Дали ми изневерява?

• 6 718
  • 209
  •   1
Отговори
# 60
Абе защо се подигравате с човека, два месеца без секс на 30 години не е нормално. Кенане, а ти искаш ли си, тя какво ти казва?
И не слушай емоционално интелигентните лели тук, които и две години да не правят секс го считат за нормално 🤣, щото отдавна нямат желание и не ги интересува мъжете им дали и кого правят секс.

Не и аз не исках от нея секс , но и тя не каза дай да правим...

# 61
То пък кой иск да прави секс с някой дето те обвинява в изневери всеки ден! Ега ти досадника.

# 62
Ами ти като не искаш да си ореш нивата, друг ще я оре.

# 63
Дали ти изневерява или не, не е нормално на тази възраст да не правите секс толкова дълго.

# 64
  • Далечният изток
Скрит текст:
Абе защо се подигравате с човека, два месеца без секс на 30 години не е нормално. Кенане, а ти искаш ли си, тя какво ти казва?
И не слушай емоционално интелигентните лели тук, които и две години да не правят секс го считат за нормално 🤣, щото отдавна нямат желание и не ги интересува мъжете им дали и кого правят секс.

Не и аз не исках от нея секс , но и тя не каза дай да правим...
Значи всичко е точно - ти не искаш и тя не иска. Поне не и с теб.

# 65
  • София
Седят и двамата вкъщи и не искат. Колко прекрасно!

# 66
Значи тя си пише постоянно с някой, агрсира като пита с кой и дали е друг мъж, къпе се с телефона си, слага си спирала при положение, че не правят секс. Обаче всичко е точно, поне според масовото мнение тук. Доообре. Сигурен съм че на неговото място биха мислили точно по същия начин и никога през ум няма да им мине, че може би ги лъжат

# 67
Заклее?
Казва се "закълне"...

Автора е от друг етнос. Ник-а му го издава. Турците са много ревниви.

# 68
  • София
Ми той не си искал!!!
Кранево, тя може затова да ти казва за спиралата. Да ти намекне, че хем иска секс, хем да ти е густо (така ли беше), пък ти не схващаш от намеци.
Колкото повече се моташ и не си искаш, може друг да си поиска, пък в казано "Поискай, за да ти бъде дадено".

От този друг етнос хората не са малоумни, а тук авторът го играе невинно агне.
Темата е писана от момче под 15 години, нямащо понятие от много неща в секса или живеят в някоя колиба (с баня) в гората, но пък жена му работи в общината (може и чистачка да е, не е задължително да е висшистка).

# 69
Пич, ти някакъв мазохист ли си, че се оставяш да бъдеш боксова круша на някакви недо***и анонимни потребителки?
Положението е зле с жена ти, търси начин да я хванеш в крачка, плющи се яко с някой друг и дори не се прикрива, до толкова и пука за теб. Кво се е клела няма никакво значение, има си хора за тях това са просто думи, щом се фраска с друг зад гърба ти, смятай до колко може да и се вярва и на приказки. Не ги слушай тук, лично пространство, контрол фрийк, тва са глупости, просто параван за да си прави квото иска. Намираш начин да разбереш, дали ще я притиснеш да изпее всичко или ще и разбиеш паролите на телефона, все тая, трябва да знаеш

Появи се още един ревнивец....

# 70
Аз изневерявам и ще ти кажа ,че и аз ставах агресивна като ме питаха .Това ,че е в телефона в банята също съм го правила .

# 71
Рф е прав в случая. Аз също бих била скептична. Доста.
//
Сега, че авторът и той може би не е цвете, е друга бира. Но и нейното поведение не е херувимско.

# 72
Аз изневерявам и ще ти кажа ,че и аз ставах агресивна като ме питаха .Това ,че е в телефона в банята също съм го правила .

Казваш че е луд за да си го мисли нали ?
Обвиняваш го , че не е добре за да си мисли за изневяра?

# 73
На 4г е детето.
Тя ми е казвала , че не иска др дете , но ние правим секс вече стана колко години и то без презерватив.
Интересно ми е защо точно сега се сети за за спирала , дали не иска да задоволи любовника си ?
Кенан, Кенан заради тебе е сложила спирала.  Ти не искаш презерватив, тя не иска друго дете.
Вероятно преди 2 месеца й е закъсняло и се е уплашила, че е бременна. Вече не иска да рискува.
Като те чета оставам с впечатление, че много искаш да ти изневерява. Да не би на теб да ти е омръзнала и да искаш да се разделите, но по нейна вина. Може даже да си харесал вече друга жена.

По темата - мисля, че не ти изневерява. Но с това следене я отблъскаш и съсипваш семейството си. Животът си е твой, ти решаваш как да продължиш.

# 74
Рф е прав в случая. Аз също бих била скептична. Доста.
//
Сега, че авторът и той може би не е цвете, е друга бира. Но и нейното поведение не е херувимско.

Нейното поведение е в отговор на полученото такова. Няма как тя да е мила, след като той я задушава с непрекъснатите следения и обвинения (вероятно безпричинни). Ти как би се държала с такъв болен мозък?

Общи условия

Активация на акаунт