по 10 минути(но те са по-скоро за добавка). Оутъм има a little obsessed с половинчасови тренировки.
Name1, програми за след раждане има на първа страница. Ако имате предпочитания към балетни/пилатес, те може би са най-чeсто срещани за след раждане. На мен май най-много ми харесваше програмата на Джилиън майкълс Hot Body Healthy Mommy. Намира се в мрежата.

# 170
  • Варна
Здравейте, идвам с един малко тъп въпрос. Само мен ли ме дразни музиката, която подбира Хедър? От любопитство пробвах първи ден от новата програма и ми хареса и се сетих, че съм пробвала и преди, но много ме разсейваше музиката. Може би ако е само музика , няма да е толкова дразнещо, но това са песни и аз неволно се заслушвам, а не ми харесват.
Въпреки това, ще пробвам програмата. Или поне ще опитам .

# 171
За Хедър не съм се замисляла ,но на Карълайн музиката ми беше адски дразнеща и намалях дотолкова ,доколкото да чувам бийпа на таймера.
Тъкмо се връщам от мобилност ,днес ще се опитам да вкарам кратък хайк посредата на работния ден ,дано успея .

# 172
Не ме е дразнела музиката при Хедър. Но аз я правих основно в края на 2020 и цялата 2021. Може да я е сменила. Тогава бяха основно натрапчиви чилаут парчета и аз си представях, че съм на плажа и пия трета Маргарита.

# 173
Аз отчитам ден 3 на Хедър. Много съм доволна от тренировките. Харесва ми и това, че са по-кратки и мога да се вмествам сутрин преди работа. Учудващо за мен беше страхотната мускулна треска, която имах след ден 1, при положение, че не съм спирала с домашните тренировки, но тренирах със Сидни. Явно натоварването е стабилно.

# 174
Отчитам ден 1 долна част от Хедър. Бая се натоварих, трепереха ми краката накрая. Клековете направих с 12.5кг, hip trust с 20кг и ластик, а единичните с 8кг. Нападите пак с 12.5кг.
След това веднага навън и ходене в снега 7км,бая уморени си ги чувствах краката.
 Утре ще ходя като робокоп
Понеже доста се напънах нито ми се видя скучна тренировката, нито разбрах че има музика Joy Честно казано ми е все тая какво свири, като ми е трудно се фокусирам на усилието. Затова и ми харесва Сиднито, щото брои и ти вика "хайде давай". При Хедър тези приказки от мене трябва да идват вътрешно  и забравям за всичко.

# 175
6/99 Upper Body Strength // Day 2: HR12WEEK 5.0 +  30 мин Колоездене Big Mesa Ride Utah

Мисля днес да правя пилатеса, а утре меткона, че приятелката ми очаква да ида с нея на йога вечерта, а след меткон тренировка ще имам такава мускулна, че ще иде зян йогата. Ще видя, още не съм напаснала почивните дни с програмата ми за седмицата.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 18:57 от Agent Provocateur

# 176
За много години, лейдис! Здрави, красиви и спортни бъдете Heart

Не съм нито писала, нито чела от доста време обаче знам точно кога да се появя. Дана, честита радост !! Страхотна новина Gift Heart Нека да е здравичка и да расте щастливо дете.

Виждам, че въпреки че не съм и надничала съм започнала новата програма на Хедър заедно с вас.  
38MIN Lower Body Strength // Day 1: HR12WEEK 5.0 (музиката точно в края наистина леко дразни). Правих я с 10кг.
Преди празниците врътнах FIERCE, първите две и мислех да правя третата, но като видях новата програма предпочетох да я подкарам нея.

Дисциплината трябва да оправя и кила да стопя.

# 177
Днес се отчитам с горна част от mbf20. Мегън ми се вижда малко отпусната в сравнение с предходните програми (за разлика от шон, който в последните си програми е в прекрасна физическа форма, въпреки че е доста изкукал). Самата тренировка не беше лоша, но със странна последователност в единия кръг, когато се предполагаше гирата постоянно да се мести между ръцете над главата. Кръгът беше за гърди и гръб, така че се работеше с големи тежести и ме се стори не особено безопасно.

# 178
За днес Меткона -ден 3🥲 .Връщам си думите назад ,че програмата е еднообразна -супер е ,всичко от което имах нужда  !

# 179
  • Там където
Аз харесвам Хедър. Може след IRON да направя нейната програма. На мен нито музика, нито говор ми пречи- намалявам и си гледам нещо докато тренирам. Обикновено някой научно-популярен канал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт