КГБ = Клуб на Готините Баби - 226

• 25 124
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Включвам се набързо с информация за Мамси. Купувах матраци миналата година от Матари. Много съм доволна, но моя е мек матрак. За твърдите не мога да се изкажа.
Отворили сме прозорците, отоплението е изключено и пак ми е топло.
Организирах една екскурзия за мен и ММ следващия месец до Испания. Като се видим ще ви кажа подробности.

# 661
  • София
Привет, красавици!
Снощи добре си поскитах, ама сутринта като звънна алармата хич не ми беше весело.Мъкнах се като баба костенурка. Само първите 5 мин. После кафето на екс и на коня. Grinning
След това, нали съм персонално такси на семейството, та закарах Ромео на профилактични. После - супичка сложих да къкри на печката и месце с грах. Това можах да измисля. След малко отивам да си прибера чавето, послве обяд и после...на диванаТа.
Момичета, имам елеци, подарък от баба Мими, страхотни са! То с плетеници, то с биета и копчета, даже имат джобчета. Тогава баба Мими ми каза, да си слагам там телефона. GrinningВсичко е предвидила, миличката! Ясно е от къде МАМСИ е наследила сръчните ръчици и фантазията да твори красоти. За теб, като се "уволниш" и си дойдеш ще спретнем пак посещение на театрО. Hug
МЕРИАН, доволна ли си от Физиото? Ще ми е удобно с Метрото и на мен.
КАГ, изпращам ти чувалче с прегръдки. Hug
Като написах за "пратката " към КАГ, та се сетих, че в ЕКОНТ ме чакат 3 тъмночервени, та чак черни рози - Блек бакарА. Дебна ги от няколко години и най-после ги намерих. Никак не е време за садене на рози, но после нямаше да ги има. Не знам как да ги опазя до пролетта. Те са на гол корен. Някой да ми даде "мозък", че моя не е много голям. Stuck Out Tongue Winking EyeОбикновено тези, които са оплескани с парафин не ми се хващат, но мерак голям. Инвестирах в три броя 42 лв, па каквото сабя покаже.
Хайде, стига толкова. После пак. Grinning

# 662
  • София
Фло, засега нито се подобрявам, нито се влошавам от физиотерапията. В сравнение с други места повече ми харесва организацията, любезни са, организирани и обикновено не се чака. Предпочитам ги пред поликлиниката.

# 663
Привет!

Мамси,нямам впечатления от матрака, защото още не сме го сложили.
Аз също съм избрала мек матрак,без пружини и т.н.
Ще докладвам за впечатления ,но първо ММ трябва да реши проблем с подматрачната рамка.
Браво на мама.Нека плете.Това и е разнообразието.А и ти все си намираш занимание .🌻
Днес пак пролет .Използвам топлото време и пера де що ми излезе пред очите😃

Фло,поправиха ли вашата Пена?
За розите бих препоръчала без да се правя на специалист да ги заровиш в кофа с пясък и пръст,а като се позатопли да си отидат на мястото .
По принцип сегашните рози са студоустойчиви и аз бих ги насадила направо на място,но при нас е по-топло.

Набързо сложих кисело зеле с малко ориз в тенджерата.ММ каза,че ще е гарнитура към вчерашните мръвки .
"Сготвих" и на котките,т.е.сварих им разни неща ,които купувам за тях.Доволни са😃
Вече съм на диванаТа .
Сгънатото пране ме чака да го прибера.
Ще чака.Не я долюбвам тази дейност.

# 664
Ееее, писах и .,, но съм от телефон.
Чета ви редовно и съм съпричастна.
При мен тежки дни, притурката е с
грип А и само се моля да не го прихвана.
Пия добавката вече десет дни и усещам подобрение- коляното не ми
щрака и слизам по стълбите, което
беше проблем.
Маси, Фло, благодаря, че го споделихте!
Мисля да поръчам още една опаковка.
Явно ЕГН  е водещо, но трябва
 подръжка.
Маси, радвам се, че мама има желание да плете. Попитай я дали
би се наела да изплете одеало от
различни прежди, аз ще ги подсигуря. Мечтая си за такова!
Фло, ще ходим ли на театри?!!!
Бъдете здрави !

# 665
Добра вечер от мен!
Гъбке, розите като се сложат така с пясък и пръст, трябва ли да се захлупват отгоре с нещо? Прибра ли прането 🤪 и на мен тази дейност хич не ми е по сърце.
Ениса, снощи още прочетох отговора на гатанката и отново цялата фамилия много се развесели Simple Smile Записваш ли записваш ли на сладурко бисерите, че много станаха и са все в десятката!
Мамси, нека плете мама. Така се чуства полезна. Свекърва ми пък една торба с терлици има изплетени, но вече не може, болят я ръцете, но чете книги.
Тетке, как е детенцето?
Фло, ще кажеш после за розите, даже може и снимки да покажеш, но като цъфнат.
Яжке, радвам се, че резултатите са добри! Ще овладееш и другите болежки, няма да се даваш ей 😘
Красива Бела, какви добавки пиеш, от остеомува ли 🤔 Моите пети пак почнаха да ме болят днес като походих повече. Май ще трябва някакви стелки да си взема.
Аз днес нали бях на работа и яко се развихрих. Доста неща посвърших, но си има и още доста. Не съм съвсем добре, още не ми се е върнала силата, гърбът ме боли, кашлям, все ми е студено на краката, абее неприятна работа. Ще го боря пък дано 😁

# 666
  • Вила Великула
Мамси, колко хубаво е, че мама плете. И понеже на мен няма кой да ми изплете нищо, а аз не умея, дали ще е нахално да поръчам за мен и за ММ. Само при условие, че си платя преждата и колкото струва труда. Ако си ок ще уточним мерки  и теглилки.

# 667
  • на чист въздух
Има ли будни. Да ви нагледам.
Красива Бела дано бързо се размине и да се оправи  внучето ти.. За упорита кашлица аз правя чай от теснолист живовляк. Много помага.
Мамси, направи ли брошката? Да работиш с мъниста си е доста пипкава работа и иска търпение. Чакам да се похвалиш.
Ениса колко е голям тоз сладкодумен приятел?
Невероятен е.
Фло, ако сееш розата навън задължително й сложи шише отгоре.
Кас хайде и ти се похвали, че вече си добре. Пробвай и ти чая за кашлицата. Може и студен да го пиеш.
Клечи какво стана с Чарли?
Аз напоследък нещо се смотвам. Все не ми стига времето. Вчера по болницата с мм и майка. На мм не му махнаха конците, а майка на ушен, че започна съвсем да не чува. Ще правим изследване и евентуално нов слухов апарат.
Днес ходих да пообера праха и проветря къщата на сина, че в събота се прибира. В момента е в Панама и праща разни снимки на игуани, който се разхождат свободно по улиците. Като в джурасик парк. За малко се разминаха с момата. Сигурно ще побеседи ден два да се видим и ще отпраши при любовта си.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 23:13 от ян

# 668
Покрай мен тия дни няма нищо интересно.
Утре може би ще излизам на разходка с две дружки за разнообразие. Те почти всеки ден правят тегели, но аз не обичам да се шляя безцелно по улиците. Ама за утре ме навиха.

музика:

# 669
  • София
Писах, писах и накрая по погрешка натиснах нещо, дето не трябваше и всичко замина.
Започвам отначало.
Благодаря на всички за съветите! Hug
ГЪБКЕ, у наше село е планинско и студено. Имам кофа, ще ги насадя и даже по съвет на ЯН, ще ги "завия" с бутилки. А дали да не ги оставя в едната детска стая, която ни е стаята за гости. Още не сме я сефтосали, а как ми се иска...Хайде де, някой няма ли да дойде към София?
 КРАСИВА БЕЛЛА, купих билетите.  На опашката се разговорих с един набор, та остана много изненадан, какво е това КГБ. И това не е за пръв път. Обясних му, та да не се шашка. Светнах го да си купи пенсионерски билети, че се беше засилил да купува от високотарифните. Получих благодарност, но без потупване по рамото. Stuck Out Tongue Winking Eye
КАССС, не се хвърляй много на работата. Бързай бавно! Grinning От много време ги търсех тези рози. Дано да ги опазя до пролетта.
ЯН, ей, че хубава новина! Hug
ТАНУ, има няма интересно, добре е, че се появяваш на хоризонта. Hug
МЕРИАН, утре ще потърся телефон да си запиша часове за физио, да видим на мен как ще ми подейства.
ТЕТКЕ, как е малечка? Дано вече е по-добре.
МАМСИ, много се радвам, че Фирма Баба Мими фешън набира скорост. Гушни я от мен! Hug Много е права ПИПИ, като предлага да се заплатят материалите и труда. Изделията й са бутикови, Току виж, ще ни станат униформа за Златоград. Grinning
Пена все още е в насипно състояние. Днес почти бях тръгнала за нова Пена. Липсва някакъв чарк, а приятелят ни се е заинатил и не се предава. Е така, ама камарата с непрани дрехи става все по-висока.
Време е да ви кажа лека и спокойна нощ и да поемам към леглото, че утре от ранни зори съм на тръстиката.

# 670
Стига за днес!
Хлопвам кепенците!
Лека нощ на всички!

# 671
Добро утро!
Петък хубав ден!
Фло, кога успя и билети да купиш?!!
За прането, прескочи до съседите,
но дано скоро се реши проблемът.
Искам нищо да не се разваля и да се занимавам с майстори.
Нуждая се от спокойствие,
желая го и на вас.

# 672

Да ви подсладя,  врмето не спира своя бяг и няма как.

Да сме живи и почти здрави, но няма здрави, има непрегледани.
И да имаме приятно време за разходки,  да ни милне слънчице.

Действам по задачите, вие - както решите, може  групата  на работните , може да мързеливите да посетите,  аз ще разделя времето да има и за двете.

# 673
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и добър ден. Днес ще съм от групата на мързелуващите. Не ми се пипа нищо, ще от скоча само до аптеката, че ми е време за лекарствата, и после на диванаТа.
КРАСИВА БЕЛЛА, съжалявам, но мама не се наема да изплета одеало. Тя си знае елечетата и това си е.
ПИПИ, ще ги оплете с удоволствие. Ще ти пиша на лични, за да не досаждам на дружките.

# 674
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз, че да не ме забравите.
При мен нищо ново - все си мързелувам. Е, вчера и моята Пена изпра. Времето беше чудесно и до вечерта всичко изсъхна. Прибрах го и се каня да го сгъна, но нещо не си приемам поканата. Ами не ми пречи. Пък и си чакам сериала... След 16 ч ще отида до магазина. Имам пакет замразен грах. Дояло ми се е пиле с грах. Та да си купя нещо пилешко. И това при мен.

Общи условия

Активация на акаунт