Дали ми изневерява?

• 6 718
  • 209
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Браво, разкри загадката!
Темата е за заключване.

# 46
Аз лично си мисля , че толкова е влюбена в любовника си , че си е сложила спирала за да получава пълен оргазъм като прави секс с нея.
Човечеееее ти превъртя интернета.

# 47
Да, изневерява ти. И с право.

# 48
защо е стигнало до клетва? развика и ли се,вдигна скандал и я заплаши ли? с насилие ли стигна до клетва? защото тази защита или е по вина или по принуда

# 49
Авторът ме загуби с първия пост. Първо, в едно семейство пароли и криене не трябва да има.
Второ,  дебненето - мен лично само ще ме подтикне да изневеря на болния от ревност мъж.
А за това, че работи в Общината и отскача до въображаемия любовник, авторът да ми пише - коя е тази Община, та да работя и аз там.

# 50
  • София
Авторът ме загуби с първия пост.
Скрит текст:
Първо, в едно семейство пароли и криене не трябва да има.
Второ,  дебненето - мен лично само ще ме подтикне да изневеря на болния от ревност мъж.
А за това, че работи в Общината и отскача до въображаемия любовник, авторът да ми пише - коя е тази Община, та да работя и аз там.
Мен след това. Когато реши да си измисли за спиралата и "пресоли".

# 51
  • София
Става сутринта в 5, за да прави секс от 6 до 7, после води детето на градина ...

# 52
  • Далечният изток
Е как да не е сигурен.
Сигурен е 100%.

# 53
Заключвайте темата

# 54
  • София
Обяснявам един път. Жена ти ти е много ядосана и сърдита за нещо, което се е случило преди 2-3 месеца. Помисли, ако можеш, какво е това.
Жокер - няма друг мъж, ти си единственият дразнител.

# 55
Едни казват , че се праска яко други, че не се праска....
Тя става мн агресивна като я питам за мъж , почва да ме обвинява , че съм луд и ревнувам без причина..

# 56
Ами ако не си някое 10 годишно момченце с измислена тема, на каквото звучиш, права е. Наистина си луд и ревнуваш без причина. Върви на психолог  и лекувай болестта си: неоправдана, болезнена ревност. Иначе много скоро ще загубиш и жената и детето. Остави я на мира, горката жена.

# 57
Абе защо се подигравате с човека, два месеца без секс на 30 години не е нормално. Кенане, а ти искаш ли си, тя какво ти казва?
И не слушай емоционално интелигентните лели тук, които и две години да не правят секс го считат за нормално 🤣, щото отдавна нямат желание и не ги интересува мъжете им дали и кого правят секс.
Ако жена на 20 и няколко години напише, че мъжът й от два месеца не иска да прави секс с нея , веднага ще кажете, че има друга или ще го пратите на лекар.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 14:09 от Прекрасная Василиса

# 58
Едни казват , че се праска яко други, че не се праска....
Тя става мн агресивна като я питам за мъж , почва да ме обвинява , че съм луд и ревнувам без причина..
дай и време да осмисли въпроса дали ти изневяра,явно не те разбира какво я питаш,почакай да се успокоят нещата и ако продължава да не те разбира тихо и кротко взимаш детето и си наемаш апартамент и си гледаш детето

# 59
  • София
Ами като иска секс, да си поиска като хората, а не с драми от ревност.
Още малко ще поиска жена му да сложи железни гащи с катинар.

Общи условия

Активация на акаунт