Тренировки в домашни условия - 122

• 44 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен, аз бавно и славно бутам 4.0 на Хедър.
За днес ден 22 долна част + 5 мин AMRAP

Имам въпрос: каква е разликата между  Stiff Leg Deadlift и Romanian Deadlift. Имам чувството, че е едно и също Simple Smile

Честито на Дана, пожелавам възстановяване и кротко бебче.

# 61
Приключих седмица 7 на Dig Deeper. Остават 5. Надявам се до края на януари да ги приключа (оставям някакъв буфер за ски, празници, т.н.) Малко по-късно ще отида да бягам.

# 62
Някой ползва ли пътека за бягане / ходене вкъщи?
Интересува ме модел, марка цена и всяка информация.

Зависи какво целиш с тази пътека. Ако е отслабване, трябва да оправиш храненето, което е 80% от резултата. Имах пътека и я ползвах много, но си ядях на воля и резултат нямаше. Жената, на която я продадох беше с  доста наднормено тегло и я гледаше като " спасение".... Нищо не й казах...

# 63
  • Стара Загора

Имам въпрос: каква е разликата между  Stiff Leg Deadlift и Romanian Deadlift. Имам чувството, че е едно и също Simple Smile
Според мене е едно и също.

# 64
Днес цяло тяло + 20 мин интервали на гребния тренажор.Преди това разтягане и фейс йога.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 65

Според мене е едно и също.

Не са. Ето в това клипче обясняват разликите:
https://m.youtube.com/watch?v=_zh6ka8pye4

# 66
Отчитам вторник - силова цяло тяло със Сидни  и 7км бързо ходене
Вчера - две тренировки с Хедър, крака
+ дупе и корем+мобилност. Последвани от 10км бърз ход.
Имам малка операция в събота и няма да мога да тренирам до другия вторник, а пък исках да си направя четирите тренировки за седмицата, та затова вчера отметнах две. Днес само стреч и утре ще е пак цяло тяло, но меткон.
Пристигнаха ми 15 килограмовите гири, нямам търпение да ги пробвам другата седмица Grinning

# 67
Хора помощ! Знам ,че много от вас изкараха Лонг ковид  синдрома ,моля ви пуснете ориентировъчна терапия ,може и на лични ...става въпрос за упоритият ми баща ,изкара ковида преди 3 месеца и не се е оправил оттогава .Много е проклет и се е заинатил ,а направо на човек не го прилича вече ...отделно е на 70 и работи всеки ден от 6 до 6 ... Засега съм направила must have лист вит Д ,Б12 ,Леатон,добавка за бъбреци,вит Ц и Цинк.Хелп!❤️

# 68
  • 1st floor
А пусна ли си едни кръвни? Аз след всеки ковид се влача по около три месеца. Нищо не ми помага, чакам времето да мине и постепенно се оправям. Сега ми цъфна на профилактичните анемия. Не знам тя ли е причината, ама все още не мога да се върна в предковидното си състояние.

# 69
Не можем да го накараме дори това да направи...страшно упорит човек ...😐

# 70
  • 1st floor
Не можем да го накараме дори това да направи...страшно упорит човек ...😐
Оф, и моят баща е същият! Но като не спирам да му мелям на главата с ултимативен тон, накрая се предава!

# 71
Задължително след ковид Фиброзим. Предпазва от поява на фибрози в белия дроб и кръвоносните съдове  + натаспин или аспирин протект. Даваха ми ги в болницата, когато лежах с ковид и 3 месеца след това ги пихме семейно.

# 72
Вчера -Пилатес -25 Мин ,10 000 крачки ,уин йога.
Един коментар под пилатеса  в тубата осветли мистерията с изчезналият ми любим олд скул пилатес на Мария Уиндзор ...просто са го свалили и са качили по-нови видиа....безумно...
Днес морнинг стреч,фейс йога,Iron  ръце +корем и любимият ми спининг на Les Mills on demand с пейзажи ♥️ Който предвидливо дръпнах като го пуснаха фрии преди години ...😅

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 13:30 от No_frame bitch

# 73
Някой ползва ли пътека за бягане / ходене вкъщи?
Интересува ме модел, марка цена и всяка информация.

Зависи какво целиш с тази пътека. Ако е отслабване, трябва да оправиш храненето, което е 80% от резултата. Имах пътека и я ползвах много, но си ядях на воля и резултат нямаше. Жената, на която я продадох беше с  доста наднормено тегло и я гледаше като " спасение".... Нищо не й казах...
Целта е вкъщи да допълня дневната активност, ако се е случило да не успея да отида до залата или навън е твърде неподходящо времето.
Няма да тичам. За бързо ходене, без наклон.

Ще използвам поста да попитам някой дали има опит с лимфодренажни ботуши за домашни условия?

# 74

PS Температура продължава да пада, това място се оказа вторият по ниски температури ски курорт в САЩ.
Това са замерванията в долината, а не на върха.

Преди Ковид съм била тук на -36С. За капак сме с 4 тийна и ми е изключително изнервено!
Миналата година беше слънчево и прекрасно!

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:28 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт