КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 130
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцата на любимите ми хора
ФЛО, уредът на племенничката работи с вакуум. Цената е 700 лв.

# 646
  • София
Да, рекламите са за малките магнитни уредчета. Показват и клипче. Само бях чувала за другите, но нямам познати, да се допитам какви са отзивите. Не че съм скокнала утре да купувам. Благодаря за инфото. Simple Smile
Момичета, обхванал ме е голям ентусиазъм. Вижте какво намерих.
1. Приказка за виенския валс - 18.01. събота 19.00 1.45 мин. без антракт. Постановка, вдъхновена от най-красивата и романтична музика, завещана ни от класиците на оперетата - Франц Лехар, Имре Калман, Йохан Щраус - син.
2. Графиня Марица - чардаш, шоколад и рокендрол. 7.02. петък, 19.00. Класически страсти в нови аранжименти. Част от музикалните изпълнения са преаранжирани в стил рокендрол. А защо шоколад? Защото през цялото време се търси рецептата на тази невероятна сладост. Ще я научите едва в края на представлението.
Имате ли желание да отидем на кОлтурно мероприятие? Кажете за кое ( или за двете) колко "бройки" и да скокна до Музикалния за билети. Очаквам ви!
Все по-често си мисля за една домашна среща. И това ще стане. Grinning

# 647
Привееет!

Каси,Яжке-с кеф да си харчите стипендиите!

Разгледах тЕя миячи на прозорци.
Е, толкоз пари за таквоз нещо не давам.🤔🤭
Лично мнение.

Клечице,радвам се на добрите новини за Чарли.

Днес при нас пролет.
Набързо стутульосах месо в тавата,картофена салата,туршийка -пробиотик.
Вечерята е готова .
ММ днес беше в помощ на приятел,та не мислих за обяд.
Полегнала съм неофициално и прехвърлям каналите.
Снощи като залегнах и изгледах три коледни филма един след друг😁🤣
Наваксвам си.По празниците дрънках тенджери😃😁
Днес ни доставиха матрака,който поръчах.
Сега се надявам да е удобен,особено на мен де😃Май ще се наложи нова подматрачна да купуваме.Дом.майстор ще се произнесе.

Ениса,разшифровай какво е казал пиЯтеля.

Хайде до после

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:50 от Gabkata

# 648
Честит Бабинден!
Ще празнуваме два пъти Wink
     Днес заведох внуците на градина, но по обед ми се обадиха да си взема каката. Болки в корема и отпадналост. У дома мерихме температурата, всичко ок и заспа, гушнала едно плюшено кученце-грейка. След два часа беше с 39,3...  Всичко това след два дни в градината. Утре ще се гледаме у дома.

# 649
Тетка, да му минава бързо на детето,  знам колко е напрегнато и за околните. Утре да сте здрави!
Сега загадката. Не разбрах къде са били. Приех  ,, някъде,, с автобус и госпожите. След обяда са им дали макети на картонени маски лисици да ги оцветяват. После връвчицата на маската скъсала самата маска, защото му е голям ,,мозъка,,. Не получавате награда!

# 650
Ех, аман от болести,
пак се започва.
На всички баби и празнуващи да са честити!
На новите стипедианки на НОИ -
честито и със здраве!
Фло, неуморна си!
Записвам се и за двете дати, та дори и да сме само двете!

# 651
Оххх, отивам да простирам, но до сега докато въртя Пена, аз ви четох та да мецна,  докато ми е прясно.
Щот' ми е малък мозъка Simple Smile и мога да забравя, а може и изобщо да не стигна до писане .

Адашке - прицънцурвам се към теб и към Красавица Бела - ,,и двете , дядо попе'' .Не съм противна Simple Smile = на нямам против - искам всичко, което предложите Simple Smile , стига съм маала гащи сама на културни мероприятия Simple Smile - друго си е с дружинка Simple Smile .

Няма да ви отразявам всички, че тези дни съм от групата, на имащите много работа Simple Smile .  Да се не поФали, човек начи Simple Smile , че е мързелив и веднага тоя отгоре му изсипва на главата разни - безобразни проблем чета и задачки....

Пенсионерките - присъединявам се към Фло - колкото години сте работили, поне толкова, та даже и отгоре, да взимате държавната стипендия Simple Smile .
И да ви стига и да ви артисва дори Simple Smile . ( знаете ли я тази дума Simple Smile - турциъм ли е ?).

Чарли е пушка.
За втори ден втори път в живота яде с апетит и всичко си изяжда Simple Smile Предишната храна,  която харесваше беше  храната  от която му стана зле .
Минава на хипоалергенна храна за неопределено време и ми беше ужас като го гледах предишните дни как се мръщи и с връхчето на езика подбутне някоя гранулка, па се чуди да я лапне ли, да я остави ли, лапне 7-8 и врътне глава. Идеше ми да го утрепа, че съм се нагледала на злоядо куче, злояди внучета, злояди деца и мъжове.

Охх, отивам да простирам, че имам още от задълженията на медицинска сестра Simple Smile . Шъ ми заспи пациента, па вече се осефери и надава глас и вчера даже ми ръмжеше, защото не давам да си ближе раната на крака ...

Хайде, да ви е приятен остатъка от вечерта и спокойна нощта!

Ужасен телефон, да не кажа друга дума Simple Smile - едно пиша, друго написано.
Позволява си да ме поправя и ще си менкаме шапките май скоро Simple Smile .
И без това съм му се нагледала, че вече почти година го имам, но не мога да свикна с него, липсва ми Самсунга.

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 20:58 от Важна клечка

# 652
  • София
Клечке, само така! Нашите палци помагат на малкия боец.
За културното мероприятие пасувам. Ходя вечер на физиотерапия.

# 653
  • София
И аз съм пас за кОлтурата - петък  и събота ни мятат внуците и няма как да ги изоставя Пл. Не, че няма да се справи и без мене, но поне да помагам.

# 654
  • София
Момичете,не ме мислете! Изследванията са ми нормални.Само леко завишение на един показател,което значи,че съм прекарала някаква инфекция.Според ЛЛ може да е боледуването в началото на декември.Може да е от синузита,тогава и той се беше обострил.Подуването на пръстите на кракаатаа е от обездвижването,покрай  болките в глезена.Десетина дни правех по около 100крачки дневно.Лимфен застой.Изписа ми едно лекарство,което съм пила когато смених ставата и тогава също бях обездвижена.Само за болката в глезена не съм съгласна-била от изкълчване.Но изобщо не съм го изкълчвала.Дойде от нищото.С две думи-по малко ядене и повече движение.
  После ме срещна една приятелка и ходихме до италианския хипермаркет.Купих си спагети и сосове.От там направо у тях и се прибрах по тъмно.Най-малкият внук ме хвана да ми обяснява степенуването.Той много държи да съм в час с домашното му.После се обадиха внучката,щерката и една приятелка.Тъкмо започнах да пиша и звънна синко.Та,чак сега дописвам по това време.Бързах да се обадя,докато сте тук.Сега ще прочета,какво сте писали.

# 655
  • Вила Великула
Тук съм да не ме забравите, че напоследък съм все бърза и кратка.
Клечи, много се радвам за приятелчето Чарли. Юначе е той.
А думи нямам за пИателя. От къде я намери тази логика, ама явно наистина мозъка му е голям.
Фло, няма да се включа към групата за музикалния, защото на 18 имаме билети с ММ за Театро, а другата дата ми е от дните в които ми е най-натоварено и няма как да стане.

# 656
  • София
Както бях решила рано да заспивам, та се замотах из необятните дебри на Нета и до сега.
Е да, но дочаках ЯЖКА да се обади. Радвам се за теб! Браво!
ПИПИ, жалко, че си заета.
АЙША, внуците са винаги с предимство!
МЕРИАН, къде си на Физиотерапия? И на мен ми предстои да си намеря къде да ходя. Най-близо ми е Софиямед.
КЛЕЧИЦЕ, добри новини имаме от Чарли. Ще го бъде!
КРАСИВА БЕЛЛА, ще изчакам до петък и тогава ще взема билетите. Може още някоя дружка да се обади.
ЕНИСА, целувки за този умник!
ТЕТКЕ, дано да овладеете бързо неразположението.
ГЪБКЕ, със здраве да си ползвате новата придобивка.
Стигнах до ФЛО, която предлага билети за Музикалния театър. За справка, върнете се на  44 стр., пост 647
Лека нощ и спокойни сънища! Hug

# 657
  • София
Добро утро от метрото!
Фло, ходя във Здраве за всеки при Шейтанова. В непосредствена близост до спирката на метрото в Младост 1 зад магазин Зора. И на теб ще ти е удобно с метрото.
Хубав ден ви желая!

# 658
Извинявай, Фло, но аз нощес съм хлопнала кепенците. Това стана малко след 2 часа.  Сутринта се събудих малко след 8, но станах към 9, 30. Минах през банята, заредих в кукъра леща гореща.  Сега да ви видя и да пожелая на всички един прекрасен ден!

Мериан, успех!

До скоро със здраве!

# 659
  • в сърцата на любимите ми хора
Добър ви ден и от мен. Аз лягам много късно и може да ме назначите за "хлопаща кепенците" Simple Smile.
Хората от Виваком дойдоха, врътнаха антената и сега вече всички програми се появиха.
Мама плете елечета "на килограм". Няма какво друго да прави и това й е единственото занимание. Едва насмогваме да й купуваме прежда. Някой ако иска елече - приемаме заявки, благотворително ги плетем, на "ползу роду". Само мерки трябват. Това съвсем сериозно го казвам, не се шегувам.
Аз пък цъцкам едни брошки от мъниста и разни камъчета, не знам какво ще излезе накрая, но и аз не мога да седя без занимание. Като ги направя, ще се пУфаля.
КЛЕЧИ, браво на Чарли. Юнак ни е той!
ФЛО, иска ми се да дойда на кОлтурното мероприятие, но съм далече. Дано се организираме пак като си дойда в отпуска.
ТЕТКА, как е детенце? Дано сте овладяли навреме положението.
КАССС, при вас как е положението? Дано да отшумява и до края на годината /поне/ никакви болести!
ГЪБЧЕ, доволна ли си от матрака? И при нас трябва да сменяме матраците, но се назлъндисвам, щото не мога да си харесам. Едно време, когато нямаше такова огромно предлагане, беше лесно - влизаш в магазина и каквото има, това взимаш. Мъкаааа.
Отивам да си нагледам манджата - метнала съм едни тиквички да се пекат и да не ги изгоря. До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт