Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 436
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте, някой ползвал ли е таблетките за съдомиялна от тази седмица. 3 в1 , 100 бр за 16.99. (All in one, lemon). Качествено ли измиват съдовете?

аз нямам оплаквания

# 841
  • Бургас
Не драскат ли съдовете?

# 842
Не драскат ли съдовете?

Зависи от машината - моята работи по-добре с таблетки и нямам нито един надраскан/повреден съд (мия дори тези, които пише, че не са за съдомиялна). Има машини, които работят по-добре с гел и е хубаво да се спазват препоръките на производителя.

# 843
Подобни на тези - от предлаганите в постоянния асортимент ползвам, но деля (разрязвам) на две таблетката за кратка програма. Нямам оплаквания от от тях, преди ползвах на Финиш, но тези са значително по-изгодни като цена, а разлика в измиването (влошаване) не забелязвам да има.

# 844
  • На морето!
Върнах  страници назад да чета, но немерих мнение за парочистачката. Помня, че преди време много се обсъждаше, но не помня позитивни ли бяха отзивите.

# 845
Има ли разлика в лазанята от 1кг. и от 2 кг. За пръв път пробвах тази от 1кг. ХХЛ и ни хареса долу -горе. Има някаква подправка, която не ни е много ок, но да кажем бива, изядохме я. Та от 2 кг. същата ли е има ли разлика?

# 846
Върнах  страници назад да чета, но немерих мнение за парочистачката. Помня, че преди време много се обсъждаше, но не помня позитивни ли бяха отзивите.

Ние сме доволни, загрява бързо, чисти добре. Освен това има мн приставки за всякакви почиствания.

Минусът е, ако водата ви е варовита, имат склонност да се чупят често. Смекчаващо обстоятелство е, че са с две години гаранция и ако ви се счупи - рекламация в магазин и ви пращат нова до 1-2 месеца.

# 847
Подарявам купон за маслини

# 848
Смляното маково семе хубаво ли е? Все си мисля, че ще има вкус на гъгриво и старо и не взимам за проба.
За какво мога да го използвам изобщо?
В кекс мога ли да сложа?

# 849
Точно за там е. Плюс поръска върху кифлички. За друго не се сещам.

# 850
Правили са ревизия при нас и са се появили много нехранителни от предни седмици. Направо преливат регалите.
 Явно са седяли бройките в склада някъде затрупани.

# 851
Току що се връщам от Лидъла, така се запасих с Котидж сирене, че сигурно един месец няма да купувам... иначе нищо интересно не взех. Но котиджа си е на оферта.

# 852
Току що се връщам от Лидъла, така се запасих с Котидж сирене, че сигурно един месец няма да купувам... иначе нищо интересно не взех. Но котиджа си е на оферта.
Нормалното или light взимаш? И за какво го ползваш?

# 853
Ям го много на закуска, почти всеки ден, а това на Лидъл сега е 3.50 за 300гр, иначе е толкова за 150гр из магазините.... даже днес и обяда ми беше с котидж. Нормално взех, лайт не съм взимала.

# 854
Някой питаше за капсулите,които ще са на промоция другата седмица и са подходящи за кафемашини Долче густо.И аз се интересувам,тъй като точно този вид не сме опитвали,но пък 48 броя за проба 🙈 .Когато са на брошура единичните кутии никога няма налични от тях или просто бързо свършват 🤷🏻‍♀️ Единствено сме пробвали от този вид за следобедно леко кафенце и ни харесва.

Веднъж обаче взех за проба от другото еспресо и въобще не ми хареса.Ето за това говоря:

Общи условия

Активация на акаунт