Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 444
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте ,уж четох правилата ,но не разбрах точно и ще питам .... Та ...като отвори нов магазин при пазаруване нас 30лв може да купиш 5вида продукти на намалени ,пише че може по 5бр на клиент ,,но дали мога да взема примерно 5 бр пармезан и 5 бр сметана или само един вид продукт .

# 976
От всяко едно може да купиш по 5 бр

# 977
Тези нудли, които се падат по 1 ст., са много добри. В момента са и на 50% надолу по брошура заради азиатската седмица, та според мен, ако някой е любопитен, си заслужава. На моя мъж редовно му правя и им е голям фен.
Може ли да споделите как ги приготвяте?

# 978
Благодаря.

# 979
Замразените пролетни рулца от азиатската седмица дали са хубави? И пекат ли се или пържат?

# 980
Аз пържих такива рулца от Метро

# 981
Здравейте, на мен ли ми се струва или домакинската хартия Floralys голямата рокла е по-тънка?

# 982
Моите много харесват една салата от китайските ресторанти с оризови спагети, краставици и моркови и доста кисела. Ако някой се сеща може ли да каже кой от продуктите е подходящ ?Нудли ли са не са ли?

# 983
Ако е като в нашите китайски - със "стъклените" се прави Simple Smile
Моите много харесват една салата от китайските ресторанти с оризови спагети, краставици и моркови и доста кисела. Ако някой се сеща може ли да каже кой от продуктите е подходящ ?Нудли ли са не са ли?

# 984
Здравейте,писахте по-назад,че от сегашната брошура душ комплекта си заслужава.Той може ли да се свърже със смесителя от същата марка и на същата страница,защото както виждам се продава без смесител?

# 985
Купих си крем за ръце от червения ,само един имаше .купих си и намалените неща за нов филиал . Благодаря още веднъж за отговорите .

# 986
  • Бургас
Здравейте,писахте по-назад,че от сегашната брошура душ комплекта си заслужава.Той може ли да се свърже със смесителя от същата марка и на същата страница,защото както виждам се продава без смесител?

Само дето не бил пристигнал никъде душ комплектът. Поне така ми казаха в Бургас. И аз се чудя как точно се свързва със смесителя и дали има смесител в комплекта.
Смесителите ги видях, хубави са. И слушалка за душ купих.

# 987
Подарявам

# 988
При нас, провинцията, имаше сутринта душкомплекти.

# 989
Ние го свързахме към стария смесител.
няма в к-т смесител

Общи условия

Активация на акаунт