Тренировки в домашни условия - 122

• 44 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 705

И порцията полезност за деня - ако нямаме възможност за 30 мин разходка можем да ги заменим със 10 клека за редуциране на кръвната захар!

Дали? Звучи прекалено хубаво и лесно, за да е истина.

# 706
Дали? Звучи прекалено хубаво и лесно, за да е истина.
10 клека всеки 45 мин от работното време, средно 8  часа - ерго прибл. 11 сета * 10 клека.

Източник на информацията: Rhonda Patrick earned her Ph. D. in Biomedical Science from the University of Tennessee at Memphis, subsequently completing a post-doctoral fellowship in Nutritional Biochemistry at the Children's Hospital Oakland Research Institute in Oakland, CA.

# 707
  • Стара Загора
Никога не съм се регистриралс в Яндекс. И си свалям файловете без проблем. Виж линка към програмата от първа страница на нашите треньори.

# 708
Или пробвай през друг браузър (ако не си).

# 709
Това е един от съветите на глюкозната революция, но съм го чела и в други книги като стратегия за намаляване на кръвната захар. Според мен е логично и работи

# 710
  • Перник
Това е един от съветите на глюкозната революция, но съм го чела и в други книги като стратегия за намаляване на кръвната захар. Според мен е логично и работи

И аз от "Глюкозната революция" си го спомням. Ако не друго, поне глутеус ще направим Grinning

# 711
  • Бургас/Пз
От понеделник сме на планина. Скъса се да вали и то силно и единственото, което ми остава е малкото фитнесче в базата Simple Smile
Вчера отчитам 20 мин на пътеката и около час силова. Друга работа са тежестите с уреди. Гръб, бицепс, трицепс, всичко ме боли днес Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 11:25 от bubanka

# 712
Ани, прекрасна си! Heart

Отчет с 30 минути спининг

# 713
Страхотна си, Ани! А каква талия!

Да, и аз я знам "идеята" далеч преди Глюкозната Богиня да завладее Интернета, но ми е интересно да я чуя и на "по-биохимично ниво"... Също така обичам да чувам идеите, които ми харесват повтаряни многократно от професионалисти в различни области Simple Smile

Скрит текст:
Exercise for Diabetes Prevention and Management
🏃‍♂️
Vigorous exercise, including intervals of brisk walking and jogging, is more effective than metformin in preventing and reversing type 2 diabetes in pre-diabetic individuals.

🏋️‍♀️
Regular 30-minute sessions of moderate to vigorous intensity exercise, performed 3 times weekly, can produce drug-comparable effects on lowering blood pressure, rivaling anti-hypertensive medications.

Mental Health and Sleep Benefits
🏃‍♀️
Running is as effective as or superior to SSRIs in improving depressive symptoms for individuals with depression.

😴
Physical activity can mitigate mortality risks associated with insufficient sleep (less than 7 hours nightly), effectively "forgiving" poor sleep habits.

Optimal Exercise Strategies
🔄
Interval training is more effective than brisk walking alone for improving insulin sensitivity, glucose regulation, and cardiovascular health markers.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 18:08 от Agent Provocateur

# 714
Прекрасна си, Ани!

Продължавам с Epic Endgame. Тази седмица ще си следвам календара с почивнтите дни. Миналата бяхме на ски и правих 5 дни без почивка. Довечера - танци.

Харесва ми идеята с клековете. И аз я помня, ако започна да я прилагам ще е чудесно. Имам дни, в които въобще не мога да се измъкна за разходки през деня.

# 715
Ани перфектно тяло имаш. Аз се загледах в плочките ти от втората снимка. Ех, мечти Grinning
За днес full body strength&sprint finish. + 7мин табата хийт. Следобеда 10км с кучкото.
Хубаво видео, и аз обичам по-научно да е обяснено. Затова харесвам на Андрю и Габриел подкастите Grinning Иначе всички знаем, че мускулите са единствения орган, който няма нужда от инсулин, за да усвои глюкозата от кръвта. То и затова bmr се увеличава най-вече с качване на мускулна маса.

# 716
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета. Като че ли някак си ми се получи тази зима качването на 2-3кг , които да нямат нужда от чистене на пролет Simple Smile 55кг не съм била никога. Зимата съм стигала най много до 53-54 и после май юни винаги съм ги чистила до 51-52 през лятото. Тази година обаче мисля да си запазя сегашното тегло. С наближаването на 50г усещам, че много ми се отразява теглото на лицето и хич не ми харесва смъкването на лицето. Ако на 40г -50кг ми стояха добре в лицето, сега вече изобщо не е така Sad Просто мисля да продължавам редовно да тренирам силово, за да мога да поддържам мускула стегнати до колкото е възможно.
Благодарна съм на темата за всички тези години, които съм в нея, защото винаги съм научавала много и ми е помагала, когато ми е било трудно какво да правя.
😘😘😘

# 717
  • на острова на мечтите
Ани, комплименти 👏💪
Днес имам мускулна треска на бедрата от клекове. Правя леки разтягания с ластици и малко йога.

# 718
Идвам и аз да кажа Ани колко е яка...не можах да се сдържа...ЕПИК!  Heart Hands Muscle
Аз свалих за няма и две седмици 6кг от силен стрес и вчера детето ми звъни и се включва предната камера....ГОЛЯМ ДЕМИДЖ ,хора....лицето ми е увиснало грандиозно...ще трябва да видя като се стабилизират нещата как да поправям щетите ...
Иначе... гледам да тренирам по малко с ниски тежести ,плюс нещо там на машините.
Стресът ми е паднал и сънят ми е добре,вече  ,явно тялото ми се адаптира към стреса ,което е добре .

# 719
НФБ камерата винаги подчертава негативи. Като съм в зуум среща и се погледна, направо приличам на булдог. В огледалото се харесвам Sweat Smile  Пази си нервите както можеш Heart
Ани, колко си висока?
Днес щях да почивам, след двете силови във вторник и вчера. Но се събудих в 4:30 наспана и метнах първи ден на 1.0 на Хедър. Хем кардио/хийт да се раздвижа, хем не ми се видя трудно, та ще го броя зона 2.
Дано да успея да свърша по-рано, че да изляза за бърза разходка. В дните, в които работя по 10ч смени и все вътре в сграда, направо ме хващат лудите. В обедната почивка съм винаги в парка, но не е същото. Готова съм за пенсиониране още сега, само да спечеля от лотарията Joy Мога да си разхождам кучето в природата по цял ден, всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт