Тренировки в домашни условия - 122

• 45 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! На едно цъкване на мишката съм да си поръчам такъв обръч

Дали е голяма глупост?
За обръча не знам, ама аз много умувам за туй "въже"

# 151
Аз редовно си правя тренировки с обръч с допълнителна тежест. От дете иначе обичам да въртя обръч.

По принцип съм си с изразена талия и не трупам мазнини там, ако се случи да напълнея малко, и затова няма да съм много честна, ако кажа, че заради тези си занимания фигурата ми е такава. Но съм чела на много места мнения на различни потребителки, че нищо не оформя талията толкова добре колкото точно това упражнение.

Най-малкото, което е, коремните мускули се стягат перфектно.

# 152
  • Бургас/Пз
Аз редовно си правя тренировки с обръч с допълнителна тежест. От дете иначе обичам да въртя обръч.

По принцип съм си с изразена талия и не трупам мазнини там, ако се случи да напълнея малко, и затова няма да съм много честна, ако кажа, че заради тези си занимания фигурата ми е такава. Но съм чела на много места мнения на различни потребителки, че нищо не оформя талията толкова добре колкото точно това упражнение.

Имах предвид точно показания обръч от снимката, а не че въртенето на обръч е глупост. Напротив страхотно упражнение е за коремните мускули, само че с нормален или по тежък обръч, а не тази измишльотина

# 153
Някой ще почва ли на Хедър новата програма от 6ти? Да си правим компания:hugs:
Може ли линк?? В ю туб ли да я търся или има друго приложение?
Тренировките ще бъдат качвани в ю туб. Не знам, дали има календар, ако да, е качен на сайта ѝ. След Сидни това ми е другата голяма любимка, от всички треньорки за мен тя има най-хубаво тяло, но тук и генът играе роля.
Привет!
Аз я започвам от 6-ти, чакам я с голямо нетърпение.
Включвам се и аз .
Мисля да я правя сутрин , а вечерите пилатес в студио или йога в къщи .
Утре кога ще стартира ?Да се надъхвам ли за ставане в 6 ч. или за 07 да оставя ден 1?

# 154
Iliana новата тренировка е вече качена в ютюб. Хедър ги пуска ден по-рано, да е жива и здрава. Аз почвам от вторник, ще почивам понеделник и петък.
Този обръч изглежда като нещо от bdsm сайт Joy
Отчитам днес 1h full body no repeat с Хедър. Запазих си я в любими
https://youtu.be/jDJw4T5ZE-Q?si=WsV4fpPu2UffOC2T
5та тренировка тази седмица! Надминах си стандарта от 4 Grinning Накарах и мъжът ми да ми прави компания, защото го заварих в офис/фитнес стаята ни  на гребния тренажор. Викам, щом ще ми се мотае там, поне да правим нещо заедно.
Аз се оплаках тука, че Хедър ме дразни, явно си бях свикнала на Сидни, аз предпочитам говорещ треньор. Но след почти месец с нея, не само че свикнах на формата и не ме дразни, но и ми е любима! А тренировките й са в пъти по-добре структурирани от последните програми на Сидни.

# 155
Тъкмо идвам да кажа ,че първата  тренировка е излязла ... ЮХУУУУУ 🤘
Така е ...свикнеш ли с неговорещ треньор ,няма връщане назад ...всичко друго дразни..
Днес разтягане 20-30мин +10 Мин стълби,един час преход.Може да добавя някакъв пилатес или кардио ,че премръзнах и искам да се стопля...Отивам да гледам първата тренировка от програмата.

# 156
Привет и от мен момичета, нека годината бъде здрава и успешна.
Аз си продължавам с Хедър 4.0 - днес трябваше да е ден 33 - хийт, но вчера и днес съм с някакво леко и тъпо главоболие и направих малко пилатес с Никол Simple Smile   https://www.youtube.com/watch?v=beoa3-Al870

Да ви попитам имате ли любими упражнения, такива който ви прави кеф да ги правите. На мен любими са ми RDL - всякакви вариации и страничен напад.
Мразя да правя Super V-Squeeze.

А за тренирането с дете - тренирам когато спи обеден сън. Когато тръгна на работа ще го мисля.

# 157

Имах предвид точно показания обръч от снимката, а не че въртенето на обръч е глупост. Напротив страхотно упражнение е за коремните мускули, само че с нормален или по тежък обръч, а не тази измишльотина
Един тежък обръч въртях веднъж. Такива синини ми направи по кокалите на таза... все едно някой ме е бил. Добре, че жената в магазина се смили над мен и си го взе обратно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
Аз въртя обръч с тежести през ден и нямам никакви синини с изключение на първата седмица , когато бях като ритана 🤣 ...после се адаптирах и изобщо тялото ми не отразява натиска .
Днес ден -1 от новата програма на Хедър.
(Честно казано  съм със смесени чувства ,въпреки ,че е още много ранен етап за коментари и оценки .Очаквах нещо по - разнообразно  ,по фън ...надявах се на някакви комбинирани сетове -примерно тяга на един крак с отпад или нещо с ластик или слайдер -аз си ги вкарах тези неща, де ...реално има 4 упражнения с по четири вариации на всяко ...Така или иначе ще я правя  ...края на януари съм на ски ,трябва сериозна подготовка с тоя скъсан менискус и те така...
после вероятно ще се върна към Iron и ще я правя во веки веков 🤣

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 12:16 от No_frame bitch

# 159
Честит понеделник, момичета Heart Eyes
Моята двуседмична Коледна ваканция завърши с един прекрасен уикенд, в който с ММ събрахме всичките ни общо 4 деца + приятеля на голямата щерка и си изкарахме вълшебно.
Имах време само за една релаксираща йога практика.
Тази сутрин направих ден 16 от INTENT - горна част с акцент рамене. Завърших с 20-минутно кардио на кростренажора.

НФБ, много съм любопитна каква е новата програма на Хедър, защото е анонсирана като основно силова. Много харесвам Хедър и от време на време правя по някоя от нейните METCON тренировки. Прегледах ден 1 и също смятам, че е доста еднообразен, но пък често първите дни от която и да е програма са по-базови и нататък постепенно се разчупват. Хедър никак не е скучна по принцип и съм сигурна, че ще те изненада приятно в следващите седмици. Стискам палци менискусът да се държи прилично Kissing Heart

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 14:07 от Vetrena

# 160
Днес активна почивка, още имам мускулна треска от вчера, особено на краката. Излязох за традиционната ми разходка с кучето, 7км днес, но при 15см сняг бая се натовариха краката пак Sweat Smile Така че утре ще почна с ден 2 за горна част, а долната остава за сряда.
Прегледах видеата и аз, наистина са базови, но няма нищо лошо в това. Базата обикновено е ефективна Grinning
Също съм съгласна с Ветрена, че Хедър ще разнообрази по-нататък. Тя все пак се стреми да привлече и новаци, тези с новогодишните обещания хехе
Едит: забравих да се похваля, че след коледно се наградих с 16кг пудовка и меткон 9. Сега нали са разпродажбите, то грехота да не си поръчаш на тези цени. Ще пристигнат в края на седмицата Grinning

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 20:13 от Costa

# 161
Ден първи от Хедър сутринта и кратка ин йога вечерта -наградка чаша червено вино 😉

# 162
  • Там където
Малко ми остана от IRON,  днес беше за дупе- направо ми пламна всичко от Д-то, а не е като да не съм правила и преди същите упражнения. Това е може би майсторлъка- как да подредиш и съчетаеш сериите. Гледам, че моята нова любимка Роксан от вчера е пуснала в ю тюб нова  програма от 28 дни само с пудовка. Може да я пробвам като свърша с  IRON.

# 163
4/99 Колоездене интервално 30 мин (из Юта) + Стречинг 20 мин

Щях да ви моля за отзиви за таз джаджа - една приятелка ми я тропоса, че нямала място за нея - ММ я опита и много учудващо за мен - одобри:
https://www.youtube.com/watch?v=jUYNNTeumbs

PS Имам още час и нещо работа и идва ред на Хедър Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 23:05 от Agent Provocateur

# 164
Тренировка 2 на Хедър -горна част -СТРАХОТНА! 💪♥️ Особено съм впечатлена от загрявката и кул дауна -мислени и таргетирани ,много съм доволна ,че са вкл.в тренировката .+ 20 Мин гребане за финиш.
За вчера добавям вечерта 20 Мин ходене напред -назад на пътеката +20 Мин интервали   на спининга.Опитах се да се стопля ,че умирах от студ и се отнесох ,но това е добре  ,защото на ИД на татко после изядох безброй сарми и чийз кейк и почти бутилка шампанско 🍾 😅

Общи условия

Активация на акаунт