Тренировки в домашни условия - 122

• 45 648
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Агент, много ти благодаря Blush Спомних си и двата поста, аз нали казах, че ви чета от 10 години Joy
Аз планирах лятото да разхождам кучето и да си правя 10те км и преди и след работа и в дните, в които трябва да ходя в офиса/клиниката. В момента ходя само в почивните дни и когато работя от вкъщи. Та това ще ми е кардиото. И ще съчетая с кратките програми на Сидни.
Може ли линк към кратките програми? Отдавна търся тренировки по 10-15 минути. 🙂

# 286
Уинск, по 30 минути са последните й две програми, защото е бременна. И по три тренировки  на седмица - Горна, долна част и цяло тяло.
Hustle и Go. И двете са в ютюб, втората върви в момента. Предполагам, че и следващият месец ще е в същия формат, което ще е идеално за лятото. Аз ще си добавя и по нещо от Хедър или Каролайн, за да имам 4 на седмица.

# 287
Агент, много ти благодаря Blush Спомних си и двата поста, аз нали казах, че ви чета от 10 години Joy
Аз планирах лятото да разхождам кучето и да си правя 10те км и преди и след работа и в дните, в които трябва да ходя в офиса/клиниката. В момента ходя само в почивните дни и когато работя от вкъщи. Та това ще ми е кардиото. И ще съчетая с кратките програми на Сидни.
Хедър беше пуснала цяла програма навремето. Тук е не само тя, а всичките й кратки тренировки.
https://youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOpFxBOyXlsORojKg89T … =0GoCX6t8qQwlnXwy
И само програмата с кратки тренировки
https://youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOpzZHrFcq2-k8U6l-lG … =IuJLlvju1J24aT-X

# 288
Хедър беше пуснала цяла програма навремето. Тук е не само тя, а всичките й кратки тренировки.
https://youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOpFxBOyXlsORojKg89T … =0GoCX6t8qQwlnXwy
И само програмата с кратки тренировки
https://youtube.com/playlist?list=PL2ov72VWpiOpzZHrFcq2-k8U6l-lG … =IuJLlvju1J24aT-X
Много благодаря, Звездичка!🌺

# 289
  • Някъде по Дунава
Добро утро! Вчера започнах седмицата с ден пет - крака от HR12 week 4.0, днес ден 6 - гръб и трицепс
https://youtu.be/MJ8LeM3_314?si=9XHoozMVAvmYJIaz

# 290
Добро утро!

Продължавам с втора седмица от REV. Днес правих ден 7 - долна част. Началото ми беше много трудно, тъй като едва се излюпих от леглото, но тази тренировка със сигурност ще я повторя. Харесва ми структурата на програмата - кръгови тренировки с включени упражнения със собствено тегло, както и това, че във всеки ден, в който се работи за долна част, има упражнения за корем.
Не съм увеличвала работните тежести от доста време - работя върху техниката и връзката мускул-мозък. В приложението на Карълайн една от последните статии е на темата дали е нужно да следя с какви тежести работя, за да  постигна увеличение на мускулната маса...интересно четиво.

Успешна седмица!

# 291
Привет и от мен Blush

Деа, напълно споделям мнението за ден 7 от REV. Тази сутрин я правих и много ми хареса. Единствената модификация, която си позволих, беше да заменя хип тръст пулсациите с нормални повторения с отчетливо задържане горе - просто си продължих сериите. Вижда ми се опасно за кръста да пулсирам с 58 кг. в тази позиция и винаги заменям това упражнение с половинки или цели повторения.
Всичко друго беше топ!

За тежестите - много е относително и наистина е важно през цялото време да се поддържа връзката мозък - мускул. За себе си установих, че внимателните изпълнения с предизвикателни тежести ми дават и по-добри резултати, и по-добро усещане. Изпиляващите упражнения със собствено тегло са разкошно допълнение. Днес на финишъра спирах по два пъти на серия, голям зор беше Joy
Ще прочета статията, която препоръчваш. Напоследък пренебрегвам тази част от приложението, а е толкова полезна!

# 292
Отчитам ден 16 от 5.0 на Хедър, долна част. Увеличих тежестите малко, защото ми се стори лесна тренировката. След малко излизам за традиционните 10км с кучето.
Добавих си 300ккал към дневната дажба, да видим как ще се чувствам така. Само от протеин ще са,  налитам на шунка с кисело мляко или телешки стек напоследък, много ми се дояжда точно това вечер.

# 293
  • Там където
Вчера приключих с IRON. Не съм решила с какво ще продължа, но заглеждам Beastmode пак на Каролинчето. Има ли календар? Само 10 видеа са? Някой мисля, че прави този Beastmode преди време

# 294
  • Bristol
Агент, супер си го обяснила, благодаря! На мен ми е голям проблем храненето, съответно колкото и да спортувам, не ми личи. Но като тръгна с приятели на поход по баирите, с колелата или сега на ските, забелязвам колко по-издържлива съм.

Карахме ски 6 дена, аз като невидяла от сутрин до вечер, докато ме изгонят от пистата Simple Smile Обаче последния ден започнах да усещам колената и сега все още като натъртени ги чувствам. Правя само леко пилатес по 10-15 мин на ден. Не смея да тичам и клекове да правя, докато не отмине. Не знам дали е правилно.

Costa, Сидни пуска по 3 нови, но добавя по още 2 стари и така се получават по 5 тренировки седмично в плейлиста й в програмата GO! Съответно старите, които добавя, също са около 30 мин https://www.youtube.com/playlist?list=PLE5lGVrS3V9dH60WUEiWeoWmgYX7FKcpq

# 295
Много драго ми стана, не само че си ни чела, а дори си запомнила Hug Laughing Hug

Но наистина, с някои момичета тук май рекорди ще поставим по дълголетие в дадена тема! Аз дойдох след като родих първоненагледната, а тя днес навърши 17 год! Краде ми и обувките и сутиените и дънките!

22/99 City Endurance Ride (Japan) 48 min  + 22/99 Rowing Lake Avis Power Strokes (Portugal) 24 min

PS По инат и твърдоглавие на майка си се е метнала, една снимка не ми даде днес, a беше сладко дете!
[deleted]

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 17:19 от Agent Provocateur

# 296
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам в темата.....

Лятото бях чела пост на vetrena в отговор за подходяща постелка за упражнения в домашни условия. Ясно си спомням поста и през гугъл търсене веднага излезе, но линковете от спорт депо дават грешка...
Да помоля, ако е удобно vetrena пак да пусне линк коя беше удобната и нехлъзгаща постелка  Blush

Благодаря предварително.

# 297

Costa, Сидни пуска по 3 нови, но добавя по още 2 стари и така се получават по 5 тренировки седмично в плейлиста й в програмата GO! Съответно старите, които добавя, също са около 30 мин https://www.youtube.com/playlist?list=PLE5lGVrS3V9dH60WUEiWeoWmgYX7FKcpq
Знам, че пуска и две стари, но аз не ги харесвам, защото таймерите са различни и моето ocd се разстройва. Joy Няма таймер на сетовете, а само на цялата тренировка в някои от тях. В други пък картината е все едно на телевизор от 80те.
Мери, почни пак в my fitness pal да вкарваш какво ядеш, аз така се спирам. Записвам всяка хапка, че иначе му изпускам края.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:56 от Costa

# 298
Здравейте, момичета, записвам се при вас за мотивация. Преди 3 седмици намерих оттук линк към Хедър Робъртсън и започнах 12 седмичното предизвикателство в ютуб, вече съм на ден 13 (седмица 3). Много съм горда, защото бях се превърнала в едно цяло с дивана.

# 299
  • 1st floor
Агент, да ти е жива и здрава красавицата! ❤
И аз съм отдавна в тази тема - от края на 2012 еил началото на 2013. 😬
Кръстът ми още е зле. Не смея да правя нищо, освен упражнения за кръст (отчасти йога, отчасти нещо като лек пилатес), но и те са кратки - сутрин и вечер по 15-20 мин. В офиса се опитвам след обяд да правя някакви на стол. 😃 И увеличих ходенето пеша - много ми помага.

Общи условия

Активация на акаунт