Смешки от форума - 43

• 84 090
  • 675
  •   1
Отговори
# 495
5000 лева се харчат, не се инвестират. Цялата тема е за тук.

# 496
  • Обран бостан ;)
Абсолютно. Бисер до бисера.

И повечето пишещи, като гледам са специалисти - инвеститори, ум да ти зайде.

Това май бие фразата за 100-те бона:

Цитат
Моите две деца, когато бяха на 3 и на няколко месеца, имаха събрана обща сума от 23 000 лв., като подаръци от роднините. Какво трябваше да ги направя? Да купим още пет велосипеда, лаптопи, бебешки колички, няколко повивалника, какво? Взехме втори апартамент, обзаведохме стаите им и ежедневните нужди и допълнителни занимания, почивки и екскурзии в този момент са наша грижа. Цитираната сума и нейното увеличение през годините я третирам като техни пари и няма да ги харча за неща, които ние, като родители, трябва да посрещнем.

Или я потвърждава - не знам. Wink

# 497
Ехеее, дай Боже всекиму с такива суми апартаменти да купува и да ги обзавежда. То са нужди, то са занимания. Свят ми се зави. Това са някакви финансови гурута. Joy

# 498
Ето го целият цитат, не само част:

Цитат
Ето, сега ще дам конкретен пример. Моите две деца, когато бяха на 3 и на няколко месеца, имаха събрана обща сума от 23 000 лв., като подаръци от роднините. Какво трябваше да ги направя? Да купим още пет велосипеда, лаптопи, бебешки колички, няколко повивалника, какво? Взехме втори апартамент, обзаведохме стаите им и ежедневните нужди и допълнителни занимания, почивки и екскурзии в този момент са наша грижа. Цитираната сума и нейното увеличение през годините я третирам като техни пари и няма да ги харча за неща, които ние, като родители, трябва да посрещнем.

Може да не е написано съвсем еднозначно, но за всеки, четящ с разбиране, става ясно какво иска да каже авторът - а именно, че от страна на родителите си децата имат всичко - апартаменти, стаи, почивки и прочее и техните (на децата) 23 000 лева не са били нужни за да им покриват каквито и да е потребности и затова са им ги заделили да са си техни.  Честно, не разбирам тези подигравки.  И моето хлапе някога завърши гимназия с прилична банкова сметка, натрупана от подаръци и изкарани от нея пари. А нуждите и сме си ги покривали ние.

# 499
Смеете се вие, но преди повече от 10 години в друг форум потребител убеждаваше жените, че всеки мъж плаче след секс. Може жената да е нацелила него.

Тва е стара римска сентенция, ето я транскрибирана Simple Smile
Пост коитум анима тристис  - След акта душата е тъжна...
Wink
Древните мъдрости са си древни мъдрости.

А по основната тема за 100-те хиляди - има страхотен стар френски филм. Казва се - В днешно време 100 бона нищо не са...
Препоръчвам.
https://www.imdb.com/fr/title/tt0084526/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_99

# 500
Добро образование е много сериозно перо в семейния бюджет и то при “големите” деца.
Детските фондове и принципа, на който функционират не са измислени случайно.
Предпочитам да се подари една книга и остатъка - пари, отколкото да събирам пластмаси, с които се играе най-много два дни.

# 501
Цитат
Вече по-рядко  следя темата, защото в работата ни блокираха бг мама

нЕма да си хабим личното време, я SmileySmileySmiley

# 502
  • Телиш/Плевен
Цитат
Момичета,днес си купих пуканки с карамел и шоколад. Изядох аз половината пакет и виждам на едната пуканка нещо черно нетипично. Започвам да правя един обстоен поглед и не мога да преценя какво е ,мисля си да не е ...... на мишка 😃 Има ли някоя по-компетентна от мен по въпроса,дали може да предам някоя зараза на мен или бебчето? Все пак е била в пекета с другите.

# 503
Наблюдавайте бебето, ако започне да цвърчи, вместо да плаче, право в токсикологията.

# 504
Цитат
Вече по-рядко  следя темата, защото в работата ни блокираха бг мама

нЕма да си хабим личното време, я SmileySmileySmiley
С малки деца личното време е само на работа, та права е жената Sunglasses

# 505
Цитат
СПА центъра много ни хареса, но спасителя ни каза че е препоръчително децата да не прекарват повече от половин час на ден в басейните, защото е радиокаткивна или нещо подобно.

Simple Smile)))

# 506
Лайфхак на деня:

Цитат
За хвалбите на мъжете и за реалната бройка жени, които са им казали "да" има формула: делиш на 10, умножаваш по 0,125 на осма степен и умножаваш резултата по коефициент с намаляваща стойност за нарастването на разлика между годината на разказа и годината на евентуалната случка.

# 507
Ха-ха и аз прочетох тази формула, обаче изчислението ме препъна. Който е стигнал до резултат, да сподели.

# 508
  • София
Четете внимателно: "...които са им казали "да"". Което не е задължително равносилно на "свърших работата".

# 509
Свършената работа даже не сме я зачекнали там... още сме на етап размисли дали съжалението към мъжа е преди или след... работата.

Общи условия

Активация на акаунт