КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 153
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • в сърцата на любимите ми хора
Днес имам имен ден. Да ви почерпя поне виртуално, но и това от тел. ми е трудно 🙂. Абе, да сме живи и здрави, пък колкото, толкова 🍰🍷🍖🍗🍾

# 616

Честит имен ден, Мамси! С отблясък , празничност и здраве да има!

# 617
ЧИД, Мамси! Бъди здрава и благословена!
Същото пожелавам и на всички, които имат именници днес в семейството. Весело изкарване!
На трудовия пост съм. Една от служителките ми се пенсионира и сега другите поемат работата, малко е тегаво, ама ще свикнат. Тази вечер ще се обзаведа с пИятел, защото родителите са на имен ден. В чуденка съм дали да развалям елхата, че като знам помощника...
Софиянци, вече сте обложени,  марш към касите на общината да си плащате данъците. Ама си носете и амоняк за свестяване, че като видите увеличението ще припадате. Обаче такъв кмет и общински съвет си избрахте, това решиха умниците, с това и ви треснахме, айде честито.
Днес в София, утре и в другите градове, както се казва!
Клечи, как е Чарли?

# 618
  • София
Добър ден на Ивановден!
ЧЕСТИТИ И БЛАГОСЛОВЕНИ ДА СА НАШАТА МИЛА ПРИЯТЕЛКА МАМСИ, ДЪЩЕРИЧКАТА НА АЙША, СИНОВЕТЕ НА КАССС И МАЯ. НАЗДРАВЕ ЗА ТЯХНО И НАШЕ ЗДРАВЕ! ВСИЧКИ ДА СА ЖИЛАВИ И ЗДРАВИ КАТО ДРЯН, ЩОМ СА ГИ НАРЕКЛИ НА СВ. ИВАН.

Взех си направление за физиотерапия. ЛЛ ме срещна по коридора и ме "завлече" насилствено в кабинета за профилактичен. Ти да видиш. Grinning
Сега малко почивка и после яхвам метлата.
ЯЖКЕ, чакам те да се обадиш, как са нещата при теб. Дано да са добре, даже много добре.
ЕНИСА, хак са ни големите данъци. Щот сме много умни, щот ум царува, ум робува и ум патки пасе. При нас - третото! Дали ще ни помогне амоняка? По-добре да сложат по един медик за оказване на спешна помощ в касите за плащания.
БОРЯНЧИЦЕ, тази торта ми създаде настроение!
Хайде, хубав ден и весело да ви е! Grinning

ПП Може да има и още именици в семействата на новичките дружки, ама да си кажат. И да почерпят. Stuck Out Tongue Winking Eye Някои Янчета празнуват днес, други през юни., на Еньовден. Признайте си коя кога празнува. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 11:33 от Flo 51

# 619
ЧЕСТИТИ  ДА СА  МАМСИ, ДЪЩЕРИЧКАТА НА АЙША, СИНОВЕТЕ НА КАССС И МАЯ - ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И УСПЕХ!

Ениса, няма увеличение на данъците ми. Току що ги проверих след като прочетох написаното от теб. Така, че ще мина без амоняк. Yum Данък имоти и смет са ми същите , като миналата година.
                Излитам на пазар , че стана обяд , а аз се помотквам.

# 620
Добър ден от мен! 🌹
Мамси, честит имен ден! Честит  имен и на дъщеричката на Айша, на момчето на Мая и на моето момче! Нека са здрави и благословени! ❤️
Понеже при нас вируса все още лази, имения ден ще отбележим много скромно.
Ян, когато имаш време разкажи за този обичай при вас дето ходят с кръста по домовете. Не съм го чувала до сега и ми стана интересно.
Хубав ден на всички 🥰

# 621
Чакай малко,  снощи приключихме,  заредени са само МПС -тата реално в момента. Увеличението ще го видите малко по-късно. Или ще дойде като доначисление, или някой се е сетил да обжалва и ще чакат решение на ВАС, от тази вечер очаквам да се разшуми. Ние си свършихме работата. Както се казва  - краят остава за вас!

# 622
  • София
Честити да са именниците! Здраве, щастие и късмет им желая! Мамси, Ани, и който друг имаме-нека имат прекрасен ден!
Данъка на колата ми излезе, няма увеличение, даже го платих. За апартамента не е излязъл още, аз чакам известие в e-pay.
Вчера ми се появиха точки от играта на бг мама, но докато проуча какво що изчезнаха. Аз ли нещо не направих каквото трябва или е трябвало по-бързо да реагирам?
Желая ви слънце, в София ни липсва.

# 623
Ениса, кметът каза по ТВ-то, че увеличение на данъците в София  няма да има. Проверих и ...няма.

# 624
Честити да са днешните именици -щерчицата на Айша,синовете на Каси и Мая и Мамси!
Здрави,бодри и щастливи да са!🍀🍀
Наздраве!🥃🥃

# 625
Много се надявам да си права,  щото ние ви направихме вариант със и ако решат да ви сюрпризират, само трябва да го заредят колегите от София. За колите увеличение имат само луксозните.
Сега следва Пловдив, около 40% е увеличението. За жилище, което не ползвам ще платя майка си и баща си.

# 626
  • София
Ето съм на Иванов ден.
Да са живи и здрави малките и големи именици, включително и моето Ани - нали е Иванка под прикритие.
Благодаря за поздравите и пожеланията към нея - ще ги предам. Но няма да е днес, че като говоря ме боли гърлото. А и ходенето вече ми е трудно от мускулна треска. Последната е от кашлица. Бях вчера при ЛЛ, смени ми лекарствата, слуша ме, мери сатурация - всичко е екстра.
Кас, честита държавна стипендия! Да я получаваш много дълго време и да я актуализират често. Че иначе ще стане - мързеливите на минимална да вземат колкото нас, работещите.
Добре дошла на Бронте. Замислих се, че като дойдох в КГБ детето ми беше на 17 г. А вече съм двойна баба. Времето лети, децата растат, а ние сме си същите.
За данъците - като никога на мое име няма коли. А за имотите още не са ги въвели в ел. банкиране, ще чакаме. Аз не бързам с плащането - правя го на 4 вноски, според  сроковете. Пари предварително не давам на държавата.
За вдигането на сумите - колкото и да ги вдигат хубавото е, че имаме имотите. Може да разполагаме с тях, да имаме полза някаква.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 14:44 от Aisha

# 627
  • София
Привет!
Прибрахме се снощи късно и днес реанимирам. В къщи е най-добре. Доста години докато внучката беше малка стояхме по цяла зима, но сега всеки да си знае мястото. Изкарахме чудесно празниците, ММ посети и лекаря, който го наблюдава и успокоени се прибрахме. Сега пиша за да ви поздравя с големия Християнски празник - Иванов ден.  Поздрави и за именниците, които носят светлото име на Св. Йоан Кръстител- дъщеричката на Айша, момчето  на Касси и момичето на Мая.                            

Поздрави и приветствие на новите попълнения и за всички, които пишехте, споделяхте и поздравявахте за хубавите събития и празници. Прегръщам ви.

Хубав ден и бъдете здрави.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 19:37 от Nina NN

# 628
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Здравейте, дами.Kissing HeartЧестит празник на всички празнуващи, независимо дали са именнички или имат именници в семейството. Аз, за съжаление, нямам близък с това име, та тази вечер ще ми се размине празненството.
Понеже пиша от телефона и ми е много трудно, няма да споменавам всички поименно.  Надявам се с Чарли всичко да е наред. Знам колко боли, когато животинката, която живее с теб, боледува. Потоци от сълзи съм изляла за нашата Джеса, когато, преди 7 години я намерихме в крайно окаяно състояние. Поне три пъти едно след друго я спасявахме буквално на косъм; единия път търсих донори като луда, за да й прелеем кръв- умираше от ерлихиоза. Преляхме, оцеля - корава душа излезе. Та първата година беше ад. Чак не мога да повярвам, че вече е на 7 години.
Много ми е сънливо днес. Много ме потиска сивотата навън и въпреки това, всяка сутрин се събуждам с радостно очакване за нещо хубаво, а вечер заспивам с благодарност.
Засега лека вечер от мен. Отивам да карам втора смяна в кухнята.😁

# 629
Добре дошла на Нинка,  чакаме си хрониките ежедневно,  моля  Blush.
Радвам се, че сте изкарали добре,  разнообразието винаги е о.к., но у дома е най-хубаво, съгласна съм.  Хубава вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт