Тренировки в домашни условия - 122

• 45 722
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Някой ще почва ли на Хедър новата програма от 6ти? Да си правим компания:hugs:
Може ли линк?? В ю туб ли да я търся или има друго приложение?
Тренировките ще бъдат качвани в ю туб. Не знам, дали има календар, ако да, е качен на сайта ѝ. След Сидни това ми е другата голяма любимка, от всички треньорки за мен тя има най-хубаво тяло, но тук и генът играе роля.

# 136
Тренировките ще бъдат качвани в ю туб. Не знам, дали има календар, ако да, е качен на сайта ѝ. След Сидни това ми е другата голяма любимка, от всички треньорки за мен тя има най-хубаво тяло, но тук и генът играе роля.
Привет!
Аз я започвам от 6-ти, чакам я с голямо нетърпение.

# 137

https://heatherrobertson.com/programs/hr12week5-workout-program/
Скрит текст:
60 brand new full length workout videos
Heavy focus on strength training using progressive overload techniques
Weekly pilates sessions plus short and effective cardio sprints
5 videos released each week (2 full days of active rest recommended)
Workouts are on average 40min in length including a thorough warm up and cool down
Equipment used: Light, medium and heavy dumbbells, mini resistance band, yoga block, exercise mat and optional ankle weights
Low impact/no jumping modifications shown throughout
New videos released one day prior at 5am PST (ex: day 1 will be available Jan 5th at 5am PST so you have plenty of time to prepare before beginning on Monday Jan 6th!)
Мисля и аз да включвам тренировки от тази програма към гребането/колоезденето/кростренажора!
12 седмици са ми идеални за силова програма преди да почна да чистя за лятото!

За съня сте абсолютно права - да се става преди 6 за тренировка за мен не е нормално. Но хората го правят и са хронично недоспали с години. За това в западните държави има толкова случаи на деменция и Алцхаймер, но хората като са млади не мислят за това изобщо.
Позволявам си да не се съглася с вас. Ако се следват циркадните ритми, то ставане в 6 или 5 или на разсъмване си е нормално, но разбира се, трябва да се съчетава и с адекватен час за лягане. Дължината на съня също така варира и със възрастта, та да подвеждаме всички под общ знаменател и да отсъждаме кое е нормално и кое - ненормално не е съвсем коректно.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 19:13 от Agent Provocateur

# 138

Позволявам си да не се съглася с вас. Ако се следват циркадните ритми, то ставане в 6 или 5 или на разсъмване си е нормално, но разбира се, трябва да се съчетава и с адекватен час за лягане. Дължината на съня също така варира и със възрастта, та да подвеждаме всички под общ знаменател и да отсъждаме кое е нормално и кое - ненормално не е съвсем коректно.

Така е, съгласна съм, часът на лягане е важен. Ако се става в 5, значи трябва да си легнеш в 9. Някой беше писал, че става в 4, 4:30. Това означава да си легнеш в 8, 8:30. Не ми се струва реалистично честно казано.

ЗА МЕН ставане толкова рано за спорт не е нормално, за други очевидно е 🙂. Всички имаме различни мнения, споделям моето не отсъждам нищо.

# 139
  • Бургас/Пз
Благодаря, Агент. 😘
Още преди да открия КГ, тренирах с Хедър и много я харесвах. Преди няколко месеца като ми свърши абонамента с КГ, не го поднових, а се върнах към Хедър. Установих , че в ютуб има страшно много нейни тренировки, които не бях правила и вече няколко месеца съм на тях. От време на време разнообразявам с Калоринчето, че си ми е тръпка Simple Smile
Ще следя и аз в понеделник на 6ти Simple Smile

# 140
Привет на всички Simple Smile днес открих спортната 2025. С голямата кошница за Джилиън и шреда, обаче се оциклих и хич не ми се скача. От последното кардио още съм с мускулна на прасците. Обаче ми се раздвижваше и хайде пак пилатес. Направо съм пристрастена към тази треньорка. Все едно съм в залата, без обаче гмежа в съблекалнята и на постелките. Добре ми дойде, измори ме достатъчно, усмихна ме, намести ми чакрите. https://www.youtube.com/watch?v=vjXvkU29Va8&t=11s

# 141
За много години трениращи дами  💪
Аз не съм редовен потребител на темата (то и на форума), но де факто принадлежа към нея, защото си тренирам вкъщи със Сидни.
Последните 2 месеца повторих Флекс и Стронг, защото последните и програми просто не задоволяват потребностите ми. Така и ще процедирам занапред - ще следя какво пуска и ако не ме устройва ще заменям със стари любими програми. Толкова съм свикнала с нея и не ща да я сменям, а и ми трябва говорещ треньор.
Целите ми за тази година са като миналата - ако ме държат колената 6x 45-50 минути силови тренировки седмично (в четвъртъците съответно разнообразявам с друг треньор) и  стабилна към ниска кръвна захар, да не надграждам хроничните заболявания Sunglasses

Голям поклон за наскоро родилите и пишещи тук. Евала! При мен след секциото бяха само разходки за дълго.

Последната седмица тренирам в тропически климат сутрин след изгрев с моите изтормозени пътуващи гири тройки 😀
Поздрав с картинка и спортна година!
Скрит текст:

# 142
Ani извинявай, аз докато се включа и другите са помогнали с линка 😊 Календарът го има на сайта й безплатно след регистрация. Вече го принтирах. Аз повече от 4 тренировки на седмица не мога да вместя, така че първите и последните 4 седмици ще пропусна цяло тяло, а по средата пилатес/ядро. Планирам да ги добавя към новите две програми на Сидни, които пък са само по 3 тренировки. Така че следващите 5 месеца са ми планирани Joy
Също така почивните ми дни ще са понеделник и петък, а не четвъртък и неделя.
Другото нещо, което ще вкарам редовно е 30гр суроватъчен протеин сутрин след тренировка, без добавки и вкусове. Ако е гаден на вкус ще го смесвам с малко кефир и вода. Не искам емулгатори и разни лецитини.
Скрит текст:

Сега закусвам 3-4 варени яйца, но ми е трудно сутрин, не съм толкова гладна. А дори и с 4 яйца не стигам 30гр протеин, което е критичната точка  за активиране на Мтор и протеиновата синтеза. Източник оттук: https://open.spotify.com/episode/200upJfD7BHn9ZaFVkMckE?si=CteFSA3PQ5mLPmW4nY-SuA
Приветствам мнения и дискусия. Особено от Агент  Blush  
Аз ставам в 4:30-5ч без аларма и тренирам сутрин. Лягам си с детето в 19:30 или най-късно в 20:30 Joy Вечер сме без екрани, детето си чете книга, аз си слушам аудио книги. Много по-добре спя откакто спрях телевизията и социалните мрежи вечер.

# 143
Много по-добре спя откакто спрях социалните мрежи вечер.
^^^ Под това мога да се подпиша, Costa!

Макар, че все още се приспивам със дадени сериали - корейските блудкави романтики ме успокояват и заспивам светкавично, така и така първата куца целувка се случва някъде към 15 серия Grinning Аудио книги и подкасти също слушам, но ако са ми интересни не ме приспиват. А ако се събудя посред нощ (и този проблем го имам) чета на Киндъл. Ако направя грешката да взема телефона мога да забравя за какъвто и да е сън.

Протеин и аз обичам да смесвам с кефир.

Яйцата ги ограничавам до 2 на ден, но им добавям течни яйчени белтъци (количество аналогично на 3-4 белтъка). И обезмаслена извара (100-130 гр). Това е стандартна закуска за мен, като вариациите са шунка или пилешко или гръцко цедено кисело мляко вместо извара  + разни зеленчуци - гъби, зелен лук, чушки, етц. + авокадо понякога.

^^^ ако някой помни преди около 7-8 години май  правехме масово тук в темата програмата на Autumn Calabrese 80 days obsession (и 21 days fix - всичките вариации, етц). Та тя покрай 80ДО маркетираше таргетираното хранене, продаваше цветни контейнерчета, протеинови шейкове и кулинарни книга с рецепти и точно тогава нашата Sprinkles беше измислила как да въведе във MyFitnessPal цветните кодировки на препоръчваните хранителни групи за съответните хранения. Та се вижда, че аз още си ги пазя Simple Smile))))
Скрит текст:

Все още се възстановявам и само вработвам за по-сериозно трениране:
2/99 Кростренажор 33 мин
3/99 Интервално гребане 24 мин

Release date: January 15, 2018 - по това време през 2018 сме правили 80ДО. Фиксовете и съвместната със Саги Калев бяха преди това.
https://www.autumncalabrese.com/about

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 21:07 от Agent Provocateur

# 144
Ох ... много ми е терсене на мен това за социалните мрежи...Тежък ъдикшън...🥴
Почвам с вас Хедър на 6ти + моите си неща ..
нямам търпение 💪😜
Днес стреч-25мин.
Каролин -цяло тяло
Кардио големият шлем 🤣 гребане ,стълби ,пътека ,спининг общо 40-50 Мин.

# 145
  • Стара Загора
На мене ми остават още 5 тренировки от програмата Експрес на Хедър (по 30 мин). За след това много се чудя и все още се колебая, но вероятно ще започна на Шон Dig Deeper и след това пак към Хедър. При нея има някакво разнообразие. Поне за момента така го усещам.

# 146
И аз от феновете на протеин с кефир! Heart Eyes

^^^ ако някой помни преди около 7-8 години май  правехме масово тук в темата програмата на Autumn Calabrese 80 days obsession (и 21 days fix - всичките вариации, етц). Та тя покрай 80ДО маркетираше таргетираното хранене, продаваше цветни контейнерчета, протеинови шейкове и кулинарни книга с рецепти и точно тогава нашата Sprinkles беше измислила как да въведе във MyFitnessPal цветните кодировки на препоръчваните хранителни групи за съответните хранения. Та се вижда, че аз още си ги пазя Simple Smile))))

Както и символите за вино, кафе...
Аз също още си ги пазя. Blush

# 147
Здравейте! На едно цъкване на мишката съм да си поръчам такъв обръч

Дали е голяма глупост?

# 148
Изглежда като да е неудобен и не мисля, че ще върши работа. И като видя да сравняват с незнамколко минути бягане, плуване и т.н. Не бих си губила времето.

# 149
  • Бургас/Пз
Много голяма глупост е.

Общи условия

Активация на акаунт