Смешки от форума - 43

• 83 621
  • 682
  •   1
Отговори
# 675
Ширината/дебелината на "инструмента"😂

# 676
  • Бургас
ЖДБ ! Simple Smile

# 677
Добро пожелание и изцяло в духа на темата Joy
(Не си попадал на фи, не си жив Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 678
Цитат
Цитат
Нали вчера за Възраждане говорихме... сънувах К.Костадинов, който ми дойде на крака да ми обяснява за лева и еврото... Застанал на вратата и крещи. Това, ако не е за оплакване?
Окуражена от това споделяне, ще си призная нещо, което и досега не съм изричала на глас пред никого. Преди седмица сънувах Делян П., който ме уверяваше, че има правото да извършва медицински прегледи. И го питам не знае ли кой е, че ми обяснява как ще ме преглежда. Flushed Ако събера достатъчно кураж, ще споделя и за какъв преглед ставаше въпрос Satisfied

Хора, смея се глас! Сълзи ми потекоха чак! АААхаххаха! Благодаря за цитата, така не съм се смяла отдавна!

# 679
Цитат
Цитат
Нали вчера за Възраждане говорихме... сънувах К.Костадинов, който ми дойде на крака да ми обяснява за лева и еврото... Застанал на вратата и крещи. Това, ако не е за оплакване?
Окуражена от това споделяне, ще си призная нещо, което и досега не съм изричала на глас пред никого. Преди седмица сънувах Делян П., който ме уверяваше, че има правото да извършва медицински прегледи. И го питам не знае ли кой е, че ми обяснява как ще ме преглежда. Flushed Ако събера достатъчно кураж, ще споделя и за какъв преглед ставаше въпрос Satisfied

Раздвоена съм на коя съфорумка да съчувствам повече Laughing
Коя е темата?

# 680
  • София
Цитат
Цитат

Раздвоена съм на коя съфорумка да съчувствам повече Laughing
Коя е темата?

За кошмари след препиване. Simple Smile

# 681
  • FRANCE
Външният диаметър, цол е вътрешният. На тръба

# 682
Виц:

Скрит текст:
Събрали се три студентки да се хвалят колко са надарени приятелите им.
Едната, от медицинския, се похвалила:
- На моя му е 25 см.
Другите:
- Добре, добре!
Тази от икономическия:
- На моя му е 28 см.
Другите:
- Мнооого добре!!
Третата, от техническия:
- А на моя му е 12 см.
Другите:
- Хи-хи-хи...