КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 150
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, момичета!
Честит Иванов ден на празнуващите и близките им.

Благодаря ви за съпричастността !
Много сте мили!
Вчера бях много обезверена  и отчаяна и подкрепата ви ми беше безценна!
.

Кучето е по- добре.
Ще го бъде:) .
В момента си бори възглавницата на неговото легло и се ,,прави на мъж"" Simple Smile Wink .
Има още за лекуване и за оправяне, но май мина най - тежкото състояние.

Нямам възможност да пиша подробно и да си ,,бъбря "" с вас, но и това време ще дойде.

Хубава да ви е вечерта, а на празнуващите - приятно и наздраве !

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 01:32 от Важна клечка

# 631
 Честит имен ден, Мамси!  Носи си името още дълги години! Пожелавам ти само хубави неща!
 Честит имен ден на децата ви, приятелки! Всички да са живи и здрави!

Нина, добре завърнала се  у дома!

Имате поздрави от Важна Клечка. Чухме се по телефона. Чарли е мааалко по-добре, но още е под наблюдение и  го лекуват.
От мен приятна вечер на всички и до скоро със здраве! Днес бях в движение и  сега само толкова писане.

PS Докато публикувам,  Клечи ме изпревари и сама ви поздрави.

# 632
  • Кубрат/ Пишурка
Е да не забравяме, че днес, освен Ивановден беше и св. Паралей Joy Излизах, разбира се, теглих от пенсията, пазарувах и се насладих на хубавото време!
Айша и аз се сетих, че в началото имахме доста млади мами. Ти, Фурийка, Диди Михайлова... Но всички бяхте пълноправни наши членове. А сега и вие сте баби! Е, ще почакаме и някои нови дами да станат баби! Само да сме живи и здрави!

# 633
Мамси, Аиша, Касси, Мая, честит Ивановден!

# 634
  • София
Честит имен ден на Мамси,Ани и синовете на Касс и Мая!  Много здрави е щастие им желая!
Фло,утре ще излезнат резултатите от изследванията и ще очаквам диагноза и лечение.През нощта не спя,а през деня заспивам права. Днес и аз празнувах официално св,Паралей-първа редовна пенсия.Средна работа.
 Отивам да броя овце.Лека нощ!

# 635
  • София
Добро утро, дружки. Grinning
Денят ми започва на пълни обороти. Закарах внучката, Ромео направи кафето, чакаме лечителя на Пена, взел е някакви резервни части, да я подмлади. Stuck Out Tongue Winking EyeЩе си прегледам материала, с който днес ще запозная групата. На тези от вас, които се интересуват от Университета за късна зряла възраст, скоро ще кажа от кога ще започнат занятията. Мястото се знае - Софийския университет. До седмица ще знам и кога ще започна занятията с втората ми студентска група. За сега знам мястото - 4 блок от бившите студентски общежития на Плиска. Приготвяйте тетрадките и моливите. Grinning
Да ви попитам, запознати ли сте  с магнитните уреди за миене на прозорци? Вършат ли работа? От известно време ми излизат в рекламите. Мисля, че ДИДИА имаше такова нещо.
ЯЖКЕ, обади се, като ти излезнат резултатите. Вчера стисках палци за теб. Hug
Хайде, останете си със здраве. Желая ви хубав ден!

# 636
  • София
Добро утро мили приятелки и щастливи да се наричат БАБИ!
Кафето ни:
На 8 Януари честваме Бабинден, един от най-обичаните Български празници! Да са живи и здрави всички баби!
Поздрав за всички ви с това велико стихотворение:
Днес ще чета последните ви постове и ще се запозная с темите, за които сте писали. Захванах се рано рано с личния ми лаптоп и съм много доволна.
Хубав ден и празник ви желая.

# 637
  • София
Добро утро!
Фло, направо на въпроса - както винаги Мамата знае всичко.
И тема за робитата има даже - https://www.bg-mamma.com/?topic=1644845   
Пак благодаря за пожеланията към Ани.
Яге, честита пенсия и на тебе!

# 638
Добро утро дами 🌹
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията към моето момче!
Нинка, добре си си дошла!
Честит празник на родилната помощ на който празнува! Аз си знам и си го празнувам  на 21.01. Не го приемам като празник на бабите, а като празник на бабите-акушерки. Но кой както си го усеща. Празници да има.
Яжке, честита пенсия! Каквато ще да е, да я вземаш много години, това е по важно!
Фло, благодаря, че откликна и сподели за завистта! Интересно ми беше!
Клечице, радвам се, че Чарли се оправя!
Айша, как си?
Днес ми е последният ден от болничните и трябва да вляза в работен ритъм. ММ все още не е съвсем добре, аз също нямам сили, но съм по добре от него. Вижда се, че отшумява, но бавно.
Спорен и усмихнат ден момичета 🥰

# 639
  • София
Здравейте, Яжке, дано дълги години да взимаш пенсията!
Фло, магнитния уред за прозорци го имам и никаква работа не върши. Би станало, но трябва да бъде едно стъкло. Дограмата е двукамерна и магнита не е достатъчно силен, за да задържи другата външна част. Ако много държиш да имаш такова нещо ще ти подаря моето.
Ние у дома сменихме доставчика на Интернет и телевизия от А1 на Yettel. Направо не е за вярване колко се подобри качеството на образа. Били сме си свикнали с мрачната картина и сега ми светна пред очите.
Клечке, дано се излекува Чарли!
Желая ви хубав ден!

# 640
  • Вила Великула
Здравейте, вчера съм пропуснала да честитя имените дни на Мамси, на Ани и на синовете на Кассс и Мая. Много здраве и късмет им желая.
Нинка, добре си се завърнала. Радвам се, че вече ще сме по-информирани и няма да пропускаме празниците.
Фло, аз също съм чувала, че не всички машинки за прозорци стават за дву, три и т.н.камерни дограми. Трябва да се гледа внимателно колко е силата на магнита. Може би по-скъпите са ок.

# 641
Добър ден на всички! Честит бабин ден, пожелавам здраве и сила на бабите, да си гледат внуците, че и правнуците, щото никой не е длъжен да им ги гледа, нали така? Heart Eyes
От болничките чакам добри новини. За Чарли също. Обаждайте се, за да не ви издирваме.
На пресните пенсионерки,  честито и дано разорите НОИ!
Сега да ви дам една гатанка, която снощи разплитах доста време. ПИятелят се хвали, че бил на екскурзия от детската градина. Качили се на автобус и отишли ,, някъде,,. Там яли кюфте, краставица и вода. После рисували лисици,  обаче неговото въже се скъсало много пъти, защото  ,, мозъкът ми е много голям,,. Айде да ви видя - каква е връзката между лисица,  въже и мозък?   Joy

# 642
  • в сърцата на любимите ми хора
Благодаря за пожеланията за имения ден 🥰.
ЯЖКА , честита пенсия, да я взимаш дълги години. Дано и резултатите от изследванията да са добри.
ФЛО, племенничката има уред за прозорци, от по-скъпите, и е много доволна. Ще я питам за марката и модела и ще пиша.
ВИВАКОМ сменят сателита и утре чакам техник да настрои антената. Дано и качеството да стане по-добро, че сега и при слаб дъжд предаването спира 😬
ЕНИСА, напъвам се, но нищо не мога да измисля.
Редактирам и допълвам:
ФЛО, ето линк. Каза, че е много доволна, но не ставал за малки прозорци.
https://hutt.bg/hutt-w9

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 12:12 от Мамси

# 643
  • София
Привет, привет!
Благодаря на АЙША, МАМСИ и МЕРИАН за светкавичните отговори. Hug Върти ми се в главата една такава идея, но все пак, като си нямам никава представа, питам. Баба ми все с такава машинка си е мила прозорците. Stuck Out Tongue Winking Eye Изчетох бая отзиви, вслушах се в съвета на МЕРИАН, доверявам се на МАМСИ. Разбрах и цените на които се продават - от 1000 до 200 и сега си седя като Мечо Пух и си мисля... Като гледам, май само си седя. Grinning Едни имат гаранции, други нямат. Поживем, увидем. Ако ли не - по изпитания начин - идва бригадата, която от доста време чисти у дома, измива прозорците и готовоооо! До следващия път.
ЕНИСА, пИятеля ме хвърли в тиквите. Прочетох, препрочетох и понеже моя мозък изобщо не е голям, предавам се! А не е да съм се предала без размисъл. Интересно ми е какво се върти в кратунките на малчовците. Непредвидими и непредсказуеми са! Целите са само мозък!
ПИПИ и аз си мислех, че по-новите модели и по-скъпите са по-добри, но след като изчетох споделеното в Мамата, май опираме до късмет. Има стари модели по-добри от същите нови, има по-евтини, по-добри от по-скъпите.
КАССС, споделям твоето мнение за т.н. Бабинден на 8.януари. Не веднъж съм го казвала - мнението на акушер гинеколозите е, че техния празник - на родилната помощ или още Бабинден е на 21. януари. Това не е църковен празник, за да го изтеглят по-напред. Денят на родилната помощ е за почит към тези, коита се грижат за здравето на майките и рожбите им,  за почит към онези жени, които са израждали бебетата. Може да са били и млади, пак са ги наричали баби. А на нас не ни пречи всеки ден да ни е Бабинден и да се поздравяваме, че и по-няколко пъти, за да не забравяме, че сме баби и прабаби и никой не ни е длъжен да ни гледа внуците. Joy Така, ЕНИСА, така. GrinningХайдееее, май издадох една тайна. Една "студентка" от групата за подкрепа изяви желание да дойде при нас. Има вече внуци, че и правнуче. Дано да я регистрират днес-утре.
ГРАДСКО ЯЖКЕ, да разориш Пенсионното! Пожелавам ти колкото години си работила, още толкова години да си получаваш стипендията. От тук нататък и ти ще почиташ Св. Паралей! Joy
Болните да оздравяват, това им пожелавам и да подхващат работата си. Я стига са се излежавали. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 644
  • София
Фло, ти говориш за робот за прозорци, при тях цените са от този порядък. Съвсем друг уред на ток и на принципа на вакуума. И него го имам. Идва ми спирката, слизам!

Общи условия

Активация на акаунт