Любители на котки - Тема 202

• 27 495
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
Мила, как опазваш пъзелите?
Много ми е мерак да си подаря един за Коледа, да се върна в детските години и да ме успокои реденето. Но Кокорчо се успокоява като яде кашони. Днес му намерих розов от био ябълки. Само розов не е ял ... И двамата с Феликс обичат да бутат каквото им попадне. Ако парченце изчезне - скрито или изядено, какво става с пъзела?

Помогнете ми с идея как да спася едни зюмбюли. И как да разбера злосторника.
Мразя цветя. Харесвам само рози и зюмбюли. И се опитвам да си отгледам.
Три саксии са сложени на пода под цветарник в моята стая. Саксии има и на един шкаф.  С изключение на зюмбюлите от около месец, вече са прокарали, няма драми. В тази на майка ми има същия цветарник и саксии на шкаф. Понякога някое цвете от ниските рафтове на цветарника или от шкафа рЕзко се самоубива. Майка ми е виждала злодея - Кокорчо.

В моята стая мисля че е той но не съм сигурна. И Феликс ги души и гледа но като види че я гледам злобно и изчезва. Това е НЕЙНАТА стая.

На балкона зюмбюлите няма ли да умрат от студ? Да ги покрия с нещо?
Доскоро нямаше интерес към тях.

# 31
Зюмбюлите не са безопасни. И мисля, че като градински многогодишни, нищо им няма, ако са на терасата

# 32
На тераса в саксия могат да измръзнат.  Обемът пръст в саксията е малък и лесно влагата става на лед. Той убива цветето. Ако балконът е закрит или се сложат на място, на което да не ги вали, е по-вероятно да "оживеят".

ПП: Изпуснах цяла тема и тъкмо бях щастлива, че ще гледам много пуховци, и влязох в черната серия. С пожелание лошото да е зад гърба, а котетата на Защо ...да са сврени някъде на топло.

# 33
На Мишето не й е много приятно да я снимам, даже няколко пъти ме перна през ръцете. Joy

Заради фльорцата по-горе, купих цветарник. За да е на високо нолината,  че от ден първи й яде листата. И докато вечеряме, гадината се качи на прозореца, изшмули глава през щорите и заръфа листата. Rolling Eyes

# 34
  • София
Онзи ден Аш беше на 7то небе. Толкова цветя има в офиса... но се карат Joy
Аз само една мини роза си взех и ѝ налитат на листата.

# 35
Аз имам един лимон и едно цвете, ковто детето ми подари за деня на майката. И още не са ги усетили. Обаче ги слагах, без да ме видят, щото иначе Закари ходи да проверява какво съм сложила.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:37 от red soul

# 36
  • Между гори и планини
Сложете им котешка трева да ядат, за на не гризат цветята. Аз имам половин стена с цветя у дома и никой не ги закача. Лео обърна веднъж драцената и това е. Преди години имах един огромен Бенджамин който от нищото започна да съхне. А на мен странно ми миришеше на котешка тоалетна в стаята. Докато се усетя, че Биби и Памук бяха обърнали саксията в тоалетна, беше късно да го спася...

# 37
Да ви покажа Мегчето как си спи в леглото на Кастиел. Много й се радвам колко комфортно се чувства у нас. Само и свия бяс в другата стая да можеше да се кротне, но за сега няма изгледи. И дифузера май само за украса го купих.

# 38
  • София
А на мен странно ми миришеше на котешка тоалетна в стаята.
На мен бебе Аш ми умори балконските рози. Знаеше къде му е тоалетната и я използваше. И аз късно видях как наторява саксиите.

Днес ни беше ден за спомени.

Тази съм я показвала. Корица ми е на ридъра

# 39
Има ли будни? Имам нужда от ПомоЩ!

Хели май не може да се изходи и страда

Някой знае ли как може да се помогне с това?

Едвам мърда и мяука, страда?

Как можем да я "изходим " по голяма нужда????

Върти се, на леглото но не от щастие, издава тревожни звуци и има мръсно по дупето все едно не може да се изходи

# 40
  • Между гори и планини
Дали е от това? Да не може да мърда чак...
За съжаление не мога да помогна със съвет. До сутринта, ако няма положителна промяна я води на вет.

# 41
  • София/Испания
Дайте на котето малко краве масло,помага .
Ако не му помогне,утре го заведете на ветеринар.

# 42
  • София
Дали наистина е от това?!
Колко време не е ходила в тоалетната?
Малко масълце би помогнало... на пръста или да мацнеш на муцунката да го оближе.
Но най- добре да се обадиш на вет...

P.S. Този редактор е ужасен... 😂

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 23:07 от AnyHr

# 43
Милото Хели, дано се оправи. Имам опит с куче, което имаше проблеми с акането - правеха му клизма когато беше най-зле положението. Иначе сиропче лактулоза мисля, че давахме, но не знам каква е препоръчителната доза за коте.

# 44
  • София
Хронологията на едно котешко "престъпление"... хванат в крачка 😹😹😂😂

Скрит текст:

Дали благодарих за новата тема???
Ако не съм... благодаря на Таня!
Ако съм... пак благодаря! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт