За дамите с къси прически :)

• 6 471
  • 119
  •   1
Отговори
# 15
Успях! Имах късмета, когато отидох да запиша час, фризьорката беше без клиент и направо ме взе.
Много съм доволна!

Сега като се боядисам, и дооформи след няколко къпания, (още прегъната (най вече на тила) заради вързванията ще е супер.)

# 16
Супер ти е! Със здраве и мерак да разхождаш новата прическа!

# 17
  • Телиш/Плевен
Честита прическа, AniNe! Страхотна е! Heart Eyes

# 18
Каква хубава тема, благодаря, AniNe!
Писах за моята коса в другата тема за или против естествено побелелите, с удоволствие ще споделя и тук Simple Smile
Поддръжката се състои в 2 условия - добър фризьор за късото и no yellow shampoo за мен. За дамите, които се боядисват - подходящ цвят и качествена боя.
Единствено по-честото посещение при фризьор може да е минус (гълта време и средства). Но пък е безценно за самочувствието.
Моята любимка с къса коса е 62-годишната Лилия Рах. Много я харесвам.

# 19
  • По света и у нас
Супер ти е честито. За мен късата коса е супер лесн за поддържане. Никакви маши не ползвам - трябва да я среша докато е мокра иначе изсъхва рошава и трябва да я мокря пак, после се нагримирвам и накрая малко я приглаждам и решавам дали да съм с бритон настрани или напред, дали да е пусната свободно, прибрана зад ушите или пък на микро кокче с щипчица. По едно време симулирах дълга коса като прибера косата с фиби назад. Купила съм си много готини фиби с камъчета и изглежда все едно имам бижута в косата си.

# 20
А добър фризьор, повечето не се занимават с къси подстрижки,за съжаление Hug

# 21
Ау, каква чудесна тема. Много обичам къси коси, френски шик ми навяват! Разбира се, когато са подплатени със съответното излъчване и самочувствие на френска мадама, не на Цола Драгойчева Simple Smile)

Ето една Марион Котияр - https://i.pinimg.com/736x/d5/dd/44/d5dd4427729b7a5a9b7c9acf61b69af7.jpg

# 22
  • Велико Търново
Не съм с особено къса коса, но април месец си отрязах 60см от дължината за да я даря за перука на онкоболни жени. Много ми беше несвоиствено първите седмици, но после свикнах. В момента косата ми е пак до раменете и обмислям да я изчакам да порасне за още едно дарение, така че ще се надъхвам с къси прически от вас за да мога да дам повече този път Simple Smile

# 23
  • Варна
Не съм с особено къса коса, но април месец си отрязах 60см от дължината за да я даря за перука на онкоболни жени. Много ми беше несвоиствено първите седмици, но после свикнах. В момента косата ми е пак до раменете и обмислям да я изчакам да порасне за още едно дарение, така че ще се надъхвам с къси прически от вас за да мога да дам повече този път Simple Smile
Поздравления за смелостта и най-вече съпричастността!

Аз бях с дълга къдрава коса, но заради лечение тя падна. Сега съм с доста къса къдрава коса и не мисля да я пускам отново дълга.
Ако някой, някога ми беше казал, че един ден ще бъда с къса коса и ще поддържам къса коса, никога нямаше да повярвам, защото винаги съм мислела, че за къдрави коси най добре е да са дълги.
Не съм с някаква специална прическа, то на къдравото каква прическа да му измислиш, но много много се харесвам.
И много интересно, получавам доста комплименти за късата ми коса Heart EyesSunglasses

# 24
  • София
Много хубава тема, аз от около 5 години съм с къса коса, като в момента съм с асиметрична прическа и поне на мен ми харесва Simple Smile Преди да си отрежа косата, много се притеснявах, че няма да ми стои добре, че ще изисква ежедневно оформяне, но истината е, че се родих - минене и сушене ми отнемат около 15 минути, късата коса носи на доста крещящи цветове (аз самата вече не мога да се възприема с кестенява коса, въпреки че естественият ми цвят е такъв), единственият минус е, че трябва редовно да се оформя от фризьор, защото формата се губи, което за мен не е проблем, но го отичтам като минус. Ще кача снимки от най-късия ми период лятото, сега е малко по-дълга, формата и цвета са същите, но си плаче за оформяне на прическата.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 15:16 от Раче Oсмокраче

# 25
Аз дъъълги години, преди да се острижа съвсем късо, ходех така
Скрит текст:
и вярно, че никога не знаех какъв цвят ще изляза от салона. И от двете страни обаче, бях обръсната. Нямаше асиметрия. Фризьорката ми е младичка и много ме навиваше да експериментирам, а аз й се връзвах на акъла. Сега вече не може да ме накара да си разваля рахата със съвсем късото и небоядисано, а само матирано.
Снимката е от нета. Както и тази, от  първия ми пост в темата.

# 26
Включвам се с удоволствие.
Честита прическа на авторката на темата, страхотна е!
Почти цял живот съм с къса коса, като изключим детските години и един период, в който фризьорката ми емигрира и не можах да намеря кой да ме постриже като хората.  Пуснах дълга коса, но на третата година ми писна и се върнах към обичайния си вид.
Както някой е казал по-нагоре, късата коса иска редовно постригване и поддържане, особено когато е съвсем права като моята. Ще се радвам, ако споделите някакви добри стилизиращи продукти и хитринки за поддържане.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 19:25 от Pippi_

# 27
Като млада се подстригвах късо, много късо, мисля, че пикси се наричаше прическата

Нещо подобно като на снимката. Много ми отиваше, тогава бях и по - слаба, сега абсурд да се подстрижа така. С тия бузи, с тая гуша ще съм карикатура. Подобни прически подхождат на млади, спортни натури, слаби най - вече. Иначе късото иска често подстригване, защото като израстне формата се губи.

# 28

Това е моята къса "обемна" прическа от цяла вечност. Обожавам!

# 29
Дори и най- хубавата прическа ми омръзва след някоя и друга година. Любимият ми боб, който има много разновидности и ми отива, ами омръзна ми.

Общи условия

Активация на акаунт