Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 454
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 825
Моля за снимка на тази панчета, която се коментира!

# 826
DARSANH
преди 3 год. супер си е душа доволни и пак беше 85лв

# 827
Купих два душа на разпродажба за по 30 лева. Доволни сме.

# 828
Днес на самостоятелната каса не ми хвана продукт с жълт етикет, уж маркирах него, беше единична бройка, 1.10 беше намалението и бързах затова не извиках служител. Друг път ще маркирам с пистолета, както съветвате.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 23:17 от Jeri-sweet

# 829
  • София
Моля, ако видите киселото зеле Авис в големите пластмасови кофи някъде из София, да пишете. В 3 филиала проверих вече, но нямат.

# 830
Случайно видях във витрината големи кутии с Болярски баници или кашкавалки, пишеше "Ново". 11,99 лв.
Киса, този крем от Кауфланд става ли, пробвала ли си го? Дали се доближава до лидълския?🤔

Някой може ли да снима упражненията от упътването на фитнес ластиците? В кутиите по 5,99 лв, син или червен. Иска ми се да видя какви са упражненията, чудя се дали да купувам ластиците...🤔
Взех си от текстилните ластиците, имаше отворени извън кутията, та ги и пробвах преди това. Имам обаче фобия от късащи се ластиците и отчасти и затова се чудя на другите ластици...😊

# 831
  • у дома
Във вертикалните витрини със замразените неща ли са кашкавалките? Може ли снимка какво да търся?

# 832
  • София
Моля, ако видите киселото зеле Авис в големите пластмасови кофи някъде из София, да пишете. В 3 филиала проверих вече, но нямат.

Зелето свърши още по Коледа. Аз отнесох 1 кофа Авис от новия К. до Софиямед - 9.90 лв струваше и съда  ми се видя по-голям. ММ го одобри, готви веднъж от него.

# 833
  • Варна

Киса, този крем от Кауфланд става ли, пробвала ли си го? Дали се доближава до лидълския?🤔

Ооо, благодаря! Струва ми се, че може да е подобен на лидълския. Ще го пробвам.

# 834
  • София
Моля за снимка на тази панчета, която се коментира!

Това пък защо? Отиваш до хлад. витрина, близо до кюфтета, пържоли и кайма е и панчетата.
Във същите прозрачни пластмасови тарелки като другите мръвки. И етикет, и надпис на български има.

# 835
Във вертикалните витрини със замразените неща ли са кашкавалките? Може ли снимка какво да търся?
Да, във вертикалните витрини са. Не се сетих да снимам, но кутиите са доста големи и се забелязват.
Киса, и аз имам надежди кремът да прилича на лидълския.🙂
И аз ще помоля за снимки на панчетата. Убедена съм, че всички можем да четем, но за някои неща се ориентирам много по-бързо визуално, а не като чета етикетите.🙂

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 22:44 от dolce miele

# 836
Здравейте, някой купи ли парочистачката от брошурата? Добре ли чисти, заслужава ли си, става дума за употреба всеки ден.

# 837
Тарелка с месо при свинското и пише панчета на етикета. Тънко нарязани парчета месо са.

# 838
Благодаря за разясненията за панчетата. Пратиха ми снимка и на лични. Разбрах какво е, и че до сега не съм ѝ объщала внимание. Скоро ще се поправя. При нас все още чай лайка липсва. Няма и заместител.

# 839
  • Бургас
Здравейте, някой ползвал ли е таблетките за съдомиялна от тази седмица. 3 в1 , 100 бр за 16.99. (All in one, lemon). Качествено ли измиват съдовете?

Общи условия

Активация на акаунт